Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעה - כי הם בהפסקה.

טיפול שיניים=ניקוי אבנית+ניקוי BLACK LINE

בתור טכנאי שיניים בדימוס,ההשקעה שווה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

או תומR אחרי שכל קציני הרכב בארץ מסננים אותו לאחר אלפי טלפונים של תלונות על איך שהאנשים בחברה שהם עובדים בה נוהגים..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אחת הסיבות שאני לא חושב לקנות עוד פעם רכב של צמפיון -ולא משנה איזה מותג זה השרות במוסך המרכזי--

כאילו אתה נכנס ומיד מרגיש שהגעת לקודש הקודשים ,כל העובדים מסתובבים אם הבעת פנים של חשיבות עצמית בלתי רגילה הכל כזה הי-טק וחדשני ונציגי שרות כאלה עם האף בשמיים

אתה ניגש לפקידה ואומר לה - שלום יש לי תקלה ברכב--הזמנת תור? היא שואלת--לא,התקלה קרתה היום והרכב כמעט חדש ובאחריות--אני מצטערת תפנה למוסך הקרוב למקום מגוריך--אבל אתם הכי קרובים! אז תזמין תור---מה תור מה? אוטו חדש וכו וכו

וזה קרה פעמיים עד שפשוט הפסקתי להגיע לשם והלכתי למוסך פרטי אפילו לא מורשה אבל הוא תמיד קיבל אותי בלי תור ועשה כל מה שצריך בזמן הקצר ביותר

עכשיו ברצינות- אחד הדברים שלי מאד חשובים הוא היחס ה"מיוחד" של המוסך לאנ שים שקונים את מכוניות הדגל של היצרן למשל במרכזי של פיאט יש מחלקה מיוחדת רק לאלפא ולפיאט קופה ,בלובינסקי יש שרות מיוחד לבעלי ה-607,אני בטוח שבעוד מוסכים, בצמפיון כניראה שאם אין לך טוארג או אס-8 אתה עני ומסכן ושייך לפשוטי העם למרות שקנית את המכונית הכי יקרה של סיאט, מכיוון שמכוניות שכאלה הן מוליכות התדמית של כל יצרן אני חושב שמין הראוי שרוכשהן יקבלו שרות מועדף על מנת שאכן יעשו כן ויעדו באופן אישי על איכות הרכב וגם איכות השרות.

בלי קשר ---שרות טוב הוא אבן היסוד של כל עסק גם אם אין לך אוטו חדש ויקר וצמפיון כנראה לא טובים במיוחד לא לזה ולא לזה

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

ואני קונה אצל צ'מפיון רק בגלל השירות.

הרכבים במשפחה מטופלים ב גגג רעננה. אז נכון שלא הכל הכי זול אבל השירות בסדר גמור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ג.ג. זה סיפור אחר הם בסדר גמור ,אני התכוונתי למרכזי בבני ברק

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

המוסך המרכזי בבני-ברק עמוס במיוחד..

תחשוב שהוא צריך לשרת גם לקוחות אודי, גם VW וגם סיאט..

לכל אחת מהחברות האלו יש אלפי לקוחות - זה לא פשוט לשרת את כולם..

לדעתי האופציה הזו של הקביעת תורים היא הרבה יותר סבירה מאשר להגיד לך לבוא ולחכות בתור שלוש שעות עד שיסתכלו לך על האוטו

ואז יגידו לך תשאיר אותו פה ותחזור מחר..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אני מעדיף לקבוע תור ולדעת שהרכב יהיה מוכן בחלון זמן יחסית סביר.

לגבי תקלות - זה כבר מעצבן.

כשהאודי היתה בת 4 חודשים נסענו לים המלח.

בדרך חזרה, אחד הימים היותר חמים שאני זוכר אמרתי בצחוק "איך היה אפשר לחיות במדבר הזה בלי מזגן".

