Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי אז כמה רעיונות לכבישים שיכולים להיות מתאימים, מלבד אלו שפוסמו בשירשור ההוא (והיו כמה רעיונות טובים מאוד גם שם) קיבלתי כמה הצעות בהודעות פרטיות, מאחר וכמה אנשים פנו אלי בזמנו וביקשו לדעת על אותן המלצות חשאיות אני מפרסם אותם עכשיו בעילום שם... שוב תודה לכולם ותשמרו על עצמכם.

1. כביש החוף בין חיפה לכיוון זיכרון יעקב

2. או מיקנעם לכיוון כביש החוף

3. כביש ת"א אשדוד באישון לילה - עם לכלוך על המספר (ציטוט מנוסח מקורי :D )

4. בגולן יש את הכביש המוביל מצומת חטיבה 7 לקצרין. ביום שישי בשעות הצהריים הכביש פנוי לחלוטין וחסר כל משטרות. (זה הכביש שמשמש את כתבי אוטו לבדיקת מהירויות סופיות)

5.מקום נוסף, בעמק יזראל, בכביש המוביל לנעורה (מכיוון עפולה, אחרי צומת דוברת לפנות ימינה). הכביש הוא לא ישר, אבל בקלות ניתן להגיע למהירות המירבית של כל אוטו, מיותר לציין שהכביש ריק כמעט לחלוטין ברב שעות היממה (וחוץ מזה הוא מוביל למעלה מלכישוע)

אהבתי בעיקר את המלצות 4 ו-5... והן מאותו אדם... אז שוב תודה לך!

אגב, כנראה שהצ'יפ שלי עובד בסדר... חזרתי לא מזמן מסיבוב קצר באיילון (4 לפנות בוקר - היה ריק) בקטע שבין קק"ל ושבעת הכוכבים הגעתי דיי מהר ל-245, וזה לא נראה שזה הסוף, למרות שחשבתי שכן לפני הניסוי, פשוט הגעתי בקלות רבה מידי למהירות הזו, הייתי חייב לבלום כי נגמר הכביש... היה מפחיד ביותר ולא ממש כייף... אבל אני לא מצטער שניסיתי, אני לא מתכוון לחזור על זה בקרוב, רק אם תהיה שוב הזדמנות אחת ולתמיד לדעת מה המהירות הסופית (עם הצ'יפ), תאמינו לי אני מת... לגמור עם זה, זה לא עושה לי את זה ולמרות שהרכב יציב זה ממש מפחיד, זה פשוט מאוד מהר... רק עניין הסקרנות חייב להיסגר וזהו.

בכל מקרה יש שני קטעים כייפים בכל זאת, אחד ב-160 (עליו ידעתי כבר) שם הרכב מתחיל עוד יותר לסחוב והקטע השני ב-220 שוב פתאום סחיבה יותר חזקה כאילו זה 100 קמ"ש פחות... את זה אהבתי, פתאום עוד כוח..., התיבה האוטומטית גם משכה את ההילוך הרביעי עד 210 ורק אז העבירה לחמישי, בגלל זה אולי כשהסל"ד קצת עלה ויחד איתו הגדישה ב-220 פתאום בא עוד כוח.

אין צורך בהטפות, זה היה חד פעמי ונעשה תוך נקיטת זהירות מירבית ולמספר שניות בלבד.

פורסם

אם זה כל כך מפחיד - למה לעשות את זה? הסקרנות שווה את זה שאתה

מתאר שזה מפחיד אותך עד כדי כך?

נשמע מוזר משהו. :?

פורסם

מפחיד? אתה בטוח?

ואם אתה מרגיש חוסר בטחון (או זה מה שהמכונית משדרת), פשוט אל תעשה את זה, זה מקור לטעויות ובמהירות כזו אתה ממש לא רוצה לעשות טעויות...

בקליאו גם יצא לי לסוע ב- 240 (אני לא חושב שאפשר יותר :wink:), אבל היא יותר מדי קופצנית בכבישים של ארצנו (בכבישים טובים וישרים זה תענוג) ואני מרגיש שזה לא זה, אז אני מאט למהירות שהביטחון חוזר במלואו (בסביבות ה- 200).

