Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה כח יש למנוע 1100?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש לקנות רכב ורציתי לדעת האם רכב עם מנוע 1100 יכול להספיק לי או שהוא חלש מידי

אני צריך אותו לנסיעות נתניה-חיפה (כולל עליות בחיפה ושימוש במזגן, נסיעה שלי לבד או עם עוד מישהו)

האם יש הבדל משמעותי בין מנועי 1100 של יצרנים שונים או שפחות או יותר כולם מספקים אותו הכח?

והאם מנוע יותר זקן בגיל או יותר זקן מבחינת קילומטרז' יהיה חלש יותר - ואם כן אז פחות או יותר

בכמה יותר חלש ולאחר כמה זמן?

בכללי חשבתי על סדר גודל של שנתון 97-99 ולמשל אוטו כמו סיטרואן סקסו

ועוד שאלה כשמתכוונים לכח אז גם רציתי לדעת אם הוא יכול להגיע למהיריות נורמליות או שמהירות מעל 100 קמ"ש כבר קשה לו

תודה

פורסם

לי בעבר הייתה סובארו ג'אסטי מנוע 1000 אוטומטית, והיא הייתה מעולה בעליות של ירושלים, בנסיעות חודשיות לטבריה (מת"א) ובקיצור אחלה אוטו למרות שהיה די ישן (שנת 93).

אם אתה מתכוון לקנות רכב יותר חדש כמו שציינת אז אין ספק שהוא יעשה את העבודה אפילו טוב יותר מהג'אסטי הקשישה. ממליץ על סריון

פורסם

רכבים עם מנועים קטנים, הם בד"כ קטנים יותר וקלים יותר.

רכבים כאלו אמנם לא נועדו למיאוצים חורכי אספלט, או לנסיעה מאומצת עם 5 מבוגרים ונגרר, אבל הם יעמדו בכבוד בנסיעות מנתניה לחיפה בלי בעיה ולא יעכבו את התנועה.

לגבי ירידה בהספק - היא קיימת עם הזמן, וקשורה בעיקר למצב התחזוקה של הרכב.

(יש מנועים חדשים שיהיו חזקים בהרבה ממנועים מיושנים, גם בגלל הסיבה הנ"ל, וגם בגלל התקדמות טכנלוגית, כגון תזמון שסתומים משתנה).

לגבי הסקסו, גם בגרסאות 1.1 (ידנית) היא רכב זריז, נעים ומהנה, ותענה לדרישות שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...