Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך השנה אחרונה נקרעו לי שני כיסויים חדשים לרכב!

הראשון ממש התפרורר לא נשאר ממנו כלום! השני סתאם נקרע. שניהם היו חדשים!

אני מחפש לקנות כיסויי איכותי

באוטו דיפו הכיסויים יקרים (יחסית לחנויות אחרות בהשוואת אותו הכיסויי) והיחידי שנראה איכותי שם הוא כיסויי של Fogel שגם עולה שם הרבה וגם אין במידה של הרכב שלי (A)

במקומות שבררתי לא מצאתי ישועה

אשמח לקבל המלצה על כיסויי טוב ומקום לקנות אותו

בתודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב, אתה בטוח שהכיסוי התבלה טבעית ולא ע"י נזקים מהסביבה (ע"ע קנאים, ילדים קטנים ומשועממים, וונדליזם)?

אם אתה בטוח, אז כנראה שהכיסוי לא איכותי, או שהרכב נמצא באקלים בעייתי. אתה יכול להרחיב לגבי הסוג שהיה לך והיכן הרכב עומד?

נשמע ממש מוזר, בדר"כ אנשים מחזיקים כיסויים הרבה זמן.

פורסם

אני קניתי כיסוי 4 עונות של "פוגל" במידה A מ"דיוק" בבאר שבע מול השוק העירוני, עלה לי 240 ש"ח אבל אני מרוצה ממנו קודם כל כי אחרי שהרכב עומד בשמש קופחת (ופה בבאר שבע, השמש לא מרחמת) אתה ניכנס לרכב ומאוד נעים, שנית קל לכסות את הרכב והוא לא עף ברוח- יש כמו רצועה שמכניסים לבגאז' וזה אמור "למנוע גניבה" אבל זה מועיל שהכיסוי לא יעוף או ייפול ועוד רצועה מקדימה שאתה יכול לשנות את גודלה עם קליפסים שתופסת את הכיסוי מקדימה שלא יעוף בנוסף לכך שיש גומיות ב-4 הפינות של הכיסוי ומגיע עוד חוט ארוך שניתן לקשור איתו את הכיסוי אבל לדעתי לפחות אין צורך להשתמש בו.

יש כיסוי 4 עונות עכשיו בהום סנטר ללא כל האפשרויות לקשירה חוץ מגומיות ב- 150 ש"ח, אחי הגדול קנה אתמול, הכיסוי מניילון כסוף וניראה איכותי. שווה בדיקה.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

כנראה שהכיסויים פשוט לא טובים.

כיסויי ב100 ש"ח אני מוכן להסתכן. אולי יחזיק עוד כמה חודשים

במרכז לא מצאתי כיסויי פוגל במידה A

והרכב עומד במקום שחצי מהיום יש שמש, למעשה רוב שעות היום, והוא גם מכוסה כ80% מהזמן. אבל עדיין הכיסויי לא אמור להתבלות כל כך מהר!

משהו יודע איפה קונים פוגל במרכז או כיסויי אחר טוב

בתודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בוקר טוב!

הצצתי באתר ונראה מענין מאוד אבל פשוט טבעתי בעודף האפשרויות המטורף שיש שם... האמת שיש לי חבר בארה"ב עכשיו אז זו יכולה להיות אופציה.

מה משלהם אתה ממליץ בתור מה שנקרא אצלנו "4 עונות"?

חוץ מזה ראיתי שיש להם שאר טובין לכיסאות וכאלה - האם יש משהו משם שאתה ממליץ גם?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

את כיסויי הכיסאות שלהם אני לא מכיר

לי יש את הכיסוי הזה - בנוי רציני מאוד

מגיע עם תיק-מחובר שאתה פשוט משאיר בתא המטען [ואי אפשר לגנוב את הכיסוי]

בעל נקודות עיגון וחסר פתחים לחלוטין. משימוש של כחודש בקירוב ומדידת טמפ' עקבית שלי [כולה ללחוץ על השלט של האזעקה ולקבל קריאה] יש ירידה של כ-10-15 מעלות אם הרכב בשמש לעומת כיסוי ה-ארבע עונות הרגיל שיש לי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נדב,

כמו קודמיי אני ממליץ על הכיסוי של "פוגל",קל לכסות,נוח,נכנסים לרכב ומאוד נעים,וכמו איתמר אמר יש מין רצועה "למניעת גניבה"- זה מועיל שהכיסוי לא יעוף/יתרוממם מהרוח.

נסה לחפש באייס,אני קניתי שמה לפני חודש על לי -250 ש"ח.

בהצלחה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

גם לי נהרסו כבר בחצי שנה האחרונה 2 כיסוים במחיר של 150 ש'ח.

הכיסוים האלה אומנם מגנים, הם מתפוררים באמת ונקרעים מהר, יש להם חיסרון הם לא יושבים טוב על הרכב ועפים ברוח.....

פורסם

לנסיך שוב, סלח לי שאני קצת מפגר. יש לי ניסיון בהזמנות באינטרנט ובאנגלית אבל רבאק האתר הזה פשוט מעפן! לא הצלחתי למצוא איך לרכוש את הכיוסי הספציפי שכיוונת אליו... אתה רכשת דרך האתר שלהם? אם כן איך מוצאים את זה בבלגן של החנות שלהם: http://www.covercraft.com/buy_online.htm

??

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

לצערי כיסוי ה"4 עונות" של פוגל עושה את העבודה רק ב3 עונות.

הוא לא מגן טוב מפני גשם, אבל מבחינת שאר הפרמטרים הוא מצויין.

הצלחתי להוציא אותו מהפרסי במחיר שחיטה : 150 ש"ח (מידה C לגולף)

אם אתה הולך לשם שים לב שיש לו עוד אחד דומה, שלא בא בקופסה מקורית והוא רוצה עליו אותו דבר.

הכיסוי הנ"ל החזיק במצב מצויין במשך 4 שנים עם הפולו ,והועבר לבעלים החדש ככה שמבחינת שרידות,

אין עוררין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כיסויים של CoverCraft נמכרים לרוב דרך דילרים

יש להם רשימה של חנויות \ דילרים שרחבי ארה"ב שניתן לקנות דרכם.

- אופציה אחרת היא לחפש ב-EBAY

יש שם מציאות מטורפות מידי פעם [כיסוי של קאברקראפט בחמש דולר]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש חברה שמייצרת כיסויים לרכב במושב מזור (ליד יהוד), קניתי בזמנו כיסוי מבד להגנה מהשמש. אני לא יודע אם יש להם כיסויי ארבע עונות.

בל אופן אתה יכול להתקשר ולשאול.

החברה נקראת דאבוש.

• תוכן חדש...