Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון חביב,אהבתי..

בהנחה והתאריך יתאים לי כמו כפפה -אני בפנים!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבעלי הניסיון...

מ-1 עד 10..כמה זה מלכלך? כי לא נעים לי לסדר לנו מקום ולהפוך אותו לחורבה

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

תלוי מי עובד? בין 5-7.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כל דבר וכל מקום אפשר לנקות.

אם נקיון זו הבעיה, אני אישית מתחייב לחכות אחרי שנסיים ולעזור לנקות את המקום ולהחזיר אותו בדיוק לאיך שהיה ! :wink: .

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

טוב אני באמת מחפש לנו איזה מקום שנוכל לעבוד בו כמו שצריך

בינתים תיהיו רציניים הייתי מפיל את זה על שימי אבל לא נעים אז:-) ...

כל מי שבאמת באמת רוצה להכנס לזה שישלח לי הודעה פרטית.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

בקשר למיקום? הייתי נותן הכול בשביל שיהיה מקום אצלי !

אלא אם כן אתם רוצים לעבוד על הדשא עם כבל מאריך .. אין לי בעיה בכלל !

בקשר להודעות הפרטיות.. כבר שלחתי לאנשים "החשובים" שהיו אמורים להדריך, לרובם אין התנגדות בכלל, אבל מישהו הבהיר לי שלבנות פוד שלם, כמעט ובלתי אפשרי תוך יום שלם, לכן.. לבנות סוג של פוד מסויים, קטן ככל שאפשר, אנשים יילמדו תוך כדי העבודה עליו את כל השלבים מא - ת ופשוט יישמו את בבית בפרוייקט אישי, לצערי זו האופצייה הכי טובה והכי ריאלית !

אז ככה, אם אתם בעניין לעשות את זה אצלי אין בעיה,אבל זה תלוי במיקום ואם זה נוח (חדרה), חוץ מחשמל,שתייה ואוכל (מתאים לכם קציצות של אמא טריפוליטאית?:wink: ) אין לי מה להציע..

** לצערי הרב, ההורים שלי מסורתיים ככה שבשבת זה לא אפשרי ! **

תגיבו,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לצערי אבל אתה לא צודק,מה תגיד על זה שבניתי למתן (DR ORLICK) שתי פודים תוך יום אחד(מ 9 בבוקר ועד 5 בערב)?

DSCN1570.JPG

DSCN1572.JPG

DSCN1574.JPG

DSCN1576.JPG

DSCN1578.JPG

DSCN1579.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קודם כל, אחלה עבודה עשית פה, כמו תמיד סלבה.

הבנתי ולא מאחד שזה לא פשוט לעשות זאת, אתה כנראה מאוד מנוסה ( כמו שאנחנו רואים ) והעבודה אצלך זורמת, תחשוב שאתה תצתרך להסביר את השלבים שתעשה, ולהראות איך אתה עושה זאת ..

זה לוקח יותר זמן.

אם יעשו מס' אנשים, ולא יהיה מספיק SPACE לעבוד לכל אחד, לא יהיה מספיק כלים לכולם, מספיק חומרים לכולם זה יכול לגרום למשיכת זמן וכנראה זה בלתי אפשרי לעבוד עם כמות אנשים גדולה.

אבל סלבה, אני בטוח שאם אנשים יבינו את ההדרכה שתעשה באותו יום לפרטי פרטים אתה תראה עבודות חדשות של בניות בפורום תוך חודש ימים, ורק יעלה ויעלה ...

הכול עניין של יכולת.

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני מבטיח לך שפוד אחד בהדרכה כזו אפשרי לסיים כולל גימור.

פורסם

טוב לאחר התכתבות ארוכה עם סלבה, הגיעה החלטה סופית לעניין,

המפגש הלימודי יתקיים לפי התכנון חודש הבא, יש מקום, יש כלים ויש הכול.

אני ייפרסם פרטים סופיים שבוע לפני המפגש, כל מי שרציני (מאוד!) ומוכן להגיע רחוק למפגש זה, אנא לציין זאת בהודעה פרטית אליי.

(יש סיבה מסויימת, ואנחנו צריכים לקבל תמונה כללית של מי שהולך להגיע)

שמות האנשים שהביעו התעניינות:

אנוכי - מגיע.

מתן - ?

SOUNDSTREAM - ארז

DRAGSTER

Soundman - אלי

SHALEVHO

סלבה - מדריך - מגיע

שרגאמן-מדריך

eliko - אלי

יגבני

avi-b

איתמר

dr orlick

tisan 4 us

רועי.א - מגיע

אנטיזחן

bkantor

אסף

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
לצערי אבל אתה לא צודק,מה תגיד על זה שבניתי למתן (DR ORLICK) שתי פודים תוך יום אחד(מ 9 בבוקר ועד 5 בערב)?

סלבה לצערי הרב אתה לא צודק...

בניה בפיבר שכוללת את היצירה עצמה של התוצר אחרי שיוף לרמת גימור מעולה , + 2 שכבות של ביקורת, ו2 שכבות של צבע ייסוד ושיוף לרמת חלקות מקסימלית ולאחר מכן התזה של 2 שכבות צבע וכמובן התזת גלוס על הצבע הסופי, לא לוקחת בכל מקרה פחות מ48 שעות עד לייבוש מושלם.

בבניה שעשית למתן הפיבר נעטף וצופה בסקאי, כמובן שלהגיע לרמת גימור לצבע זה יקח יותר מ24 שעות...

ולכן אי אפשר לעשות פודים צבועים ולא עטופים ביום אחד.

בכל אופן לגבי ההדרכה, אז גם מבחינתי אין שום בעיה ואני מוכן לעזור בהדרכה ולא ממש משנה לי איפה זה יתבצע.

ניר רביב

under construction..

פורסם

תאמין הלוואי ושבהדרכה הזו נספיק לעשות פוד אחד ברמה כמו שעשיתי למתן(כי צריך להסביר כל שלב ושלב לאנשים).

ועל הרמה שאתה מדבר זה כבר להדרכה אחרת,בטוח לא לאחת כזו שתיקח יום,אלא לפחות שבוע.

אני דיברתי על ייצור פוד אשר רמת הגימור שלו זה סקאיי,עור,בד,לבד או כל דבר אחר ובטח שלא רמת גימור שנועדה לצביעה.

פורסם

ואני חושב שסלבה מדבר לעניין, בכל זאת מדובר על אנשים שהנסיון שלהם שואף לאפס.

הם מעוניינים בבסיס, ולאחר מכן לקבל עצות ושיפורים עם הזמן ועם העבודות שהם ייעשו לבד במכונית שלהם.

וניר, תודה גם לך על ההצעה להדריך, כמו שאמרתי, זה ייתקיים חודש הבא, אני מקווה שהתאריך שייקבע יהיה נוח גם לך, ו2 מדריכים זה כבר עולם אחר :wink: .

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני חושב שמפגש כזה יהיה חיובי ומי שירצה יוכל ללמוד את הבסיס מהדרכה כזו,

לטעמי אם ההדרכה תהיה טובה יוכל להיות לה גם המשך.

לא לשכוח גם שלחלק מהחברה יש נסיון בעבודה עם פיבר ככה שלמי שידריך תהיה עזרה,

ככה שעם קצת רצון זו יכולה להיות הדרכה מצויינת והתחלה של הדרכות מעשיות של

החברה המנוסים בתחומים שונים שקשורים לאודיו.

במידה והתאריך יתאים לי אני יגיע.

מתן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...