Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון,אני אידיוט.

נכון,שוב פעם - אני אידיוט.

שוב פעם החלטתי לעשות את אותה טעות ולקוות שאולי משהו השתנה אצל החבר'ה בצ'מפיון.

טעיתי.

היום(שישי)החלטתי לקפוץ למחסן החלפים (מול קניון איילון)של צ'מפיון ולרכוש כלאחר כבוד סמל של סיאט אשר נגנב לי ע"י בני בליעל.

חמוש באשראי אני ניגש לחלון השירות ושם קיבל אותי בחור נחמד בשם אמנון(ארנון?)ולבקשתי בירר לי עלותו של סמלון הפלסטיק הנחשק.

תסריט:

אני:שלום,אני צריך בבקשה סמל אחורי של קורדובה98,רק לפני שאתה מזמין אני רוצה לדעת בבקשה מה המחיר

אמנון:אין בעיה(בודק במחשב)ומוסר:101 ש"ח כולל מע"מ

אני:מצוין,תוציא לי הזמנה ואני אגש לשלם.

אמנון:אין בעיה,רק שזה ייקח שעה.

אני:למה שעה?

אמנון:החברה מהמחסן בהפסקת צהריים.

אני:השעה עכשיו 10.00 - לא מוקדם לצהריים?

אמנון:לא תלוי בי,אני אנסה לזרז,אולי תוך 45 דקות.

אני:טוב,תוציא.

אני ניגש לפקידה ומשלם(חייב לציין כי הייתה בחורה ממש נחמדה)

אני ממתין לסמל ותוך כדי קריאה לפחח(4 פעמים)שאולי ינסה לפרק לי את האנטנה של הרכב שמסרבת לצאת מבסיסה ולהתחלף בחדשה,מסבירים לי שאין ברירה והעסק של האנטנה הולך לעלות לי 1200 ש"ח.

ויתרתי על התענוג וחזרתי לאמנון אחרי 45 דקות.

אני:יש חדש לגבי הסמל?

אמנון:לא,הם עדיין בהפסקה.

אני(לאחר 50 דקות):יש חדש?וד"א,כמה עולה נוזל לניקוי שמשות?

אמנון:לא,ונוזל עולה 10 ש"ח.

אני:יופי,תוציא לי הזמנה ל2 יחידות(אני חייב לציין שהתחילו להגיע עוד אנשים לרכוש חלפים)

ניגשתי לבחורה ולשמחתי,נוצר שם תור(ויש לי תור לרופה שיניים ב11.40)

המתנתי ובנתיים התפתח שם ויכוח בין בעל מונית לבין אחד מהבחורים מהמוסך,מה שחייב את תשומת הלב של כולם,כולל הפקידה(שלא הייתה כל כך נחמדה בשלב זה)לשמחתי אמנון הוציא לי הזמנה למשאבת שמן במקום נוזל שמשות(קורה,טעות אנוש)

השעה כבר 11:15 ואני בלי הסמל.

אני:יש חדש?

אמנון:לא,עדיין בהפסקה,לא תלוי בי.

חזרתי אל הפקידה ואני אחסוך מכם את אשר מחשבותי על המקום.

אני:בטלי את החיוב בבקשה,אני לא מעוניין בחלק.

פקידה:אין בעיה,תחזור לאמנון ותבקש ממנו שיבטל את ההזמנה.

אני(לאחר מבט אל העמדה של אמנון שנעלמה בין נהגי מוניות ושליחים של מוסכים):לא,את תזכי אותי,לא ענייני איך ולמה אבל לשם אני לא חוזר.

פקידה:אז זה בלתי אפשרי.

אני:שתיקה.

אני:סט של צעקות(ברמה בינונית)

פקידה:בלתי אפשרי.

אני:סט של צעקות(צעקות)

פקידה:או קיי,אני יעשה את זה.

הרימה לאמנון טלפון ותוך 30 שניות הייתי עם הזיכוי.

אני פונה לנהגים באיילון אשר קיללו אותי היום:

אני מתנצל על צורת הנהיגה שלי,מיהרתי לרופא שיניים והייתי אחוז דיבוק.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

איש... שתיהיה לי בריא.

