Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה של התחממות המנוע

הבעיה התחילה כשהחלפתי במוסך צינור מים שנזל, עד אז המנוע לא היה מתחמם אלא רק הייתי צריך למלות כל יום מים מחדש, מאז שהחליפו לי את הצינור המנוע מתחמם בעליות.עכשיו אין שום נזילות מים וחשוב לציין שעד להחלפה הכל היה תקין והאוטו נסע בסדר גמור.

במוסך הסתכלו והכל נראה שעובד בסדר ואמרו לי שיתחילו להחליף חלקים עד שימצאו את הבעיה. אני השארתי בינתיים את האוטו ככה כי נראה לי יהיה יקר להחליף אחד אחרי השני חלקים באוטו במיוחד שנראה שלמוסכניקים אין מושג מה הבעיה בדיוק. וככה היום אני עם אוטו מושבת אחרי נסיעה למוסך.

תעזרו לי להבין איפה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הבעיה מתחילה בזה שאתה לא מציין באיזה רכב מדובר.

האם נוקז אויר ממערכת הקרור לאחר תיקון הצינור ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סוזוקי סוויפט שנת 94 ידני

לגבי ניקוז אויר, במוסך הוסיפו ורוקנו את המים מהאוטו 3 פעמים. בפעם האחרונה לפני שעזבתי את המוסך לא ראיתי שום ניזוק אויר המוסכניק פשוט שם מים מהצינור וסגר הכל.

פורסם

הניזוק ? חזור למוסך ובקש שיוציאו אוויר.

רז, תודה בדיוק רציתי לשאול מה זה וישא"ק.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום לכול המומחים!!!

ומאיפה אתם רוצים לנקז אויר בסוזוקי סוויפט אולי ממיכל המים של מתזי השמשות?

מה אתם מבלבלים את המוח!!! לא בכול המכוניות יש ניקוז אויר.

צריך לבדוק את מערכת הקרור ולעלות על הבעיה בצורה מיקצועית בלי יריות מהמותן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני,לא תדע לעולם איך אני אוהב לחלוק עלייך,למרות שאני מסתכן שלא תחזיר לי את המכשיר. :-D שים לב מה כתב djdodo:"הבעיה התחילה כשהחלפתי במוסך צינור מים שנזל, עד אז המנוע לא היה מתחמם ". כלומר אין בעיה במערכת הקירור,או שהרכיבו לו צינור סתום(לא סביר) או שיש אוויר במערכת

ויש צורך לנקזו.

במקרה הזה אני הקובע. :-D

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בני,לא תדע לעולם איך אני אוהב לחלוק עלייך,למרות שאני מסתכן שלא תחזיר לי את המכשיר. :-D שים לב מה כתב djdodo:"הבעיה התחילה כשהחלפתי במוסך צינור מים שנזל, עד אז המנוע לא היה מתחמם ". כלומר אין בעיה במערכת הקירור,או שהרכיבו לו צינור סתום(לא סביר) או שיש אוויר במערכת

ויש צורך לנקזו.

במקרה הזה אני הקובע. :-D

בברכה דוד.

שלום.

קודם כול תודה על הכלי הוא הכול שקשוקה.

דבר שני אים אתה שואל אותי יש בעיה ברכב כי איין בסוזוקי ניקוז אויר אלה אים אתה רוצה לינוק את המים אים הפה.

יכול להיות שבזמן החלפת הצינור ניתק איזה חוט של המאורר או יוניד וזה הבעיה אבל תכניס לראש איין אפשרות לנקז אויר בסוזוקי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...