מה שכן ב- S60 גם ב- 260 כמעט נרדמתי :D אבל אני ממש לא מרוצה מהבלמים, בקליאו גם אם אני אסוע על 200 אני יכול לשתול אותה במקום, ב- S60 הבלמים מאבדים מיכולתם מהר מדי, וצריך לתת להם לנוח הרבה, אם אבי לא היה מוכר אותה בקרוב אז הייתי דואג שיחליף לבלמים בהתאם.

מסקנה:

תקנה S60, תחליף את הבלמים, ותשים צ'יפ (בסדר הזה)...

Finger's gonna kill me.

פורסם
עדי, הקליאו שלך משופרת?

שלי בחיים לא עוברת את ה220, וגם זה בקושי

איזה קליאו יש לך MK1 או MK2?

בעיקרון יש לי רק צ'יפ, אבל ה- MK2 מגיעה ל-240~ גם בלי צ'יפ, ה-MK1 בקושי מגיעה ל- 240 גם עם צ'יפ (יש לי שני חברים עם MK1).

Finger's gonna kill me.

פורסם

1. כביש החוף בין חיפה לכיוון זיכרון יעקב

סיכון גדול מדי למכמונת

2. או מיקנעם לכיוון כביש החוף

כנ"ל

3. כביש ת"א אשדוד באישון לילה - עם לכלוך על המספר (ציטוט מנוסח מקורי :D )

אתה תעיר את כל האזור עם הפלאשים שתקבל...

4. בגולן יש את הכביש המוביל מצומת חטיבה 7 לקצרין. ביום שישי בשעות הצהריים הכביש פנוי לחלוטין וחסר כל משטרות. (זה הכביש שמשמש את כתבי אוטו לבדיקת מהירויות סופיות)

תיזהר לא להתנגש בפרה על הכביש (אני זוכר שהוא לא ארוך מדי ומסתיים בסיבוב-בדוק אותו לפני הנסיעה)

פורסם
אם זה כל כך מפחיד - למה לעשות את זה? הסקרנות שווה את זה שאתה

מתאר שזה מפחיד אותך עד כדי כך?

נשמע מוזר משהו. :?

אני אסביר בקצרה, יש בזה כמובן אדרנלין והוא עושה עבודה טובה... (כלומר הרגשה טובה), הקטע הוא שאני סקרן ביותר והרבה אנשים כל הזמן שואלים אותי "מה המהירות הסופית שלה" ? ועד היום לא הייתה לי תשובה, למרות שגם עכשיו אין לי סופית, אבל אני מעלה את הרף בהדרגה, בהתחלה 200, אחרי זה 220, 230 ועכשיו 245... אני חשבתי שפה זה יגמר, אבל לפי הנסיעה זה חייב להיות עוד קצת, קשה לי מאוד מאוד להאמין שזה יהיה יותר מ-250, האמת שזה קצת מוזר לי, לפי האינטרנט הערכות של הצ'יפ מדברות על 245 קמ"ש עם הצ'יפ, ולשם הגעתי מהר יחסית וזה לא נראה הסוף, אז אני לא יודע... מוזר.

הרכב מאוד מאוד יציב ועוד מושך עוד, מה שמפחיד זה שהכל בא מהר... הצליל מהמנוע היה נהדר ולא חזק מידי וגם הרוח הייתה עדינה, פשוט בעיניים הכל בא מהר וזה מה שמפחיד אותי קצת.