ממתי קונים סמל אצל צ'מפיון? מדוע לא לקפוץ לחנות ה"שיפורים" השכונתית ולקנות אותו שם? העסק לא יעלה יותר מ-30 ש"ח, והסמל חדש דנדש בשקית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ביום שישי הפסקת הצהריים היא בבוקר... זאת הבעיה.

בקשר למחסן החלפים, דווקא הייתי קונה שם תמיד חלפים לפולו ולא היו בעיות מיוחדות.

עכשיו עברתי לקנות את החלקים לטיפול בפליקס כי הם קרובים לפרסי וככה אני באותו אזור קונה כל מה שצריך וגומר עם זה.

נ.ב. כמה אתם חושבים שעולה טיפול לגולף שכולל פילטר שמן, פילטר אוויר, שמן ומסנן אבקנים למזגן?

החל מ1000 שקל וזה לא כולל הפתעות נוספות.

אמרתי להם שילכו לחפש פראייר אחר וויתרתי על הטיפול להשבוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

א) הרכב רק נרכש, אני רוצה לבצע יישור קו (למרות שלא צריך) ועל הדרך גם לראות איך עושים את הדברים.

בנוסף , לדעתי צריך להחליף ברקסים קומפלט קדימה ואחורה, אז אני רוצה לעשות הכל יחד.

(ברקסים זה עניין בטיחותי ואני אבצע החלפה שלהם רק במוסך)

ב) מדוברברכב ששווה בערך פי 3 מהפולו ואני לא רוצה לבצע טעויות לפני שיגיע ספר ההיינס שהזמנתי.

(למרות שהסיכוי לטעות קלוש)

ג) אין לי סבלנות , זמן , וחצר אחורית שאפשר לבצע בה את הטיפולים כפי שהיה בתקופת הרכב הקודם.

מה שאני הולך ככל הנראה לבצע זה לקנות חלקים מקוריים בצ'מפיון ,שמן איכותי אצל הפרסי ,

וללכת לבצע את הטיפול בעצמי / בעזרת חבר מומחה, במוסך של גיסו על ליפט מסודר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
101 מיהרתי לרופא שיניים והייתי אחוז דיבוק.
1.בימי הביניים היית מועלה על המוקד אם היית כותב דבר כזה.

2. 10000 פעם דיברנו על זה. רע לך? תעשה לבד. טוב לך? לך ליבואן. כ"א והשיקולים שלו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה זה תעשה לבד? אתה נורמלי? אתה היית עושה טיפול שיניים לבד?

ולאייל - תירגע. אמנם היא פי 3 יותר יקרה מהפולו אבל עדיין לא מדובר במעבורת חלל. אני מאמין שיש מוסכים כלליים ואפילו מוסכי מדרכה שבקיאים בתורת הנסתר ויודעים להחליף פילטר שמן בגולף או אפילו לעשות לה ברקסים.

פורסם
שאני אבין משהו -

1000 ש"ח על טיפול גדול זה מוגזם?

מן הסתם כן.

במיוחד כאשר ההבדל בין טיפול קטן לטיפול גדול בצ'מפיון הוא החלפת מסנן אבקנים למזגן.

סתם דוגמא לאבסורד :החלפת טיימינג+מותחנים ומיסב , עלתה לי בצ'מפיון פחות מטיפול רגיל....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מבין שלמישהו פה היה יום רע אצל הרופא שיניים ? :)

ככה זה שמזדקנים שמר.

תהיה רגוע , צירפנו רופא שיניים למשפחה. מישהו חייב לדאוג לתחזוקת המלתעות.

פורסם

איל - מוזר.

אצלי טיפול גדול כולל החלפת פילטר שמן, סולר, מזגן, מסנן ריח למזגן, שמן (5 ליטרים של סינטטי מלא), ועוד כל מני קטנות ומגיע לאיזור האלפיה עם חלפים מקוריים של אודי...

אם אתה רוצה "אוזן קשבת" במרכזי של צ'מפיון שלח ה"פ.

שמר - השקעה טובה לעתיד בריא, או זול ;)

פורסם

נשמע מוזר כל העניין הזה .

אתה בטוח שהוא אמר לך שזה יקח שעה כי הם בהפסקה או שהוא אמר לך שזה יקח שעה כי אין לו את החלק במחסן וצריך להזמין מהמחסן הארצי וכל התהליך יקח שעה?

• תוכן חדש...