Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,

זקוק נואשות לעצת המומחים !

יש לי תקציב של עד 35,000 ש"ח. עפ"י בדיקתי אני יכול לרכוש יונדאי לנטרה שנת 1999 או סוזוקי בלנו שנת 1997 או מזדה לנטיס שנת 1997. ההתלבטות היא בראש ובראשונה בין לקנות את הלנטרה שהיא שנה מתקדמת אבל קוריאנית לבין לרכוש רכב יפני אבל שנתון נמוך על כל המשתמע מכך. גם יש לי משום מה הרגשה שללנטרה יש בעיות עם המנועים, תקנו אותי אם אני טועה. מה כדאי? זקוק לעזרה דחוף !

פורסם

הייתי בעלים של שתי לנטרות.

שתיהן נוחות, נכנסות מעט למוסך (השניה היתה די גמורה, כי מי שנהג לפני הקפיד להרוס את הרכב - ועדיין, כמעט שלא נכנסה למוסך).

סה"כ, לדעתי (ובניגוד לדעתם של הרבה ממכובדי הפורום) הרכב לא רע בכלל.

לא נוחות מדהימה, לא נהיגה מהנה באופן יוצא מהכלל, אבל סביבת נהג פשוטה ונוחה, נהיגה בהחלט סבירה והרכב חביב לטעמי - מאד מאד מרווח, יעיל במיוחד למשפחה.

היו לי דגמי 96 ו99, ידניות (114 כ"ס) - אין לי מושג מה קורה באוטומט.

ולדעתי 35,000 מכניסה גם את שנת 2000 לתמונה. (לפני כשלושה חודשים, המחירון של 99 היה 31,000.)

אז כדאי לבדוק.

השמועה אומרת שהמזדה היא תמורה יותר טובה ושהבלנו מאד אמינה.

אבל על שתי האחרות רק שמעתי ולא נהגתי.

בהצלחה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

מה זה די גמורה? הרכב האחרון שלקחתי לבדיקה המנוע שלו היה גמור וגם הגיר לא משהו והוה מדובר ברכב שנת 99 עם 120K ק"מ בלבד! סתם להשוואה, יש לי פיאט אונו שנת 88 עם 245K מעולם לא עבר טיפול במנוע ונוסע כמו "חדש"

פורסם

זה רק אומר שהרסו אותה.

הרכב היה של אמי, מעולם לא בדקה שמן או מים,

המשיכה לנסוע ק"מ רבים אחרי שמחוג התרמוסטט הגיע לאדום, לא פעם אחת (כי היא חשבה שזה כלום).

ככה הרסה.

ובדיקה היה בלאי גבוה במנוע (כצפוי), הגיר היה בסדר.

130 אלף ק"מ, 99.

לפני כן היתה לי 96, 120 אלף ק"מ - שום בעיה במנוע, שום בעיה בגיר. רק קלאץ' וציריות שהוחלפו.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

לדעתי...

יפניות מול קוראניות מול אמריקאיות מול אירופאיות

לא תמיד השיקול שלך צריך להיות שנתון כמה שיותר גבוה

ברכבים מסוימים בשנתון נמוך יותר הטכנולוגיה רמת הגימור והאיכות ברמה הרבה יותר

גבוהה מאשר ברכבים אחרים ולפעמים שאתה קונה רכב חדש יותר "על הנייר"

אתה בעצם חוזר שנות אור אחורה טכנולוגית וזה מה שצריך לעניין אותך.

חוץ מזה ,מתיישהו תצטרך גם למכור-עוד נקודה למחשבה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

• תוכן חדש...