Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר מתחילים בהאצה ממצב עמידה , ההילוך השלישי משתלב במהירות של 25 - 30 קמ"ש .

ההילוך השני משולב בעצם רק לפרק זמן קצר ביותר ומיד אחריו השלישי.

הילוך רביעי משולב בין 60 - 70 קמ"ש.

מלבד הבעיה הנ"ל התיבה לא עושה כל בעיות.

הרכב כאמור טויוטה קורולה , אוטומט , 1600 , שנת 98 .

אני מתכוון להיות במוסך בימים הקרובים , והייתי שמח לשמוע הצעות לפתרון (אם קיימות ).

תודה

פורסם

אם אתה לוח יותר גז, הרכב מעביר הילוכים מאוחר יותר?

אם לא, ישנה בעיה בחיישן מצב מצערת, ככל הנראה.

פורסם

תתחיל נסיעה עם רגל קצת יותר כבדה על הגז ותראה איך פתאום ההילוכים הופכים ליותר ארוכים.

ברור שאם אתה מתחיל לנסוע בלי ללחוץ בכלל על הגז, הגיר יעביר לך הילוכים ציק צאק , אתה פתאום מוצא את עצמך על 40 בהילוך שלישי.

הילוך רביעי בין 60-70 זה נורמאלי לחלוטין אם אתה לא לוחץ גז בכלל.

חוץ מזה אם אתה לא אוהב לנסוע עם רגל יותר כבדה, פשוט לחץ על האוברדרייב(לחצן בבורר הילוכים).

אני לא חושב שיש איזו שהיא בעייה מיוחדת.

פשוט חבל שיאכילו אותך לוקשים במוסך.

פורסם

אני לא יודע איך זה בטויוטה, אבל בחוברת של אופל אסטרה כתוב שכבר ב50 קמ"ש בנסיעה עירונית התיבה משלבת להילוך רביעי בשביל חיסכון בדלק(כתוב עד 30 אחוז חיסכון)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אצלי בסובארו, כשאני נוסע בעדינות,או לא ממהר לשום מקום, אני מוצא את עצמי על 30 קמ"ש בהילוך שלישי....

עד שאני מתעצבן ולוחץ קיק...אבל ככה זה.

פורסם

במאזדה 3 יש חיווי של באיזה הילוך נמצאים על לוח השעונים.

נכנסתי לרכב (חדש), נתתי טיפונת גז והרכב לאט לאט האיץ. הופתעתי לגלות בלוח המחוונים שאני בהילוך רביעי (הילוך אחרון) כבר ב 35 קמ"ש !! לא הרגשתי את ההעברות ולא שינוי של ממש בסל"ד. האוטו כמובן לא מסוגל להאיץ ברביעי ותוספת גז הכי קטנה כבר מורידה לשלישי (בזריזות). אצלי ב 406, האוטו נשאר בשני עד 50 קמ"ש, ולא קמ"ש לפני.

פורסם

כדאי להתחבר למחשב רכב בסוכנות טויוטה בתור התחלה.

במידה וכל החיישנים תקינים רצוי להחליף שמן גיר ופילטר באותה הזדמנות - בעת הריקון תן למכונאי

לבדוק את שקיפות הנוזל אולי תקבל תשובה לביצועים הנמוכים.

אחרי החלפת שמן צריך לנסוע כמה ימים עד שיודעים בברור אם דרוש שיפוץ גיר או שהתקלה חלפה.

פורסם

למה סתאם הוצאות?

אם לא החלפת שמן גיר כבר המון זמן, אז בלי שום קשר, כנס לסיכה בתחנת דלק ותחליף שם שמן גיר + פילטר, 300 שקל אתה בחוץ, במוסך מורשה תשלם אלפייה.

• תוכן חדש...