Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או איך לא חשבו על זה קודם - לינק לכתבה ב-the marker

השאלה המתבקשת היא מה יהיה כלול באחריות ומה לא, וכמובן האם יהיה אפשר לרכוש אחריות כזאת לרכב מליסינג לשעבר

*עריכה*

הקישור תוקן.

עמית

פורסם

אני צריך לחשוב על זה! אתם לא יכולים ללחוץ עליי ככה! מחר אני אודיע לכם אם זה משתלם.......:shock:

(זה דורש הרבה מחשבה) כי בסך הכל אתה בטוח שהאוטו שלך עכשיו במצב חדש, ואז למה לשלם כל כך הרבה, ואז באה המכה, ואז, למה לא שילמתי!?

אבל אם היית משלם, היה מתברר לך שזה נקרא "נזק בלתי סביר", ולא מכוסה, אז למה שילמת? טוב, תנו לחשוב...

פורסם

חברת ביטוח אף פעם לא ששה לשלם את מה שמגיע ללקוחותיה...

אני לא מאמין שאם למישהו ילך המנוע בגלל טיימינג שכשל חברת הביטוח תשמח לכסות מכיסה עלות מנוע חדש...

אחרי הכל, כמו שנאמר, אנחנו בישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיקרון אתם צודקים

אבל אני אגיד ימים יגידו

כי למה להרים רעיון כזה אם אתה הולך לתחמן את הלקוחות שלך

ואז תוך שנתיים הרעיון שלך יקרוס ומה עשית בו, רק הפירסומות ותשלומים לעורכי דין שיעבדו מסביב לשעון ליסגור את כל הפירצות כדי שאפשר יהיה לידפוק את האזרח יעלו יותר, מההכנסות במקרה שכולם התלהבו מהרעיון והסכימו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כמו בכל עניין (בעיקר בענייני חברות ביטוח) - העיקר הוא בפרטים:

האם הכיסוי הוא לכל הטיפולים או רק לטיפולי שבר?

מי קובע איזה מוסך יטפל ברכב ובאילו חלקים?

ועוד הרבה שאלות שיכריעו האם מדובר בעיסקה משתלמת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

נראה שלא הבנתם את הפואנטה.

נניח שאני רוצה לרכוש פוליסה לרכבי.

סביר להניח שישלחו אותי למוסך שיעשה בדיקה ויחליט אם מקבלים אותי כמבוטח, ומה הם הריג'קטים שלא יכוסו במסגרת הביטוח בעגה ביטוחית קוראים לזה "החרגות".

אח"כ יחייבו את בעל הרכב לבצע את כל הטיפולים במוסך שלהם במחירים יקרים מהממוצע.

בגדול, בעל רכב שמטפל ברכבו, כמו שהם יבקשו לא יהיו לו תקלות בעלות גבוהה מהפרמיה לאורך זמן.

לסכום - פראיירים לא מתים, רק מתחלפים.

ותשאלו את כל אלה שעושים ביטוח תיקונים למכשירי חשמל ששווים קדחת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל תעשיית הביטוח חיה על הפחדים שלנו. בסיכום הכללי, חברות הביטוח תמיד מרוויחות, אחרת הן לא היו מתקיימות. רכישת פוליסה יכולה להתברר כנכונה/לא נכונה רק רטרואקטיבית, אבל להרבה אנשים השקט הנפשי החצי מדומה הזה שווה את הכסף.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אם תעיינו ברשימת ההחרגות תראו שהם מכוסים היטב.

ברשימה-

מחשב מנוע

מחשב ABS

יחידות בקרה אלקטרוניות אחרות כולל כל החיישנים לסוגיהם

צמות חשמל

כל מכלולי החשמל הקשורים בריליים, פיוזים ובתיהם

לוח מחוונים

יחידות תאורה

בולמי זעזועים

ממיר קטליטי

בצורה גורפת כתוב שם - כל מה שעשוי מזכוכית/פלסטיק/גומי

ועוד...

בקיצור - כל מה שיכול להתקלקל בדר"כ ומכוסה היטב באחריות היצרן. מה שנשאר בכתב הכיסוי הם מכלולי ההארד-קור, דהיינו- כל מה שבדר"כ לא מתקלקל.

הם דורשים בדיקה מוקדמת בקומפיוטסט, שזה כסת"ח אמיתי עבורם, למי שמכיר את המכונים הללו. גם רשימת "מוסכי ההסדר" ממש לא מרשימה ומצומקת למדי.

לדעתי, מדובר פה בעוד צ'ופר שנועד לתעשיית מכירות יד שנייה של חברות הליסינג/שכירות על מנת להרגיע את נפש הקונה הנאיבי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...