Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה בדריפט, סרטון ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח הת'רד,יפה מאוד,רואים שהתאמנת,אתה נותן גז כמה שצריך ומתי שצריך,נשמח לראות גם דריפט סביב כיכר,זה יהיה נחמד.

האם המיאטה שלך סטנדרטית מבחינת הספק?

פורסם

המיאטה סטנדרטית לחלוטין

ועומר, אני כבר מחקתי את המספר שלך מהזיכרון. אני כבר לא יכול לעמוד בכל הדחיות האלו :lol:

כל כך חבל שנגמרה הבטרייה...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
המיאטה סטנדרטית לחלוטין

ועומר, אני כבר מחקתי את המספר שלך מהזיכרון. אני כבר לא יכול לעמוד בכל הדחיות האלו :lol:

כל כך חבל שנגמרה הבטרייה...

תום

שקרן - שומעים את הפילטר שואב... :-) (זה נקרא שיפור :roll: ?).

דיייי , טוב אתם צודקים , תקראו לי חנון או איך שאתם רוצים , יש לי עבודה!!! אין זמן לנשום ואפילו לראות את החברה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בקשר לדריפט היפהפה, אני הייתי קונה צמיגים ישנים לאימון ומחליף אותם לצמיגים שלי לאחר מכן, הגיוני או רק שאני חושב שחבל להרוס צמיגים יקרים בשביל אימונים?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מי שרוצה לראות את הדריפטרית האולטימטיבית שיסע לירושלים.

יש שם M5 מהדור האחרון בצבע כחול.

פשוט מדהימה והסאונד של המנוע (בסל"ד גבוה)- אורגזמה לאוזניים.

פורסם
מצוטט מויקיפדיה

Drifting refers to a driving technique utilizing a difference in slip angle between the front and rear tires of a car

בתרגום חופשי....

טכניקת נהיגה שמתבססת על הבדל בין זויות ההחלקה בין הצמיגים הקדמים לבין האחורים

אז בעקרון דונאט או צלחת זה בעצם סוג של דריפט.

זה כמו שעושים תרגילים עם סקייטבורד וקוראים לזה בשמות אני מניח.

ע"פ הנ"ל דונאט הינו דריפט במעגלים.

זה הכל הסקת מקנות שלי...אם למישהו יש תיקון הערה או משהו כזה אני בהחלט אשמח לשמוע.

ברשותך אני אוסיף עוד כמה דברים.

מצב של דריפט, כלומר היגוי יתר. זווית הסטייה של הגלגים האחוריים יותר גדולה מזווית הסטייה של הגלגלים הקדמיים. וכך בעצם קורה מצב שרדיוס הפנייה המציאותי יותר קטן מרדיוס הפניה התאורטי.

במצב שזווית הסטייה בגלגלים הקדמים יותר גדולה מזווית הסטייה בגלגלים האחורים נוצר מצב של תת היגוי.

כמובן שישנם מכוניות בודדות שזווית הסטייה בגלגלים הקדמיים שווה לזווית הסטייה בגלגלים האחוריים, וכתוצאה מכך מתקבל היגוי נייטרלי.

כמובן שישנם המון פרמטרים שמשפיעים על זווית הסטיה!

שבת שלום

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
קוראים לזה טבעות בצל אבל יכול להיות שאני סתם רעב.

זה דריפט.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6494929699300438632&q=DRIFT+BMW

בדונט או טבעות הגלגל הקדמי נשאר בערך במקום, בדריפט זה תנועה כללית של הרכב. אם הרדיוס של הסיבוב קטן יותר (העיגול סביב העמוד או כיכר קטנה) או גדול יותר (כמו העיגול הענק שבסרט) זה לא משפיע על ההגדרה כדריפט או טבעת אלא פשוט אמור שהדריפט שלו הרבה יותר חזק ומרשים.

לפי דעתי זה התעסקות טיפשית ומיותרת מאוד ...

פורסם
ברשותך אני אוסיף עוד כמה דברים.

מצב של דריפט, כלומר היגוי יתר.

שבת שלום

דריפט הוא מצב של תת היגוי, לא היגוי יתר.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

מה התגובה הלא קשורה הזאת בקשר לפיאט אונו?

שתהיה חייל תנסה להחזיק את ה XSI יותר מחודשיים אם ממוצע של תיקון בחודש ואז תנסה להגיב על מכוניות של אחרים.

בכל אופן לא אהבתי את התגובה בכלל.

its not the drive, its the driver

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...