Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**הנושא פוצל מהשרשור הזה לאחר סטיה רצינית מהנושא**

"אני לא רוצה להתחיל פה ויכוח"

ואלה - כמה פעמים בשרשור הזה אמרתם את המשפט הזה

הבחור שאל על האוטו, וכל אחד רב על השם לאנציה

אז מה יש? "כולה" אוטו.

בין אם זה לאנציה או טאטא (אני לא מזלזל בטאטא, אני מורשה שלהם).

מה שיש לומר זה שמהרכב הזה מעטים נשארו

כמעט ולא בסטנדרט.

היו לא מעט GTIים כאלו, ועד היום יש גם למכירה.

ההשקעה תהיה רבה אלא אם תקנה במצב תצוגה (ויעלה גם בהתאם).

הנתונים הראשוניים של החברה סתמיים מכמה סיבות

הכ"ס נמדד לקרנק ולא לגלגל, אנשים נוטים להתבלבל.

המנוע ברכב שיהיה היום (בהתחשב בעובדה שפה בארץ לא עושים REBUILD אלא פשוט מייבאים) כבר מזמן איבד לפחות 20 סוסים (ואני ממש נחמד פה) מה לעשות שאחרי קרוב ל20 שנה הם מתחילים להחזיר נשמתם לבורא.

אז יאלה, נגיד שלאוטו יש מקום כבוד בפוד המנצחים של שנות ה80 (למרות שמלבד מנוע גמיש, לא היה שם כלום - לדעתי בכל מקרה, וחבל על הויכוח, אני באי-שקט פסיכומוטורי ואני לא אקרא תגובות שלכם).

לידע שלכם, אני מטפל ברכב לקוח שנת 89 GTI, (אני מתכוון ללנציה כן?), הוא יד 1. יש לי קצת הבנה לגבי האוטו (אולי לא הטורבו, אבל אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שהכיר גנן שהכיר מישהו שהייתה לו אחת), אבל הנקודה החשובה היא, שאם אתה לא יודע מה האוטו הזה, ואין לך מושג לגבי ההשקעה שתכנס אליה, ואתה ממש לא רוצה לשמור על האוטו אלא רק להראות לחבר'ה איך אתה חופר בשני עד ריח גומי שרוף, אני מציע לך לשכוח, תחסוך כסף ולך על אמפרזה טורבו. או סתם 1600 עם קישוטים.

הרכב הזה נועד כנראה (מה שנשאר ממנו כיום) לחובבי ואוהבי לאנציה שיודעים דבר.

אם ראית אחד ונדלקת ממש, תחשוב טוב, האם אתה רוצה להכנס להשקעה, שאת הכסף ששמת לא תקבל בחזרה (במזומנים במכירה) לעולם.

ההנאה יכולה להיות גדולה יותר מאיזו פונטו טורבו או יפנית גודשת, אבל אתה תאלץ להקריב המון בשביל זה.

אני מכיר מישהו (אממ... אותי), שהיה בראש שלך לפני 5 שנים, רק שאצלי זה היה עם פיזו, ומאז עברתי 7 עד לאחת. אני מבטיח לך, ההפסד, היזע, הסבל, הכאב ראש, וגם הדם כשאתה חותך לעצמך אצבע בטעות (כן, טעות) - הוא גבוה מאוד, ולא כל אחד מסוגל לזה.

לבחור שהשווה 205גיטיאיי ל 605 טורבו, יש קשר הדוק בין המכוניות, תאמין לי. יש פה מה להשוות יותר ממזדה 3 עם 205גיטיאיי 87.

אני אישית בסכום כסף שיש לך הייתי הולך על לאנציה קאפה טורבו. מפנקת יותר, מרוסנת יותר, ועדיין, גודשת.

אגב, גם אני חובב מושבע של המותג העונה לשם - לאנציה.

.א.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה???? נפלת על השכל?!:shock:

מי קונה מברשד רכב???? רק עיוור וללא חוש ריח.

הבנאדם להנאתו דיג.

הרכב מסריח עד מוות.....או שזה לא מהדגים....:roll:

דודו (שדואג לך...באמת)

:shock:

מסריח מהברקסים... תת היגוי תת היגוי תת היגוי!

:lol:

רנזי, סלח לי אבל אתה מדבר שטויות!

אני מניח שכתבת את ההודעה האחרונה שלך מתוך עצבים על ברשד (וזה בסדר כי הוא בד"כ ממש מעצבן! :wink: )

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

חבר'ה

הפעם לשם שינוי, אני יוצא להגנת ברשד.

מה אתם רוצים ממנו ? מה אתם כועסים ? שהוא כותב את האמת ???

