Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעבר חבר בפורום בשם paulpro טען שיש לו עדיין את הספר של האזעקה - יש לי את אותה הבעיה כמו בפוסט:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=299869

אז אם יש למשהו את הספר אני אשמח!!!!! או לינק להורדה (חיפשתי אך לשווא).

תודה,

אילן.

איזה אוטו, איזה שנה,

איזה דגם של קוברה? איך נראה השלט? שחור מלבני עם לחצנים ירוקים אחד מתחת לשני (דגם ישן מאוד) או שלט שחורעגול עם לחצנים אפורים אלפיסים ורצועת גומי אפורה( ואם כן , האם יש שני תקעים אלקטרונים לחירום - כאלה שקיימים אבל לא משתמשים בהם ביום יום)?

או שלטי קוד?

ומאיזה איזור אתה?

אם אתה מאיזור תל אביב, גש לבית קוברה ויעזרו לך.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום דני,

רכב מסוז סוזוקי סוויפט סדאן 2001

שלט מדגם 7777 זאת אומרת שחור עגול עם לחצנים אפורים אלפיסים ורצועת גומי אפורה

האם יש שני תקעים אלקטרונים לחירום - כאלה שקיימים אבל לא משתמשים בהם ביום יום - אין

אני מחיפה.

תודה,

אילןץ

פורסם

כפי שעניתי לך בה"פ ,זוהי קוברה מפוצלת עפ התיאור שלך, הסיבות האפשריות לאזעקות שווא הינן : בעיה בגלאים , או במפסקים תא מנוע או מטען, ב99% שזה אחד משלושת האפשרויות.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...