Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש ושבוע בזמן הטסט הסטארטר שלי החליט לשבוק חיים ממש על בור הבדיקה :) מזל של מנצחים...אין ספק...עברתי את הטסט אבל הדרך למוסך הייתה קשה :lol:

במוסך אחרי בדיקה של התנעה עם עגלת מצברים סומן האשם בצורת הסטארטר הסורר בנוסף עלי לציין שהמצבר הוא חדש יחסית הוחלף ע"י הבעלים הקודמים ב15.10.05

בעצת המכונאי נעשה לי שיפוץ סטארטר ובמעמד זה נפרדתי מ600 ש"ח..ונאמר לי שאם זה חוזר שאני אחזור אליו והוא נתן לי אחריות על השיפוץ ל3 חודש...אמר "לא מחליפים ככה סתם סטארטר אם אפשר לשפץ וכ"ו וגם ככה אם מחליפים שמים תחליפי..."...באמת לאחר ההחלפה ההתנעה הייתה חלקה יחסית אם להתעלם מבעיית ההתנעה הקרה שלרוב דרשה התנעה חוזרת זה כנראה כבר קשור למשהו בהזרקה שכרגע אני מנסה לחיות איתו מטעמי תקציב..:| ברגע שאוכל אני אזכה את דני "ממצת אור" בביקור :roll:...אגב משום מה בזמן האחרון זה נעלם בעיות ההתנעה הכוונה...אבל היום שמתי לב מתי שעמדתי בצד וחיכיתי עם מנוע מונע במצב סרק שנורת "הטעינה" נדלקת אבל היא לא נדלקה לגמריי אלא נדלקה ב50% ואז התחזקה ל100% ונכבתה :?..האם זה שוב הסטארטר או שמה זה יכול להיות הפעם??? מה עלי לבדוק ולמי ללכת???

פורסם

נורת הטעינה אינה קשורה כלל למתנע (סטרטר) אלא לאלטרנטור שהנו הגנרטור המספק חשמל למערכות הרכב וגם טוען את המצבר.

גש לחשמלאי רכב לבדיקת טעינת האלטרנטור וכל חיבוריו החשמליים (אמרת דני ממצת אור?).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב סלח לי :@ אצלי מתנע ואלטרנטור זה אותו דבר :) אני לא בעל ידע נרחב בדברים שקשורים לרכב לצערי :(

אז מה לדעתכם צריך לעשות??? ומה מחירו של אלטרנטור חדש??

טוב מה צריך לעשות כבר הבנתי בעצם :)

רב תודות רפי לין!!!

אגב הטיפול ב"צמרת" לפוקוס עבר באמת באופן מקצועי וגם המחיר עד כמה שנראה לא "מפיל" אני אעלה את דף הטיפול לאתר כדיי שיודעי דבר יותר ממני יוכלו לחוות דעה :)

פורסם

קודם כל תבדוק שזה לא בעית חיווט או שאולי רצועה רופפת. אך כמו שרפי אמר גש לחשמלאי טוב כדי שזה יבדוק כמו שצריך ולא ידחוף לך סתם אלטרנטור.

פורסם

אגב צביקה תוכל להגיד לי כמה שילמת על האלטרנטור המשופץ???

אני פשוט רוצה להכין מזומנים :)

באמת הצרפתיות האלה :(

לא יודע היא אצלי חודשיים וחצי ואני עדיין אוהב אותה למרות הכל :))

רב תודות לכל העונים!!

פורסם

לא זוכר...

מה גם שהוא הוחלף תוך כדי טיפול גדול שנעשה ברכב - טיימינג, משאבת מים רצועות ושות'.

אני מעריך שאלטרנטור משופץ כולל עבודה יעלה משהו כמו 800 ש"ח. אבל אני ממש לא סגור על מחירים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...