הוא אכן נסע על HF טורבו חדשה, גם אני נסעתי בזמנו עליה, כנ"ל על HPE, ואני גם עד שהוא מעביד בפרך את הצרפתיה המסריחה שלו, היסטורית האמינות של רכבים איטלקיים לא מרשימה בלשון המעטה, ומותג לנציה או-טו-טו ונכחד בעולם, מה לעשות, זאת עובדה !!!

ושלא תחשבו שקל לי לכתוב את זה, בעברי החזקתי די הרבה "סחורה" איטלקית, והאמינות ממנה והלאה, מספר דוגמאות יחודיות שהיו בבעלותי ואינן עוד:

אלפא ג'וניור GT - אחלה רכב, אין 1000 ק"מ ללא תקלה.

אלפא סוד פרטית - בסדר גמור (כנראה כבר נכחדה, נמכרה ב 220,000 ק"מ במצב טוב)

אלפא סוד מירוצים - סביר מינוס (נכחדה כליל)

פיאט טיפו - סביר +

קאגיבה מיטו אבולושן הראשון בישראל - לא משהו (נכחדו כל הכלים בארץ)

דוקאטי 600 סופרספורט היחיד בישראל - לא משהו, גם מנוע מחורבן וגם מערכות חשמל מתפרקות

בכל מקרה, אנחנו יכולים להתווכח עד השמיים

ההיסטוריה תשפוט את לאנציה לגן עדן, בקרוב מאד.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
ומה בדיוק שטויות במה שכתבתי ?
מפה

"

אוברשד - יצרן/יבואן הרכב שאחד מדגמיו נמצא בסימלון שלך מכר הרבה יותר רכבים כאן בארץ בשנות ה- 80 וה- 90 מאשר סמל"ת מכרו לנצ'יה כאן בארץ. לעומת לנצ'יה שאת הרכבים הנ"ל עוד רואים, נוסעים, נושמים וגודשים (לעיתים), את רכבי הפרנסואה שלך לא רואים יותר על הכביש... אולי תוכל להסביר לי מדוע ?

יתרה מזו, עוד לא ראיתי רכב פרנסואה אחד שנוסע 1,000 ק"מ מבלי להיכנס למוסך. לעומת זאת כן ראיתי לנצ'יות שכן נוסעות אלפי ק"מ, מבלי להיכנס למוסך ולו לחיזוק בורג.... איך תסביר את זה מר אוברשד ?

ושוב, קח לך "חיה" כזו לחודש. אני מבטיח לך שלא תרצה להיפרד.

"

עד לפה

ובאופן כללי הוויכוחים שלך מיותרים, חסרי ביסוס ולא נכונים.

כמו בתרד שבו קמת והכרזת שמאזדה MX5 היא לא רכב ספורט!

:roll:

לנצ'יה לנצ'יה לנצ'יה

יש עוד מותגים בשוק, אולי חסרי נשמה בשפה שלך (למרות שאני לא מסכים!) אבל הרבה יותר מהנים וזולים לתחזוקה!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
מפה

ובאופן כללי הוויכוחים שלך מיותרים, חסרי ביסוס ולא נכונים.

כמו בתרד שבו קמת והכרזת שמאזדה MX5 היא לא רכב ספורט!

:roll:

תום

מה בדיוק "רכב ספורט" במיאטה?

נכון, היא קטנה, היא זריזה, היא יפה ונראית אקזוטית ויחודית SO?

היא עדיין רחוקה מלהיות רכב ספורט.

גם הZ3 נראית כך, גם הZ4 נראות כך.

כן, בעצם כל רודסטאר תיראה כך.

זה לא רכבי ספורט.

אולי רכב בעל מראה"ספורטיבי".

זה כמו להגיד שVR6 היא רכב ספורט, למה בגלל שיש לה מנוע חזק? אז מבחינתי גם לאנצ'יה קאפהV6 3ליטר זה רכב ספורט.

רוצה רודסטאר שהוא גם רכב ספורט? בבקשה- S2000 של הונדה, זה רכב ספורט.

האם אתה יכול לרגע להשוות MX5 לS2000?

התשובה היא ולכן גם ההתעקשות על ההכרזה של רנזי לגבי זה שהMX5 היא לא רכב ספורט.

בברכה,

ניר

לא יודע איף זה נגרר לויכוים כאלו אבל זה עדיין דורש תגובה.

under construction..

פורסם

זה לא רכבי ספורט.

זה כמו להגיד שVR6 היא רכב ספורט, למה בגלל שיש לה מנוע חזק? אז מבחינתי גם לאנצ'יה קאפהV6 3ליטר זה רכב ספורט.

