Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ערב שלם של חיפושים לא הצלחתי להבין איזו חברה מייצרת את הרפידות ואת הצלחות בילום עבור הרכב שלי

מאזדה לאנטיס מודל 2000 BJ 1.8

פורסם

מדגמי BJ 2000 ומעלה, הרפידות המקוריות מיוצרות ע"י חברת AKEBONO, מאמין שהצלחות גם מיוצרות מאותה החברה.

דגמי BJ 1998-2000 באו במקור עם רפידות מחברת NISSHINBO.

פורסם
זה כל כך חשוב לך? תתקשר למחסן ותשאל. אתה יכול לקנות כל חברה שאתה רוצה. אם אתה רוצה איכותי יותר אז תלך על חברות מוכרות

זה בכלל לא חשוב לי... רק רציתי לדעת

בעניין האיכותי יותר:

א. הרפידות שנמצאות במקור ברכב לא נחשבות לאיכותיות?

ב. LUCAS נחשבים לאיכותיים יותר?

אני יודע שיש כל מיני חברות שמייצרות רפידות איכותיות ברמות אבל גם המחיר כזה מה שלא מצריך ממני לקנות אותם.

יש למישהו המלצה לרפידות איכותיות שנותנות יחס הוגן למחיר?

פורסם

טוב

אחרי קריאה מעמיקה וחרישה על החיפושים בפורום שאלתי עדיין עומדת, לא יפה להתעלם משאלותי...

אני מתכנן החלפת רפידות קדמיות ללאנטיס שלי (צלחות ורפידות אחוריות הוחלפו לפני 10K)

הרפידות הקדמיות כנראה מקוריות (לא חלופיות) שהרי ממתי שרכשתי את הרכב לא החלפתי אותם והרכב טופל רק במורשה.

אצלי הם עברו כבר 35K ולא יודע כמה הבעלים הקודמים נסע עליהם.

ככה שהחלטתי לא לחכות למצב בו הם יהיו שחוקים טוטאלית ואבצע החלפת רפידות וצלחות קדמיות בטיפול הבא (עוד איזה 4K)

אני לא מחפש רפידות של OMP או FERODO או משהו סופר ספורטיבי כזה כי אין לי צורך ברפידות כאלו לרכב שלי. אין לי צמיגים איכותיים ודביקים כלל וכלל ואני לא נוסע באופן ספורטיבי ואגרסיבי ברמה שמצריך ממני לשים רפידות סופר ספורטיביות וסופר יקרות.

על איזה רפידות אתם ממליצים לקנות?

יש לי המלצות רבות על לוקאס, על ATE, ואני בטוח שישנם עוד חברות טובות ואיכותיות שאפשר לקנות רפידות במחיר סביר ועם יחס מצויין בעניין המחיר-איכות.

בעת ביצוע החלפת הרפידות האחוריות ביצעתי גם ניקוז של כל נוזל הבלמים שהיה ושמתי DOT 4 של חברת ATE

(הורגש שינוי לטובה בבלימה וברגש).

אגב, ארשום שוב על איזה רכב בדיוק מדובר שלא יהיו אי הבנות. לאנטיס מודל 2000 מנוע 1840 BJ עם 137K

הפעם אני מקווה שהת'רד הזה לא יעלם כמו בשלושת הפעמים האחרונות ושתתנו לי תשובות ענייניות ועוזרות.

תודה מראש.

בן עמי

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהתרד ישן מאוד אבל חבל על פתיחת תרד חדש...

היום לאחר שלוש שנים אני מתעניין באותן שאלות פלוס איזה נוזל בלמים הייתם ממליצים?

• תוכן חדש...