Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה בדריפט, סרטון ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה התגובה הלא קשורה הזאת בקשר לפיאט אונו?

שתהיה חייל תנסה להחזיק את ה XSI יותר מחודשיים אם ממוצע של תיקון בחודש ואז תנסה להגיב על מכוניות של אחרים.

בכל אופן לא אהבתי את התגובה בכלל.

its not the drive, its the driver

מותק, מצטער אם פגעתי בך.

לי היתה עונו, שהיתי בן 17.

לצערי הניסיון שלי איתה אינו טוב, במיוחד בתת-היגוי הבולט שלה.

בעצם, זה הרכב שהכי נוטה לתת היגוי שנהגתי בכל חיי הקצרים. אז חשבתי עליו אוטומטית.

שוב, קח ברוח טובה.

אביחי

פורסם
דריפט הוא מצב של תת היגוי, לא היגוי יתר.
לא.. זה לא.

דריפט זה מצב של היגוי יתר (הרכב פונה ומהדק את הפנייה ולא מנסה ליישר אותה) עם היגוי הפוך (ההגה מסובב לצד הנגדי).

its not the drive, its the driver

ITS NOT THE RIDE, ITS THE RIDER.

(הציטוט המקורי)...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בואו פשוט נחליט שדריפט זה מצב היגוי לא ברור כי שלכל הגלגלים אין אחיזה בערך

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

ממש לא. דריפט זה בפרוש מצב של החלקה של הצמיגים האחוריים :!:

הצמיגים הקדמיים אמורים להשאר באחיזה מלאה תוך כדי.

פורסם
ממש לא. דריפט זה בפרוש מצב של החלקה של הצמיגים האחוריים :!:

הצמיגים הקדמיים אמורים להשאר באחיזה מלאה תוך כדי.

אז למה ההיגוי הפוך?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

:roll:

מה זה בעצם היגוי הפוך ?

אתה מכוון את הגלגלים הקדמיים להמשיך את הקו שלך, הם באחיזה. האחוריים מחליקים ויוצרים את הזווית הזאת שדורשת "היגוי הפוך".

ניר

פורסם

דריפט ערבי

:-)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
דריפט ערבי

:-)

שמוליק

זה שובר שיאים....

הסרטון שפורסם הכי הרבה פעמים בהכי הרבה מקומות בפורום

פורסם
בואו פשוט נחליט שדריפט זה מצב היגוי לא ברור כי שלכל הגלגלים אין אחיזה בערך

מי שחושב שדריפט זה מצב היגוי לא ברור - גם כיוון הנסיעה שלו (בד"כ היישר לתוך העץ הקרוב) יהיה לא ברור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מי שחושב שדריפט זה מצב היגוי לא ברור - גם כיוון הנסיעה שלו (בד"כ היישר לתוך העץ הקרוב) יהיה לא ברור.

אני מניח שזה ענין של תרגול.

אם היה לי אוטו תואם אולי הייתי מנסה :twisted: .

פורסם
אני מניח שזה ענין של תרגול.

אם היה לי אוטו תואם אולי הייתי מנסה :twisted: .

לפני שאתה מתרגל משהו אתה אמור להבין באופן תיאורטי במה מדובר.

אם אתה מתאר מצב מסויים כ"לא ברור" הרי שאין לך שליטה עליו... לא?

בגלל זה מי שחושב שזה מצב לא ברור - שינהג באופן ברור.

מי שיודע ומבין מה זה דריפט על כל הכוחות הפועלים על הרכב בכל מצב נתון - יכול לתרגל (בשטח סטרילי) דריפטים.

זה לא קשור לרכב תואם, אתה צריך להבין על מה מדובר - לפני הכל.

פורסם

senda הרשה לי לומר לך חח עצבני על ה ד ר י פ ט היפיפה.

כבוד הוא לי לרשום את הודעתי הראשונה בפורום זה בהקשר לביצוע המרהיב שלך.

...ולחלק מהמומחים בפורום זה אשר אינם יודעים לפרגן וקוראים לדריפט בכל מיני שמות ותארים למינהם

אני מחכה לסרטון שלכם :?

when you shoot shoot dont talk

פורסם

אם אתה גבר ולא ילד עם פה גדול :roll: אני אשמח לצלם אותך erwrxstier

אני בטוח שלא תרצה לקלקל את שמך הטוב הרי רשמת כבר 225 הודעות וכולם מכירים אותך.

אני רוצה שתעשה את אותו דריפט איפה ש senda עשה, סביב העמוד חשמל.

הדריפט נעשה באזור ראשון

אני אשמח להראות לחברים פה את הצילום שלך בדריפט ואני בטוח שגם הם ישמחו :wink:

דבר איתי בפרטי

when you shoot shoot dont talk

• תוכן חדש...