ועדי, אני לא יודע איזה בלמים יש לי בדיוק, אולי הם שונים מה-S60, לדבריך הבלמים שם לא טובים ו-"מתעייפים", שלי ממש ממש לא כך, חזקים מהירים ועמידים, מ-245 התחלתי לבלום בעדינות וזה הוריד אותי תוך כמה שניות ל-60 ועוד היה לי הרבה הרבה מקום, כלומר בלמתי מוקדם מידי, אבל אין צורך לקחת סיכונים מיותרים (בגלל זה חיפשתי כביש ארוך ומתאים יותר), בקיצור במשך שעה כמעט הייתה לי נסיעה חזקה עם הרבה בלימות משכנעות ושום דבר לא השתנה... מה שאני כן יכול לומר מהסיעה על הקליאו ספורט זה שהבלמים שם נושכים יותר חזק, אבל אני ממש לא בטוח שבבדיקה מ-100 למשל הקליאו תבלום מהר יותר, צריך לבדוק את זה... מין רייס הפוך :)

למרות שאני אוהב את ה-T5, אני לא מחליף את שלי בקרוב... ואם אני ארצה לשפר אותה יום אחד עוד, יש כלכך הרבה אופציות קלות וזולות יותר ופחות, יש הרבה הרבה פוטנציאל למנועים של וולוו מסתבר, כבר אמרתי לך, ראיתי T4 עם 400 כ"ס ויותר.

ווירון..... כן היא אוטומטית... זה כבר שיקול ליום יום... חיפשתי משהו חזק ואוטומטי... ומצאתי...

ינון.

פורסם
חזרתי לא מזמן מסיבוב קצר באיילון (4 לפנות בוקר - היה ריק) בקטע שבין קק"ל ושבעת הכוכבים הגעתי דיי מהר ל-245, וזה לא נראה שזה הסוף

...

אין צורך בהטפות, זה היה חד פעמי ונעשה תוך נקיטת זהירות מירבית ולמספר שניות בלבד.

בלי הטפות על מה היה קורה אם היה שם עובד זר שחוצה את איילון (כן ראיתי את זה קורה בעיניים);

חשבת מה היה קורה אם היתה שם ניידת ? על 100 (!) פחות מזה, היתה לך שלילה חביבה ל-3 חודשים, והיית יכול להסתכל על הצ'יפ שלך כל היום.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
חזרתי לא מזמן מסיבוב קצר באיילון (4 לפנות בוקר - היה ריק) בקטע שבין קק"ל ושבעת הכוכבים הגעתי דיי מהר ל-245, וזה לא נראה שזה הסוף

...

בלי הטפות על מה היה קורה אם היה שם עובד זר שחוצה את איילון (כן ראיתי את זה קורה בעיניים);

חשבת מה היה קורה אם היתה שם ניידת ? על 100 (!) פחות מזה, היתה לך שלילה חביבה ל-3 חודשים, והיית יכול להסתכל על הצ'יפ שלך כל היום.

אני תמיד עושה סיבוב מנהלתי לבדוק שאין משטרות... הפעם עשיתי שניים...

הייתי לבד לגמרי וגם הדלקתי אורות גבוהים... לראות עד לאופק ולהראות יותר טוב.

ינון.

פורסם

באהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!

זה מה שמפחיד אותך? ניידות ושוטרים??????????.

גם אם כולם היו נשרפים עכשיו לא הייתי עושה את מה שעשית.

תעשה טובה לכולנו, היות ואתה משתמש בכבישים שגם אני במקרה משתמש בהם - כשתרצה לדעת את המהירות הסופית של הרכב שלך - דינמומטר זה מה שאתה מחפש.

גם אם יעלה לך 1,000,000 שקל להעלות את האוטו זה יהיה אחושארמוטה זול!!! יחסית לתוצאות היפות שהיית יכול להיקלע אליהן.

אתה יודע כמה אנשים בקטע כביש הזה!!!!! מתלבטים אם לקחת ימינה או שמאלה ובסוף עולים על השטח הפרדה המסומן בגלל זה???

פאק!!!

בשיא הרצינות - ינון קח את זה לתשומת ליבך

כמו שאתה לא אוהב זקנות שנוסעות 20 קמ"ש ורואות רק 20 ס"מ מסביב לאוטו שלהן - ככה גם אני לא אוהב שאנשים נוהגים לידי בכביש על 240 קמ"ש ומפחדים בגלל זה, או לא, מה זה משנה בכלל!

אם אתה חובב ספורט מוטורי (ואתה כן) זאת הייתה בקשה אליך ואל דומיך.

La Bellezza Non Basta

• תוכן חדש...