Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מריוס שלום!

הליך הבטוח כרגע בבדיקה ובבחינה ע"י ההתאחדות וחברות הביטוח מצד אחד ורשות הספורט (הגוף הסטטוטורי)

והממונה על הביטוחים במשרד האוצר מאידך.

נושא קטעי הקישור בראלי אינו מסובך ,שם יחול הבטוח הרגיל של הרכב, נושא צד שלישי קרי צופים,

אנו מביאים כרגע דוגמאות של פוליסות הנהוגות ברחבי מדינות אירופה.

נושא ביטוח נהגי המירוצים יקבע כנראה עם סיום התקנות, ולכן אנחנו (עמותת נהגי המירוצים) כה

רגישים לנושא הבטיחות בזמן ה"דימדומים" (עד שהחוק יכנס לתוקף) ודורשים מכל מארגן אימון תנאי

בטיחות מחמירים מאד.

דני

מירוצי מכוניות

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני

הכוונה שלי היא שאם מחפשים ספורט מוטורי שיהיה זול , ראלי-קרוס יהיה כזה ברמת הכנת המכונית אבל ברגע שיחלו המירוצים עצמם...המגע בין כלי הרכב הוא בלתי נמנע ועימו הנזקים .

השאלה הנשאלת , את אלו שרוצים להתחרות בזה , האם לא יהיה להם יותר זול , את אותה הקטגורייה לקחת ולהריץ בראלי/ראלי-ספרינט רגיל ?

אין ספק שראלי-קרוס נותן הרבה אקשן , אבל זה בתנאי שיש כלי-רכב שמספקים אותו , וקטגורייה זולה לא בדיוק עושה את זה .

באנגליה ישנה קטגורייה כזו - HOT HATCH , כמו שכבר ציינתי , מכוניות 1400 סמ"ק 16 שסתומים או 1600 סמ"ק 8 שסתומים ללא שיפורים כלל מלבד בטיחות .

היא נותנת הרבה כייף לנהגים אבל ממש לא ויזואלית...ראיתי את זה .

חלק מהכייף בראלי-קרוס זה האקשן שהמכוניות נותנות .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

צריך להתחיל ממשהו, זכור כי גם רומא לא נבנתה ביום אחד.

איך התחילו מירוצי הראלי קרוס באשקלון? גרוטאות קטנות ונהגים עם לב ענק.

תראה איך אנחנו עם פיגו 104,אלפא סוד,גולף,וכולי... התבגרנו ועלינו כיתה.

אז ידפקו פה ושם פחים של מכוניות אז מה? האמן לי? בלי לפגוע ואתה מכיר אותי

גם לראות בספרינט מכוניות שנוסעות כמו צבים, זה לא מושך קהל ,:wink: אבל כך זה מתחיל ומשם מתפתחים.

אני אהיה הראשון לסדר ליואב הבן שלי רכב לראליקרוס.

מהגיגי ליבי:loco:

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

צפיתי שבפורום הזה השמירה על הטופיק תהיה קשה מנשוא, ואני יכול לומר שלא "התאכזבתי" :wink:...

בשרשור שהתחיל בדיון על מכוניות פורמולה למסלול הגענו לדיונים על ראלי, ראליקרוס, ג'ימקאנה והיסטוריית מירוצי אשקלון :lol:.

בכל אופן, יש כאן השוואה קלאסית בין תפוזים לבננות.

דני מדבר על הקמה של ליגת ראלי-קאפ או ראליקרוס-קאפ מסודרת בעוד שניב מדבר על ליגת ג'ימקאנה, ואין קשר בין מחט לת*ת.

אני מזמין את המשתתפים בדיון לפתוח שרשורים חדשים ולעניין את באי האתר ברעיונות שלכם, כולם טובים וכולם מעודדים, ועם ההתעניינות שתבוא גם יהיה מקום לכולם להתחרות, בין אם ברמה הבסיסית יותר ובין אם בליגה "יקרה".

מוטי

פורסם

מוטי

מה שנראה כרגע זה שיש הרבה רצון ושאיפות לאנשים אבל מאד קשה לקבל את ההחלטה במה להתחיל בעצם .

רעיונות זה דבר טוב , השאלה היא האם הם ניתנים לישום ...

לדעתי , לפחות נכון לעכשיו אין טעם "להתפזר" יותר מדי על כל מיני ליגות חדשות ופורמולות שונות .

הרי עד שיוקם מסלול תקני - אספלט או עפר , יקח זמן רב , ומי שבאמת רוצה להתחרות , צריך פשוט להצטרף לקיים , כלומר להכין רכב לראלי , בקטגוריות העכשוויות או להקים קטגורייה חדשה של לפחות 5 כלי רכב , ושוב להצטרף למה שיש .

לפחות עכשיו , כל עוד הכל בחיתולים , אין טעם לנסות דברים חדשים , בואו נבנה בסיס חזק ויציב של הקיים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...