בברכה,

ניר

בדיוק מה שאני טוען.

צאו מהבועה, מיאטה היא לא רכב ספורט.

פורסם

זה לא רכבי ספורט.

בברכה,

ניר

מה זה בשבילך רכב ספורט או ספורטיבי? איזה רכבים עונים על ההגדרה הזו ולמה?

תענה על זה, נמשיך משם.

( Doubl3T, אתה מוזמן גם להגיב).

ורק כדיי שלא תוציאו את עצמכם עוד יותר טיפשים ממה שיצאתם, הנה נקודה קטנה.

פורשה בוקסטר היא רכב ספורט, נכון?

אז רק שתדעו שבחלק ממבחני הדרכים היא לא נחשבה עדיפה על הZ4 מבחינה ספורטיבית בכלל. מבחינת אבזור וכו' זה משהו אחר, אבל מבחינת ספורט ה Z4 לא נפלה ממנה ולעיתים עלתה עליה. אז עכשיו תנסו להסביר למה Z4 זה לא רכב ספורט ופורשה בוקסטר זה כן. על אותו המשקל תנסו להסביר את זה על הMX5 וה Z3 2.8.

Back to the original - NC again.

פורסם

שלום,

אני לא טענתי שלנצ'יה קאפה היא רכב ספורט. זהו רכב מנהלים, מפואר, יוקרתי, חזק (מאוד), נוח להפליא, שקט מאוד. ובניגוד למה שרובכם חושבים - אמינה מאוד יחסית.

לצערי הרב, אינני מתייחס למבחנים כאלו או אחרים כעל אקסיומה. כבר ראינו לא פעם ולא פעמיים כי מבחן מסויים הוטה לטובת צד כזה או אחר בגלל שיבואן מסויים מפרסם יותר על גבי דפיו של אותו עיתון או אתר. אבל, ובעיקר, חשובה דעתו של כל אחד ואחד לגבי רכב כזה או אחר, כי תחושות ורצונות הן דבר סופר אינדבידואלי ומשתנים בין אדם כזה או אחר.

ההגדרה לרכב ספורט היא קשה - האם בכוח עסקינן או ביכולת הדינאמית או אולי בשילוב של שניהם ? האם רכב המציע גם כוח וגם אחיזה והתנהגות כביש מצויינת הוא רכב הספורט האולטימטיבי ? לאדם אחד כן ולאחר בפרוש לא.

לגבי הקאפה, ובמיוחד לאחר שהיו ברשותי ונהגתי על לא מעט רכבי "ספורט" כאלו ואחרים, היא הרכב שאני רוצה. גם חזק, גם התנהגות כביש לא רעה בכלל, נוח ומפנק מאוד ומאובזר מאוד. יתרה מזאת, הוא הרכב שכרגע הכי "עושה" לי את זה. אתם יכולים לחלוק עליי ועל אחרים שחושבים כמותי, אבל רובכם אם לא כולכם אף פעם לא נהג על כאילו רכבים, ובטח שלא היה ברשותו רכב כזה לתקופה ארוכה.

הביטו על ההסיטוריה של המותג, שהיא מפוארת ללא ספק (אולי מהמפוארות שבין יצרני הרכב), התכלו על הדגמים החדשים של היצרן, שללא ספק עולים על חלק מאוד מאוד נכבד מהיצע הקיים בשוק, ואז תחוו דיעה. אני בטוח שלאחר שתקראו את גליון אוטו האחרון (נובמבר) דעתכם תשתנה במקצת.

שבת שלום לכולם,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לא צריך לנעול! אנחנו בעצמנו נרגיע את הרוחות.

למען האמת רנזי, דיי הופתעתי לטובה מהתגובה האחרונה שלך, (יכולת ההתבטות בלי צעקות ו/או מריבות)

לדעתי מצינו את הנושא בקטע הזה.

לגבי הMX5, אני לא הולך לשנות את נושא התרד בגלל וויכוח טיפשי אבל אני מוכן להתווכח בכיף בה"פ או במסנג'ר!

אני מניח שאף אחד מהמגיבים לא נהג על מיאטה ואם כן אז לא כראוי.

המיאטה היא רכב ספורט פשוט וטהור!

אני אפילו ניסיתי בכוח לשנוא אותה, בזמן שהיה לי את הקליאו ספורט שלי אמרתי שהמיאטה חלשה ושהרוב קונים אותה בשביל הפוזה וכולי. לא עזר כלום, תמיד אחרי שעשיתי עליה סיבוב יצאתי עם חיוך מפה לאוזן. היא הייתה גורם מכריע למכירת האוטו שלי ולמעבר להנעה אחורית.

