Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם ,

לאחר שנקרע הסאב שהיה לי הRockford fostage ,punch xlc 15 אינץ שהיה לי אני מעוניין בקניית מערכת חדשה

אני מעוניין בקניית מערכת עד 6000 שקל.

הדבר הכי חשוב אצלי הוא הסאב.!

אני מעוניין בקניית:

1.סאב(סאב כפול חזק מאוד )

2.מגבר(מונובלוק)

3.זוג רמקולים אחורי

4.זוג קומפוננט

5.זוג רמקולים קדמיים

6.זוג רמקולים למושבים האחוריים .

אני מעוניין ב סאב כמו שהיה לי (כפול )

רק שתדעו שהסאב הזה הוא חתיכת משהו בן ****!

פורסם

טוב תייעצו אותי מה טוב לעשות ומה לא .. ואם אשים רק סאב וקומפוננט איך אני אשמע .. אלה רק מוציאים באס:S

פורסם

אתה נראה כמו אחד מאוד מתחיל בתחום באמת אל תיפגע אבל אני חושב שקריאה של כמה וכמה מאמרים באתר אוטוסאונד מאוד יעזרו לך למצוא את הכיוון למערכת החדשה שלך...

http://www.autosound.co.il

בהצלחה בהמשך

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם חשוב לך סאב DVC ממש חזק וטוב - אתה תצטרך להשקיע בין חצי מהסכום ואולי אפילו את כל הסכום שציינת רק בסאב... סולובריק של קיקר זה ההצעה הכי טובה שעולה לי בראש, עד כמה שידוע לי

ובבקשה - אם אני טועה - תתקנו אותי בעדינות, ה12 אינטש עולה משהו כמו 3 אלף שקל

ואתה עוד רוצה לקנות מונובלוק ומגבר כפול ושמונה רמקולים ב3 אלף שנותרו... בוא נאמר אפילו אם תמצא סאב כפול (יד שניה אני מניח) באלף שקל - אתה עדיין תצטרך יותר מ5 אלף שקל לכל מה שרשמת חוץ מזה...

בוא נאמר ככה:

סט קומפוננט קדמי - אינפיניטי רפרנס החדש 6.5 או הדגם התואם להם של JBL מסדרת פרופשיונאל (יעלה לך 100 שקל פחות) - 700 עד 800 שקל. נשאר 5200

מונובלוק - תשקיע משהו כמו 1500 ש"ח. נשאר 3700

אחוריים 6*9 תשקיע עד ה500 ש"ח - מוראל פולס. נשאר 3200

מגבר כפול שירים את האחוריים ואת הסט מקדימה - אלף ש"ח. נשאר 2200

נשאר לך 2200 ש"ח לסאב לא כולל התקנה (וקבל או החלפת אלטרנטור אם יהיה צורך...) אתה יכול למצוא משהוא לא רע בכלל בסכום כזה - אבל אתה צריך לוותר על כל שאר הרמקולים שרצית לרכוש...

גם שאין בהם שום צורך, לדעתי גם האחוריים מיותרים - אבל בקטע של עוצמה, תמיד כדאי שתהיה לך האופציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאב L7 יחיד או זוג CVR 1500-2000

מגבר מונו 2000-2500

קומפוננט דוטק 1000

מגבר 4 ערוצים 1000 ש"ח

אחוריים אם אתה מתעקש ( 500 ) מוראל פולס

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תשמעו אני חשבתי על המערכת הזאת :

סאב כפול kicker L7 כל אחד עולה 2390 .. שניים ב4780

נשאר 2220 שקל

ב2000 אני אשקיע במגבר(או מונובלוק)

וב220 שקל אני אשים רמקולים קדמיים!

פורסם

אני גם חשבתי על סאב כפול משלושת הסוגים האלה :

KICKER S12L5

TSW3004SPL PIONEER

T215D4

15" POWER T2 4-ohm DVC Subwoofer

השלישי הוא רוקפורד..

אני רוצה שתדעו שהכי חשוב אצלי זה הבאס והדיוק (SQ) אני רוצה שהאוטו ירקוד כשאני מגביר אפילו טיפה!

אני מעוניין בסאב אטום .

פורסם

קודם כל

L7 עולה משהו כמו 2000

לזוג L7 אתה צריך מגבר של לפחות 3000 לפתוח את שנייהם

וסאבים על חשבון קידמיים

אני לא חושב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בנושא המחיר של L7. סאב של קיקר S12L7 שני אוהם או אחד אוהם של יבואן ראשי מוסמך ע"י KICKER, דהיינו אפריל טקליין, בחיים לא יכול לעלות סכום כזה. מי שלא יודע מתבקש לא להטעות אנשים אחרים! רק סאב ביבוא פרללי ללא אחריות מגיע לסכום שצויין.

בנושא המגבר. רצוי שהנקודה תהיה ברורה, לסאב בודד של L7 אתה מחוייב במגבר שמסוגל לספק יותר מ750RMS בשני אוהם או אחד אוהם, דהיינו מגבר איכותי שעולה סביב ה 3K. אני יודע כי תיכף יקפצו ויגידו "בוא תשמע אצלי איך הוא עובד מצויין גם במגבר יותר חלש", אני אומר כי לא ניתן להיתווכח אם עובדות.

בנושא במה קידמית. אמרתי ואני אגיד עוד אלף פעם, אתה תתאכזב מאד במידה ולא תשקיע בה. אתה מחוייב לקומפוננט ברמה גבוהה והגברה זהה. המחירים הם, קומפוננט 1500 ומעלה, הגברה בסביבות ה2K.

בברכה גיא.

פורסם

אני אומר ככה :

לך על זוג CVR - יוצא 1500 ש"ח + -

מגבר מונו - יש מונו לקליף דיזן שיורד ל 1 אום ומוצהר כמפיק בין 700 RMS ל 1000 RMS, הדגם - CD1.1-LX עולה 2800 ש"ח + -

סט קומפוננט קידמי - מורל דוטק - 1000 ש"ח

בגדול נישאר 700 ש"ח תוכל לחפש מגבר 2 ערוצים יש שניה לדוטק או להגדיל את התקציב טיפה, ולהביא מגבר 2 עורצים חדש איכותי.

(לדעתי שווה את ההשקע הנוספת...)

• תוכן חדש...