Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מסלולים" עשו טעות שנתנו לצלם את 2 הניסאן ביחד באותו המסלול. אני מניח שזה היה חוסר נסיון ולהיטות של המדריכים "להראות" מה הם יכולים.

זה פשוט חוסר נסיון עם התקשורת (וזה קורה גם לטובים ביותר). כשאתה נותן חומר לתקשורת, אתה צריך לקחת בחשבון שישתמשו בזה לרעה (במיוחד כשהתקשורת בורה בכל מה שקשור לספורט מוטורי).

טוב יעשו "מסלולים", או כל בית ספר, או אירגון שמתעסק בספורט מוטרי, אם ישכרו יועץ לענייני תקשורת אם יודעים שעושים עליהם כתבה.

הבעיה היא לא רק בתקשורת, אלא בציבור שבטח התלהב מהצלחות וההחלקות (את ההקשר) כי גם הוא לא תמיד מבין מה זה ספורט מוטורי ולא מזיז לו העברות משקל כאלו ואחרות. התקשורת, שיש לה אינטרס להיות בפריים טיים תמיד, תתאים עצמה למה שהציבור רוצה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור סטודנט לתקשורת אני יכול להגיד שנעשתה פה מניפולצייה מגמתית ברורה בערית הסרטון, בין אם זה בהצגת התמונות "למול" הדיבורים בצורה צולבת שלא משאירה מקום לפרשנות (במקרה הזה - שלא לצידנו), בין אם זה בהאצה העריכתית של המכוניות שיראו שהן נוסעות מהר יותר ממה שהן נסעו באמת, התצלום של שתי המכוניות על המסלול כאשר זה ברור שאלו המדריכים בתצוגת יכולת ובכתבה זה מוצג כאילו ככה נערכים המירוצים, ותוך חוסר הבהרה מוחלט ששליטה יורת טובה ברכב משפרת את החולייה החלשה בכל הקשור לנהיגה בישראל - הנהג.

בתור אדם פרטי ומר תעלול במדינת ישראל אני בוש ונכלם שזוהי הדרך שבה מוצגים הדברים, בעיקר ההדגשה ש"אלו מירוצים ומירוצים לא מאושרים עדיין בארץ"... כולה מגרש חנייה עם מכוניות קטנטנות, בצורה סטרילית ובמהירות של שבלול. ועדיין, גם זה, לא מצליח לעבור את סף החסימה של הפתיחות לגבי התחום.

אני מתבייש לחיות במדינה כזו כשבעורקיי זורם תחביב כזה, עכשיו אני מתחיל להבין יותר טוב למה אנשים מבחוץ מסתכלים עלי בעין עקומה כשאני נוהג ב"רכב ספורט" כאילו אני אונס זקנות ורוצח ילדות תמימות.

בבושה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...