השילוב של יחסית מעט כוח עם התנהגות כביש מצויינת ותחת שמתחנן לצאת בכל סיבוב, גורמת לך לעשות איתה החלקות מטורפות בכל סיבוב/פרסה/כיכר בלי סיכונים גבוהים ובשליטה מלאה.

גם בג'ימקאנות המיאטה מצטיינת אם העברות משקל מהירות והגה קצר וטוב, נטייה להיגוי ייתר באופן קבוע גורמת לך בסופו של דבר לנהוג רק בשביל ההחלקות ולא בשביל התוצאה!

בניגוד לS2000 המיאטה לא גדולה עליך, היא לא מסוכנת ברמות והיא מאפשרת לך לעשות מה שאתה רוצה. היא מתחברת לנהג מאוד מהר גם בתנוחת הישיבה, גם ברגש ובתחושות, גם בגיר קצר ומדוייק וכנ"ל גם בהגה.

האם אני יכול לרגע להשוות MX5 לS2000? לא!

לשניהם ייעוד שונה לגמרי, בעוד שהS2000 לא מתפשרת והיא מייצגת הארדקור ועולה המון כסף, המיאטה רכה יותר ומיועדת לשיווק במחירים נורמלים וזה לא גורע מהכיף של האוטו הזה בכלל!

עד הסוף כן נגררתי לשנות נושא .. :roll:

אני מצטער על זה וכמו שציינתי אני ישמח להמשיך במקום אחר

תום

פורסם

הצלחת לבלבל אותי.

אתה מוכן להגדיר רכב ספורט?

אם אתה כבר מנסה להכניס את המיאטה למשבצת, לפחות תכניס אותה למשבצות הנכונות.

היא לא זריזה, יופי הוא עניין של טעם ואין בה שום דבר שנראה אקזוטי (ראית פעם אקזוטיקה? מה אקזוטי ויחודי בדיוק ברכב זול שנמכר במאות אלפי עותקים?).

אה, וגם תסביר מה בדיוק הופך את ה-S2000 למכונית ספורט שהמיאטה היא לא.

אני באמת סקרן לגבי הנקודה הזו.

ואגב, אומרים רודסטר Roadster עם E ולא רודסטאר.

מוטי

פורסם

לגביי לאנצ'יה-

לנו הייתה לאנצ'יה פריזמה סימבול - כל מילה מיותרת (לטובה כמובן)

מאד נהנו ממנה קנינו אותה יד ראשונה אחריי שנה אצל בחור שטס לחול

את הילדות שלי ביליתי על הרכב הזה ומאד אהבתי אותו מפואר יחסית וגם חזק

ומאז אני אוהב וחובב כל מוצר שעונה לשם לאנצ'יה.

בקיצור אל תכנס לזה לך על משהו פשוט יותר אם אתה לא חובב לאנצ'יה כי זה יקח ממך הרבה דם יזע וכסף כמו שאמרו פה עדיף לך על איזה יפנית זריזה או אפילו צרפתיה

לגביה המיאטה - ההגדרה שלה היא רודסטר (אם אני לא טועה 2 מקומות גג נפתח)

והיא הרודסטר הנמכרת ביותר בכל הזמנים ווזה כבר אומר משהו רכב מאד נוח ומהנה

ויכול לשמש כרכב "מעבר" הכי טוב לדעת רבים כמו כן לא חייב לעבור איתו למשהו יותר רציני

(S2000 boxter slk) המיאטה תענה על הצרכים של כל אחד ואחד מפה ואין אחד שלא יצא עם חיוך

לאחר סיבוב איתה שהוא זורק תתחת לכל מקום אבל בצורה מעודנת

וכן אני יכול להגיד שהמיאטה היא רכב ספורטיבי למדי

בכל מקרה אל תיכנסו פה לפרטים בשביל האזרח הפשוט גם 206 קופה זה רכב ספורט אז בטח ובטח

שמיאטה או VR6

פורסם
בכל מקרה אל תיכנסו פה לפרטים בשביל האזרח הפשוט גם 206 קופה זה רכב ספורט אז בטח ובטח

שמיאטה או VR6

האמת היא שלפני שקניתי את המיאטה זאת הייתה ההתלבטות שלי. VR6 או מיאטה.

בגלל שהן כל כך דומות אז פשוט חיפשתי אחת מהן עד שמצאתי. במקרה זאת הייתה מיאטה.:shock:

גילוי נאות:

הכותב הינו אזרח פשוט.:shock:

nissan silvia s14

• תוכן חדש...