Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש מוזר אבל באופן מפתיע גם לי פתאום נדלקת רק נורת הOIL

מחר אני ילך לחשמלאי ונראה מה ניתן לעשות

העדכן מחר

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם

תבדוק את החיבורים של האלטרנטור, חבל ללכת לחשמלאי בשביל דבר כזה, פשוט תזיז את החיבורים עם היד ותנסה לשים סוויץ ותבדוק אם זה מסתדר אז כל שנותר לך זה לקחת מפתח פתוח 8 ולחזק את האום.

פורסם

לא אחי זה לא קשור ... אני ילך לחשמלאי שבמיקרה הוא חבר טוב של אבא שלי

אני ישאלל אותו מה הבעיה ויעדכן את כולכם

לילה טוב

גיא

בית"ר ירושלים אהבת חיי

פורסם

טוב אז הוא אומר שהלך מצבר .. ? נשמע אמין ?

בכל מיקרה אני מחליף את המצבר כנראה והעדכן

בית"ר ירושלים אהבת חיי

פורסם

לא הבנתי , למה זה קשור בכלל ?!זה לא מה שיפתור לך את הבעייה, אלה אם כן יחליפו מצבר + יחזקו\ייגעו בכבל של האלטרנטור.

בכל מקרה אם אתה מחליף מצבר אז אל תחליף אצל אותו חשמלאי.

פורסם

הבטחתי שאני האעדכן ? אז הינה ...

קודם כל שבת שלום

אז לאחר שהאוטו לא זז שבוע - לא היה מצבר וגם מחסור בזמן גרמו לי להשאיר אותו בחניה

היום סופסוף הבאתי מצבר חדש יותר נכון מחודש בכל מיקרה עדיין ראיתי שנורות הטעינה לא עובדות ולאחר שהבנו (אני ואבא שלי) שזה אלטרנטור החלטנו ללכת למוסך

נסענו למוסך ביפו שאבי מכיר והוא אמר לי שמדובר במוסך שהוא מכיר מזה הרבה זמן

ומצאנו שם אדם נחמד מאוד .. איש חביב ובאמת מקצוען

הוא הסביר לנו על הכל על הרכב וענה על שאלותינו המטומטמות

כמובן שהרכב נשאר אצלו

ואפילו הקפיץ אותנו הביתה חזרה לחולון - באמת אדם מאוד חביב

יוסי זה שמו אגב , אותו יוסי החביב החל לפתח איתנו נושא שיחה

ותוך כדי השיחה אני חושב על ההמלצה שאני אכתוב עליו בפורום ... שאלתי אותו איך קוראים למקום וגם אמרתי לו שאני מתכתב בפורום ואני אכתוב עליו המלצה ואיזה פלא - עולם קטן יוסי גם הוא מתכתב ועונה לשאלותינו בפורום

אז הינה ההמלצה שלי עליו

http://www.ziso.yoclub.co.il/

יוסי (זיסו) אדם חביב ונחמד אבי אומר שהוא מאוד אמין ומקצוען והוא מכיר אותו די הרבה זמן

זיסו (יוסי) יתקן לי את האלטרנטור בDL ישפץ אותו והאוטו יהיה מוכן עד יום ראשון בבוקר ..

יוסי ענה לכל שאלותי הטפשיות בהרבה סבלנות וגם בהומור :-)

ואגב הוא גם אמר לי שאם היו לי שאלות אליו נוכל להתכתב גם פה

ותאמת בתור אחד שמתכתב בפורום הוא לא אמר שאוטו מוזר , ילדותי , מקושקש וכ...

ואפילו שאל אם הוא קירקע אותי השבת

אז שיהיה לכם שבת שלום

בית"ר ירושלים אהבת חיי

פורסם

אתה רציני?

3 ימים להחליף אלטרנטור בסובארו, אני החלפתי ב 10 דקות.

הולכים למשפץ ,קונים אלטרנטור משופץ ב 300 שקל, מפתח10+מפתח 12+מפתח 8, מנתקים מצבר ותוך 10 דקות העסק מוחלף, אם אין לך כוח להתעסק עם זה, עוד 50 ש"ח התקנה ושלום על ישראל.

חוץ מזה , שרוב הסיכויים שזה רק מגעים , כלומר - חיזוק מגעים של הקונקטור + כבל חשמל(מפתח פתוח 8 , כפי שדני זומרשטיין הסביר בהודעתו הראשונה -רוב הסיכויים שלא צריך להחליף אלטרנטור בשביל זה, רק לחזק את החוטים\קונקטור.

אמרתי לך שזה לא המצבר, אמרנו לך לבדוק את המגעים ,ובכל זאת אתה משאיר את הרכב 3 ימים במוסך ללא כל השגחה ועוד ביפו .

פורסם
אתה רציני?

3 ימים להחליף אלטרנטור בסובארו, אני החלפתי ב 10 דקות.

