Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש באיזור ת"א, מוסך שמטפל במולטיפלות, ולא המוסך המרכזי, לאוטו 60.000 ק"מ ובמרכזי מציעים לי להחליף חגורת טיימינג, בעוד שבספר היצרן כתוב שיש לבדוק ב 120.000,

בקיצור, אני צריך מוסך שמכיר את הרכב אבל מאפשר לבעל הרכב לראות ולהחליט בעצמו מה יעשה בטיפול, ולא להפגיש אותו עם חשבונית של 3000 שח' בסיום הטיפול.

חוץ מזה, כחבר חדש, אני חייב להחמיא לגרפיקה והערכה של הפורום, באמת יפה.

פורסם
מחפש באיזור ת"א, מוסך שמטפל במולטיפלות, ולא המוסך המרכזי, לאוטו 60.000 ק"מ ובמרכזי מציעים לי להחליף חגורת טיימינג, בעוד שבספר היצרן כתוב שיש לבדוק ב 120.000,

בקיצור, אני צריך מוסך שמכיר את הרכב אבל מאפשר לבעל הרכב לראות ולהחליט בעצמו מה יעשה בטיפול, ולא להפגיש אותו עם חשבונית של 3000 שח' בסיום הטיפול.

חוץ מזה, כחבר חדש, אני חייב להחמיא לגרפיקה והערכה של הפורום, באמת יפה.

לא שאני מצדד במוסך המרכזי, אבל במקרה הזה הם כנראה יודעים מה הם אומרים.

אני בטוח שנקרעו רצועות טיימינג באי אלו רכבים הרבה לפני שהגיעו ל- 120,000 ק"מ ומכאן ההמלצה להחליף מוקדם יותר.

פורסם

ועל זה נאמר מי שחוסך 3000 ש"ח ישלם 12000 ש"ח אח"כ...

אם המליצו לך להחליף חגורת תזמון הם יודעים למה. ותאמין לי שאתה חסר להם כמו חור בראש. מוסך מרכזי בד"כ לא יהיה הכי זול, אבל גם לא ימציא עבודות יזומות יש לו מספיק עבודה גם ככה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא לשכוח שגם גורם הזמן משחק תפקיד ואם הרצועה בת למעלה מ 3 שנים כדאי להחליפה, גם אם הק"מ נמוך, כי עקב החום והזמן היא מתייבשת ונסדקת ונוטה להקרע.

המלצה זאת כמובן טובה לכל סוגי הרכב בעלי רצועת תזמון (טיימינג).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם בפונטו ספייס זה כך - בספר הרכב כתוב להחליף טיימינג ב- 120K וב- 60K רק לבדוק.

במוסך המרכזי ובכל מוסכי הרשת ממליצים להחליף בתוקף כל 60K ק"מ או 3 שנים.

באנגליה ההמלצה היא להחליף כל 80K או 4 שנים, גם אצלהם בפירוש בניגוד להמלצת היצרן.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...