Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בקורולה יש דיבורית ישנה של נוקיה 6110 שאבא שלי פעם התקין, עכשיו זה סתם מפריע לעין ותקוע באמצע הדש-בורד את העבודה יכול לעשות לבד! רק לפני שאני מנסה ועושה טעויות איזה חוטים או צבעים שעליי לנתק?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דעתי? אם אתה לא הולך להתקין דיבורית אחרת, תוריד רק את העריסה ותנתק את החוט שלה מהמוח, ותשאיר את זה ככה, במקום להתחיל לחתוך חוטים וליצור עוד סכנה.

כמובן גם את המיקרופון והרמקול, אבל לא להתחיל לחתוך חוטים, להשאיר את המוח שם ומחובר.

פורסם

פרק את העריסה, עקוב אחר החוט ונתק אותו מהמח. יתכן ותהיה בעיה או יהיה לא קל לעקוב אחרי החוט או לפרק אותו, הכל תלוי באיך שהתקינו ואיך סללו את החוט.

נתק את המחבר מהמח, גם את מחבר חוטי המתח נתק, כך שהזליגה האפסית תופסק לחלוטין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מניסיון אישי שלי.

מחשב של רנו קליאו עולה 1800 ש"ח (לא יודע כמה עולה של קורולה)

תבדוק עם החכמים חיברו את הדיבוריט לסוויצ' ואם אתה לא בטוח במה שאתה עושה עדיך לשלם לחשמלאי (כ 70 ש"ח) שיוריד ולא להיסתכן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אצל המתקינים המורשים של אורנג' פירוק עולה 39 ש"ח אם אני לא טועה.

אבל הם עובדים מהר ועושים את זה ב-3 דקות בלי להיזהר יותר מדי - אני את הפירוק ברכב הפרטי שלי (להבדיל מרכב ליסינג) - עשיתי לבד.

העיקרון הוא לא מסובך, יש מח (קופסה) של הדיבורית, שיש לו שקעים שמתאימים לפלגים (כל אחד שונה) שהולכים ל:

1. מיקרופון

2. רמקול

3. עריסה של הטלפון

4. כניסת מתח

הפלג של כניסת המתח מכיל מספר גידים, אחד למינוס (שחור בד"כ), אחד או שניים למתח (פלוס קבוע, פלוס דרך סוויץ', או שניהם בדיבוריות מתוחכמות) ולפעמים יציאה להשתקת רדיו.

בנוסף העריסה מתחברת ישירות לאנטנה.

את האנטנה מאוד לא רצוי לנסות לפרק, הדבר שמדביק אותה לשמשה אולטרה-חזק, ועדיף להשאיר את זה ולא להסתכן בנזק לשמשה.

חוץ מזה, זה ישמש לדיבורית הבאה.

המתקינים נוהגים לתפוס את כל הנ"ל באזיקונים לכל מה שרק אפשר, כמובן אחרי שעטפו הכל במטרים של סרט בידוד שחור. די גועל נפש.

את כל עבודת הפירוק יש לבצע ללא מפתח בסוויץ, וכאשר מנתקים את חוטי המתח יש לנתקם אחד אחד ולבודד היטב את הקצה שנשאר ברכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...