הולכים למשפץ ,קונים אלטרנטור משופץ ב 300 שקל, מפתח10+מפתח 12+מפתח 8, מנתקים מצבר ותוך 10 דקות העסק מוחלף, אם אין לך כוח להתעסק עם זה, עוד 50 ש"ח התקנה ושלום על ישראל.

חוץ מזה , שרוב הסיכויים שזה רק מגעים , כלומר - חיזוק מגעים של הקונקטור + כבל חשמל(מפתח פתוח 8 , כפי שדני זומרשטיין הסביר בהודעתו הראשונה -רוב הסיכויים שלא צריך להחליף אלטרנטור בשביל זה, רק לחזק את החוטים\קונקטור.

אמרתי לך שזה לא המצבר, אמרנו לך לבדוק את המגעים ,ובכל זאת אתה משאיר את הרכב 3 ימים במוסך ועוד ביפו .

כן נשמה אבל היום יום שישי אחי ... אגב זיסו בדק וראה שהאלטרנטור בכלל לא עובד והוא בדק את המגעים אל תדאג .

אז יום ראשון בבוקר איך שהוא מתחיל לעבוד הוא יביא אלטרנטור ויסדר את זה ..

בית"ר ירושלים אהבת חיי

פורסם
כן נשמה אבל היום יום שישי אחי ... אגב זיסו בדק וראה שהאלטרנטור בכלל לא עובד והוא בדק את המגעים אל תדאג .

אז יום ראשון בבוקר איך שהוא מתחיל לעבוד הוא יביא אלטרנטור ויסדר את זה ..

אם האלטרנטור לא היה עובד כלל,אז משמע לא הייתה טעינה = נורת מצבר הייתה נדלקת לך בזמן נסיעה ,הרכב היה עושה לך בעיות חשמל ...ונניח שלא, החשמלאי שבדק מלכתחילה היה אמור לעלות על זה בשתי שניות ע"י בדיקת טעינה, אך הוא אמר לך שהמצב דפוק?!

אם הייתה בעיית טעינה - החשמלאי היה אומר לך מלכתחילה.

אך מכיוון שיש טעינה, מצבר תקין או לא טעון מספיק,נניח תקול אוקיי, אבל יש טעינה, האינדיקציה בלוח שעונים שאין לך זה בגלל שהקונקטור לא מחובר כשורה - בטוח.

ועכשיו זה בכלל אלטרנטור?!

לא מובן בכלל כל הקטע הזה.

פורסם

בוא נעשה דבר אחר ונחכה לזיסו שיגיב ...

אגב לא הייתה טעינה כלל (האלטרנטור הלך) ככה שנסעתי על האוטו כמו על אוטו עם שלט ... נוסעים - עד שהמצבר מתרוקן ...

בקשר לנורה אני לא יודע למה היא לא דלקה לי בזמן נסיעה

ותאמין לי שהרכב עשה לי ים בעיות חשמל והחשמלאי שבדק הוא לא ממש בדק זהמישהו שאבא שלי הלך אליו בלי האוטו וסיפר לו על המיקרה והוא אמר שזה מצבר ...

בית"ר ירושלים אהבת חיי

פורסם
בוא נעשה דבר אחר ונחכה לזיסו שיגיב ... ( זיסו לא חייב ולא אמור להגיב כאן, זהו פורום פתוח לציבור ולא בית משפט).

אגב לא הייתה טעינה כלל (האלטרנטור הלך) ( אם לא היתה טעינה, אז מדוע הוחלף מצבר, ואם הוחלף מצבר, מדוע לא נבדקה טעינה תחילה, ואת העוכדה שנורת חווי טעינה שלא דולקת, יש להחזיר את המצבר ולדרוש את תמורתו)

בקשר לנורה אני לא יודע למה היא לא דלקה לי בזמן נסיעה .(אתה לא אמור לדעת בשביל זה יש חשמלאים, שהם אמורים לדעת , לאבחן ולתקן!)

ותאמין לי שהרכב עשה לי ים בעיות,חשמל והחשמלאי שבדק הוא לא ממש בדק ,זה מישהו שאבא שלי הלך אליו בלי האוטו וסיפר לו על המיקרה והוא אמר שזה מצבר ...

אבא שלך תמיד הולך לחשמלאים, שממש לא בודקים, אך ישר קובעים שזהמצבר, ומחליפים מצבר כשהבעייה היא בעיית טעינה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אבא שלך תמיד הולך לחשמלאים, שממש לא בודקים, אך ישר קובעים שזהמצבר, ומחליפים מצבר כשהבעייה היא בעיית טעינה?

בברכה

צביקה

בכל מיקרה היה צריך להחליף את המצבר משום שנסעתי איתו זמן רב בלי טעיה עד שהוא הפסיק להניע

בית"ר ירושלים אהבת חיי

• תוכן חדש...