Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה בדריפט, סרטון ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה אולי נראה כמו דונאט אבל זה דריפט.

אמר, והואיל בטובו להסביר מאין הסיק מסקנותיו...

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

יפה

האחים מבית סנדה משתפרים מיום ליום:wink:

כבוד על הביצוע:mm_yeah: .

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

מצוטט מויקיפדיה

Drifting refers to a driving technique utilizing a difference in slip angle between the front and rear tires of a car

בתרגום חופשי....

טכניקת נהיגה שמתבססת על הבדל בין זויות ההחלקה בין הצמיגים הקדמים לבין האחורים

אז בעקרון דונאט או צלחת זה בעצם סוג של דריפט.

זה כמו שעושים תרגילים עם סקייטבורד וקוראים לזה בשמות אני מניח.

ע"פ הנ"ל דונאט הינו דריפט במעגלים.

זה הכל הסקת מקנות שלי...אם למישהו יש תיקון הערה או משהו כזה אני בהחלט אשמח לשמוע.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אני בטוח שבסוף יוחלט כאן אם מדובר בדריפט או לא.

לי בכל אופן זה נראה טוב.

:mm_yeah:

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

תודה רבה על כל המחמאות

עומר, אני קורא לך כל הזמן אתה פשוט לא מגיע. עייף, רעב, עובד וכו. אם היית מפעיל קצת את השכל אולי לא היית עובד כפליים זמן בשביל פחות מחצי משכורת ;-)

בקשר לדריפט/דונאט. זה בפרוש נחשב דריפט עקב העובדה שזה נסיעה בכיוון מוגדר תוך כדי החלקה של הצמיגים האחוריים. באותה הזדמנות גם יצא לי לעשות כמה דונטים, הם גם די מרשימים אבל סך הכל יותר קל לבצע אותם, רגל כבדה על הגז וסיבסובים במקום ...

אני מקווה בקרוב להביא כמה תמונות נוספות של תרגילים אחרים. ...

לילה :-)

ניב

פורסם

למעשה התחלתי להתאמן בדריפטים הרבה לפני שהיו טריילרים לסרט.

למעשה כבר לפני יותר מחצי שנה ערכתי קורס דריפטים לי ולכמה חברים ומאז אני מתאמן לפעמים עם הצמיגים הרגילים ויש הזדמנויות כמו שהיה לי בשישי שאני מחליף לסט ספייר שיש לי ועושה אימון מלא.

באימון המלא אני מתאמן על דריפט סביב קונוס כמו בסירטון, כאשר מדובר בקונוס ולא בעמוד חשמל ניתן להתקרב הרבה יותר מבלי לפחוד. כמו כן אני מתאמן בדריפט סביב כיכר ודריפט בשמינייה.

הלוואי שיגיע היום ונוכל לעשות חצי מהדברים שעשו בסרט בארץ :-)

• תוכן חדש...