מישהו שמע את זה והחליט לדפוק אותי -

10 דקות לאחר מכן - המדחס הפסיק לעבוד (להזכירכם - אודי בת 4 חודשים!) רציתי למות... כ"כ חם...

יום למחרת (זה היה ביום שבת) התייצבתי במוסך המרכזי:

"צריך לקבוע תור, בד"כ זה שבוע מראש".

התשובה שלי היתה פשוטה, ברורה ולא השאירה מקום לספק לגבי הרצינות שלי:

"אין בעיה, בפעם הבאה שהרכב מחליט להתקלקל אני אקבע שבוע לפני הקלקול ע"מ שהרכב יגיע בתור, אם רק תוכל לארגן לי מנגנון התראה זה יהיה מצויין, בקיצור - הרכב יהיה מוכן לפני או אחרי ארוחת הצהרים?".

(הרכב היה מוכן אחרי, אבל באותו היום...!)

אני יודע שזה מעצבן, צריך לזכור שאנחנו גרים בישראל, צריך לעמוד על שלנו.

פורסם

discover - אני עובד בחברה שעומס הלקוחות שהיא משרתת הוא פשוט אדיר.

יש עומס?מביאים עוד עובדים.

אין תקציב?מביאים עובד שעושה את העבודה בצורה הטובה והמהירה ביותר,הבחור שם לא עמד בקצב.

והעובדים...הפסקה..אני יכול לחלום על הפסקה כשאני עובד שישי.

פורסם
discover - אני עובד בחברה שעומס הלקוחות שהיא משרתת הוא פשוט אדיר.

יש עומס?מביאים עוד עובדים.

אין תקציב?מביאים עובד שעושה את העבודה בצורה הטובה והמהירה ביותר,הבחור שם לא עמד בקצב.

והעובדים...הפסקה..אני יכול לחלום על הפסקה כשאני עובד שישי.

אני לא יודע איך החברה שאתה עובד בה מתנהלת אבל סביר מאד לבוא לאחר קביעת תורים. זה הרבה יותר יעיל ללקוח ולנותן השירות.

היתה לי פעם אחת תקלה שחייבה אותי לבוא למוסך המרכזי של צמפיון וזה היה זמן קצר אחרי שהוא נפתח. עם כל התקלות של ההתחלה, הזמן היה זמן והקבלה היתה יעילה מאד.

מי שמנסה להידחף בין התורות גורם לכל העסק להשתבש, גם על חשבון ה"חולים" האחרים (בדיוק כמו בקופ"ח כשמישהו נכנס ל"רגע" לרופא...).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתם יודעים מה ?

שיתייחסו ללקוח כמו זבל ויקחו מחירים מופקעים, אין לי בעיה עם זה.

אבל שיעשו עבודה כמו שצריך ! גם את זה הם לא עושים... כ"כ התאכזבתי מהכיוון הצתה הקלוקל

שעשו לי בפולו לשעבר , בצירוף עם היחס והמחיר שאני לא יודע מתי , אם בכלל אחזור לטפל אצלם

(מוסך פליקס, שנחשב לאחד הטובים ברשת אם לא הטוב ביותר).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בני,על איזה תור אתה מדבר?בס"ה הגעתי לרכוש סמל...יש בחור אחד שעובד שם והוא לא מבריק במיוחד ,יכול להיות שהוא אדם מקסים אבל לעבודה הזאת הוא לא מתאים.

אני עובד בחברת תקשורת ויש לי יעדים אגסיביים ביותר.אם אני לא עומד ביעדים הללו שחלקם היא עמידה בזמנים אני נפגע במקום הכי רגיש - במשכורת.

לא נוגעים לי במשכורת הבסיסית, אך אני מתומרץ,ושם מי שלא מככב מרגיש את זה בכיס.

במידה והתחייבתי לטיפול בXזמן ואני לא עומד בו יש אלטרנטיבות אחרות להוציא את הלקוח מרוצה.

• תוכן חדש...