Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעת התנצלות מול מוסך חיים לוי - ירושלים:

קודם כל, אגיב לדברי דניאל:

הרכב טופל בתחילת דרכו בחיים לוי, וגם במהלך חיי הרכב, אך בשנים האחרונות הרכב טופל במוסך מורשה אחר של רנו.

אחד הדברים הכי בעייתיים, היה שאבא שלי נמצא בקשר טוב וארוך עם המוסך, ולכן זו הייתה כביכול בשורה לא צפויה.

מכיוון שהתיקון התגלה כביכול כלא נחוץ, ותוספת המחיר עליו הייתה מופרזת, הדבר יצר אצלי כעס רב והרגשת בגידה מצד מקום שאנחנו סומכים עליו בעיניים עצומות.

בכל מקרה, לאחר שתי שיחות ארוכות עם אחראי מחלקת הטיפולים במוסך, הלכתי ובדקתי שוב לעומק את העניין, דיברתי גם עם אבא שלי, ביררתי איתו, שוב, מה בדיוק נאמר לו במוסך... וכן הלכתי ובחנתי בדקדוק את המסמכים שנמסרו לי מהמוסך.

תחילה אסקור את סעיף 4 הבעייתי ביותר:

בעקבות הבדיקה התגלה דבר, שמושך אחריו את רוב טענותי כלפי אפס:

בכל מסמך של רנו, במידה וישנם תיקונים, אשר הלקוח סרב לתקן במוסך, יש ציון של הדבר בסוף המסמך:

העניין הוא שבצירוף ארועים, שבו:

- אבא שלי לא הבין/לא שמע/לא נאמר (אני לא הולך להיכנס למה זה קרה) - שיש צורך להחליף גם את הבולם הקדמי.

- ואני, שלא ראיתי את הסעיף של הבולם, מכיוון שהודפס בצורה לא ברורה (זה נרשם בסוף הדף על כתב אחר, באותו הצבע, כי היו שם פרסומות של המוסך - כי זה דפים שכבר יוצאים מוכנים ככה...)

התגלה, שהעניין עם הבולם כן הוזכר ברשימת הטיפולים הנוספים הדרושים.

בעקבות זאת, התוספת של המחיר של 2200 שקל, היא אומנם עדיין גבוהה, אך הרבה יותר הגיונית וברורה.

כי הטיפול של החלפת הבולם, הוצע לי בסביבות ה1000 שקל, והחלפת שאר הפריטים הייתה אמורה לעלות לי 500 שקל (אצל הבחור השני)... ומכיוון שמדובר בהפרש של 700 שקל יותר לטובת מוסך מורשה עם חלפים מקוריים, אין פה שום חוסר הגיון במחיר (למעט זה שהוא קצת גבוה... אבל זה מורשה)

לגבי סעיף 1:

מדובר בבעיה שאיני יכול לבדוק באמת אם אכן הייתה שם רשלנות או לא, אבל מבירור נוסף, הסתבר שהיה מדובר בכבלים תחליפיים מלכתחילה, לכן (עפ"י מה שאמרו לי במוסך רנו) קיים סיכוי שבגלל שהם היו תחליפיים, הם לא החזיקו מעמד יותר מדי זמן. (הם הוחלפו שנה שעברה).

המוסך אכן החליט להחליף לי אותם לתחליפיים, ולא למקוריים... והדבר פורש על ידי תחילה (גם בעקבות כל שאר הארועים), כהודאה חלקית באשמה, תוך סירוב להחליף למקורי.... .

בנוגע לעניין הנזילה מהגומיית ציריה, אומנם אכן לא מדובר במשהו חמור שדורש טיפול דחוף (הבעיה אובחנה על ידי שני מקומות שונים ובשניהם צויין שבינתיים אין צורך להחליף את הגומיה), אך מכיוון שמדובר במוסך מורשה שמחמיר עם הרכבים, ניתן להבין למה הדבר הועלה... אך פה אני גם ציינתי שאכן הייתה רטיבות במקום, אך היא לא הייתה משמעותית מספיק בשביל להתעסק איתה.

לכן גם הסעיף הזה נפסל.

מה שנשאר לבדוק בפועל, זה את עניין הצינורות בלמים, ואת עניין המיסב האחורי...

אלה שני סעיפים שאני עדיין חושב שהם נכונים ובאמת אין צורך להחליף אותם, אך אני מתכוון לבקר במוסך של רנו ולבדוק את העניין מולם, ולראות אם אכן חלה טעות בהם.

אם כך הדבר, ואם לא, המסקנה היא ברורה מבחינתי:

קרתה כאן אי הבנה מאוד חמורה, שאין לחזור עליה. פעלתי תחת כעס, תסכול ותחושת בגידה, ולכן לא חשבתי על צעדיי בהגיון בריא.

אני שוב, מביע את התנצלותי בפני המוסך.

וההתנצלות גם הועברה באופן אישי כלפי מנהלי המוסך, ועכשיו אני מעלה אותה גם כאן.

על מנת לא לגרום נזק נוסף - אבקש מאחד ממנהלי הפורום, למחוק את ההודעה המקורית בדחיפות!!!

תודה מראש!

יונתן.

בברכה!

יונתן.

פורסם
???..

מה הקשר עוזב ירוחם?

את הקשר לא אני המצאתי... זהו פתגם של חכמינו חז"ל, וזה לשונו"מודה ועוזב ירוחם". מהמילה רחמים כנראה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

או כמו שאומרים:

מירושלים תבוא הישועה.

והעיקר שמצאת סוף סוף מוסך טוב ואמין שתוכל להמשיך ולטפל אצלו ללא כל חשש.

בסוף מסתבר שכולם מרוצים.

פורסם
מכסה פשעיו, לא יצליח; ומודה ועוזב ירחם

מתוך ספר משלי - פסוק המבטא סלחנות.

לעוד מידע - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%96%D7%91_%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%9D

תודה רבה הקישור שלך במקומו, והגיע בזמן, תבורך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...