Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לידי מגבר ישן וטוב של מאגנט בשם CRUSADER 300

אחרי קצת חיפוש נתונים עליו ראיתי שכתוב Puissance nominale: 2x75 + 1x200 Watts Bande passante

איך יכול להיות שבגישור הוא נותן 200 ובשתי ערוצים רק 150??

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

האם יש הבדל כל שהוא בין מגבר 2 ערוצים עם גישור ל1 לבין מונובלוק??

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את המגבר הוא כנראה 3 ערוצים.

סוג של מגברים באמת לא כל כך נפוץ..

הרעיון הוא להגביר בעצם זוג רמקולים עם ה-2 ערוצים של ה-75 וואט

וסאב עם הערוץ הנותר.

למה זה נדיר (ודבילי).. כי עדיף לקנות מגבר 4 ערוצים שניתן לגישור..ובעצם לקבל יותר אפשרויות הגברה עם מגבר אחד(2 זוגות רמקולים / זוג אחד של רמקולים וסאב).

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

לא אחי לא הבנת...

זה מגבר 2 ערוצים. אבל כתוב שבגישור הוא נותן 200.

אז אני שואל איך זה הגיוני ששני ערוצים של 75 נותנים בגישור 200 ולא 150?(כמו שחשבון פשוט אומר)..

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

רק בעולם אידיאלי ללא אובדני כוח, חום והתגדויות תוכל לגשר שני ערוצים בהנגדות נתונה לערוץ אחד באותה הנגדות ולקבל פי 4 כוח.

בד"כ ניתן לצפות ליחס בין 2.75-3.75 בין עוצמת ערוץ בהנגדות נתונה לבין עוצמת גישור באותה הנגדות.

גישור של מגבר שמוצהר 2*75 ב-4 אום ובגישור לערוץ אחד מוצהר 200 הינו אפשרי אך מצביע על ספק כוח מוגבל או על הצהרה אופטימית מדי של עוצמה לערוץ בהצהרת ההגברה הדו ערוצית.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...