Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי כיסוי ה"4 עונות" של פוגל עושה את העבודה רק ב3 עונות.

הוא לא מגן טוב מפני גשם, אבל מבחינת שאר הפרמטרים הוא מצויין.

הצלחתי להוציא אותו מהפרסי במחיר שחיטה : 150 ש"ח (מידה C לגולף)

אם אתה הולך לשם שים לב שיש לו עוד אחד דומה, שלא בא בקופסה מקורית והוא רוצה עליו אותו דבר.

הכיסוי הנ"ל החזיק במצב מצויין במשך 4 שנים עם הפולו ,והועבר לבעלים החדש ככה שמבחינת שרידות,

אין עוררין.

ועדיין מחזיק ומשרת נאמנה...
פורסם
נדב,

כמו קודמיי אני ממליץ על הכיסוי של "פוגל",קל לכסות,נוח,נכנסים לרכב ומאוד נעים,וכמו איתמר אמר יש מין רצועה "למניעת גניבה"- זה מועיל שהכיסוי לא יעוף/יתרוממם מהרוח.

נסה לחפש באייס,אני קניתי שמה לפני חודש על לי -250 ש"ח.

בהצלחה,

עידן.

הכיסוי נקנה באוטו דיפו ולא באייס-טעות שלי,מצטער.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפי האתר ששלחת המחיר לא אותו דבר הדגם "האמר" זול יותר מהשני ב104 ש"ח שזה כבר משמעותי

אז כנראה שהדגם "s" האפור בהיר כנראה שעשויי מחומר יותר טוב ואיכותי ולכן ההבדל הגדול במחיר ביניהם

באוטו דיפו שניי הדגמים האלה בדיוק עולים מחיר זהה של 250 ש"ח במבצע

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...