Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru Justy VS Opel Corsaו

ArielDom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות את אחד מהם וזקוק לעצתכם.

ה-Justy: שנת 93, מנוע 1.0, בלי מזגן, 123.000 ק"מ, יד 3.

ה-Corsa משנת 95, מנוע 1.4, בלי מזגן, 203.000 ק"מ, יד 3.

מה שחשוב לי הוא בעיקר אמינות (גם לאורך זמן). איזו מהן יותר אמינה ואיכותית? באיזו יש פחות תקלות? איזה מנוע יותר אמין. (אני מודע שהמנועים האלה לא באותה קטגוריה..), האם הקילומטרז' של קורסה גדול מאוד או שיחסית למנוע הזה הוא סביר?

מה היתם קונים לעצמכם מבין השניים?? :)

צריךאת עצתכם כמה שיותר מהר! תודה רבה לכולם!!!

פורסם

אחזקה, טיפולים, חלפים, וביטוח יותר זולים בג'אסטי הק"מ נמוך ואולי טיפה מחשיד(יש לבדוק)

לחבר טוב מאוד יש קורסה שעשתה לו המון בעיות אבל כמובן הכל מסתכם באיך אתה מתחזק

את הרכב, לדעתי ג'אסטי

205 4EVER 1.4 בציר 95 3 דלתות

פורסם

תודה רבה. אני חשבתי שאופל נראה פשוט רכב קצת יותר יוקרתי. (וכרגע יש לי הזדמנות לקבל אותם כמעט באותו מחיר, עקב נסיעת המוכר הדחופה).

למישהו יש חוות דעת על אופל. ותשובה לשאלה שלי לגבי הקלומטרז' במנוע הספציפי שלו? מישהו אמר לי שמנוע כזה של אופל פשוט נועד לעבוד יותר מג'אסטי, לכן צריך לקחת את הקלומטרז' בפרופורציה. האם זה אכן כך?

לגבי ג'אסטי, בבדיקה עלה כי ישרעש מאזור משאבת מים או אלטרנטור ויש נזילת שמן בין הגיר למנוע.

באופל גם יש נזילת שמן, אבל פחות רצינית (לפי מה שראיתי). היא לא עברה בדיקה עדיין.

תודה!

פורסם

הקילומטרז של הג'אסטי מחשיד, פחות מ10K קילומטר בשנה לרכב בן 13 שעבר 3 ידיים מחשיד מאוד.

לשאלתך: בהנחה שהג'אסטי טופלה כראוי החזקתה תיהיה זולה יותר(צריכת דלק, טיפולים, טסט...), והיא תראה אמינות טובה יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הג'אסטי זכתה בזמנו במבחן אמינות ארוך טווח במקום הראשון מתוך כל המכונית (בארה"ב, אירופה, לא זוכר בדיוק אבל מתוך המון דגמים). מצד שני רמת הבטיחות הכי ירודה שאפשר לדמיין.

פורסם

כמו שאמר הבחור שמעלי: כיוון שמד הק"מ של הג'אסטי הוא בן 5 ספרות, אי אפשר לדעת בוודאות כמה ק"מ עבר הרכב, אלא אם הוא מטופל מההתחלה במוסך מורשה, וזה לא סביר לאור גיל הרכב. הק"מ המוצהר נמוך לרכב בן 13 שנים, לפיכך נא לבדוק ב7 עיניים.

פורסם

סביר להניח שקילומטראז' של הגאסטי 223 אלף ק"מ.

אני אישית היתי לוקח את האופל.

אני בעל גאסטי 1200 ויש הבדל עצום ומורגש בין מנוע 1000 ל1200 מבחינת הכח.

האופל הרבה יותר נוחה,יותר בטוחה(במעט),היא מאוד אמינה,זריזה הרבה יותר,אבל מה שכן החלקים שלה יותר יקרים.

אם אתה קונה רכב לטווח ארוך קנה את האופל,תשקיע בה עם הזמן.

• תוכן חדש...