Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאסאט, זה שאתה מדבר בפסקנות ונחרצות ומשתמש בהמון סימני קריאה לא הופך אותך צודק. מצטער, אבל פעם אחר בפעם בשרשור הזה אתה מפגין חורים רציניים בידע ובהבנה. 911 מן השורה היא ממש לא מכונית-על. מכונית-ספורט נהדרת, בהחלט, אבל לא מכונית-על. 911 טורבו עונה להגדרה הזו, אבל גם היא נמצאת מדרגה אחת מתחת לשכבה העליונה שאותה מאכלסות אנזו, SLR-מקלארן, קאררה GT, זונדה ושות'.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"צפונה" .. זו היתה כוונת המשורר

אני יודע שה911 יושבת בקלאס של מכונית ספורט, ולא התכוונתי שהיא מכונית על , אני התייחסתי ל"צפונה" ומצטער שההודעה הקודמת יצאה ככה (זה מה שקורה כשותים אלכוהול ואח"כ רושמים הודעות בפורום :) )

עדיף מנהיגה תחת השפעה..

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
אני לא יודע מאיפה הבאת את ההגדרות האלה
הוא כתב - ממגזין רכב בריטי מכובד בשם EVO, בהחלט מקור טוב כנקודת התייחסות.

באמריקה קוראים Sports Car לכל דבר שיש לו שתי דלתות וצללית נמוכה גם אם זה אוטו הכי עגלה שבעולם.
דוגמאות בבקשה.

ובהתייחס לכל הדברים שנאמרו כאן - משום מה יש לי יותר כבוד למכונית ספורטיבית שנבנתה על בסיס מכונית רגילה (בין אם זה רפליקת ראלי או אוטו שמישהו שיפר בעצמו) מאשר למכונית שתוכננה ונבנתה מאפס כמכונית ספורט
מבטיח לך שסיבוב אחד על משהו כמו NSX משדרג לך את הדעה מקצה לקצה.

מוטי

• תוכן חדש...