Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממש כועס עליכם - עכשיו בגללכם במקום למשהו שאני צריך אני אוציא את כל הכסף שלי על גג נפתח.. שנים חלמתי על גג נפתח ואז איכשהו יצאתי מזה- עכשיו החזרתם אותי לאובססיה

הכי זול ידני יעלה לי איזה 3-4 K לא ? :mm_cry:

בדייהטסו שרייד?

זה ייראה כמו בדיחה עם כל הכבוד....

נ.ב. בסאן רוף כמו בפנסי ערפל, אם זה לא מקורי , זה נראה ערבי... וגם לא הכי פרקטי.

נ.ב.2. אחרי שהיה לך רכב עם סאן רוף , אי אפשר לחזור אחורה, אלא אם כן הרכב

הוא מליסינג עם דלק חינם, שזה מקזז את היתרון של הסאן רוף....

ספרתי לכם כבר על הערבי שראיתי עם סאן רוף בפורד ישנה ובסוף התברר לי שזה מדבקה שחורה גדולה בגודל של סאן רוף על הגג? :hihi::loco::2gunfire:

לא אני מחפש עכשיו משהו אחר למרות שעוד לא החלפתי, אני צריך קצת יותר עוצמה אבל התקציב שלי דל יחסית למרות זאת יש לי זמן.. אני באמת אקח משהו שיש בו כבר סאן רוף ולא אוסיף אח"כ למרות שיש את החברה הזו שכביכול עושה את זה ברמה גבוהה... עדיין זה יקר יאללה...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזוב את הגג, אבל בחייאת רבאק - מה עם איזה שיפור ויזואלי, היא עדיין נראית כמו 1.6 אוטומטית! מה, לא שילמתי מספיק כסף? :p

כשאתה צודק, אתה צודק...

פיז'ו משקיעים כשהם מתכוונים להרוג דגם שלהם בשנים האחרונות.

לוקחים אותו למכון כושר, מספרה ופדיקוריסטית לפני הכניסה לארון המתים המוטורי.

רק חבל שהדגמים שהם מוציאים אח"כ מעוררים נוסטלגיה לדגמים הישנים.

בנוגע ל-6 שלך, אני חושב שהנוסטלגיה לא ממש תחזיק יותר מ-5 דקות לאחר המכירה.

אתה מוכר, במקרה :?:

:wink:

MCS 2008

פורסם

לי יש באוטו 2 סאן רופים. וכשיש 2 זה נחמד כפליים!

אני הכי נהנה מזה בערבי הקיץ. פותח את שניהם ואת ארבעת החלונות ומרגיש במכונית פתוחה. 8)

חוצמזה האוטו הזה של אבא שלי והוא ממש ממש ממש חסר דאויין (רנו מגאן סניק 2.0 99' :? ) אז הסנרופים משליים את החסר!

תודה מראש.

• תוכן חדש...