Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולימפיאדת החורף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים, עדיף לראות את יאיר לפיד מראיין ומורח על עצמו עוד ג'ל, או עדיף לראות בפעם החמישים ושתיים את ההוא מארץ נהדרת שאומר לדבר חלש (טוב חלאס, פעם ראשונה מצחיק, פעם שניה מצחיק אבל בפעם החמישים ושתיים? :\), או שעדיף לראות פיספוסים בעונה ה11 שלה כבר שכל עונה אותו הדבר. אכן תוכניות איכות יש בערוץ שתיים. חוץ מאולי משחק מכור אין כאן כזה הפסד של תוכניות איכות.

לא מעניין אתכם תעבירו ערוץ, גם אותי לא מעניין מכבי ת"א מול הפועל כפ"ס בערוץ 10 בפריים טיים, או אודטה שמודטה, לכן אני מעביר. השלט, השתמשו בו בחכמה.

ובלי שום קשר אני רואה את האולימפיאדה רק ביורוספורט, כי שם יש פרשנים נורמליים ולא מירי נבו שראתה קרח כשאני אבצע את ניסוי בולצמן על הירח.

ROOONEEYY

פורסם

אכן הפרשנים האנגלים ביורוספורט הם תותחי על - הפרשנים הרוסים עושים עין רעה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש ערוצי ספורט שעושים עבודה מעולה בשידור האולמפידה. אני מצטער אבל יורם ארבל שימשיך להנחות כדורגל.

אם כבר לראות את האולמפידה אז ביורו ספורט עם שדרנים מעולים באנגלית או ברוסית למי שמבין.

פורסם

אז עדיין אלה שרואים את האולימפיאדה מעדפים ליראות בערוצים זרים, בעיקר ביורוספורט, אז למ בכלל זה משודר בערוץ 2 ?????????(משחק מכור ויאיר לפיד הם דוגמא קטנה למה שאנחנו מפסידים).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אז עדיין אלה שרואים את האולימפיאדה מעדפים ליראות בערוצים זרים, בעיקר ביורוספורט, אז למ בכלל זה משודר בערוץ 2 ????????? יש אנשים שלא יודעים אנגלית/שאין להם כבלים. (משחק מכור ויאיר לפיד הם דוגמא קטנה למה שאנחנו מפסידים - תאמין לי שזה יעשה לך רק טוב).

משה.

עמוס תו

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

דווקא יש יורוספורט בממיר האנאלוגי...

אבל זה לא משנה - צריך להוסיף לתרבות האזרחים בנושאי ספורט.

כדורסל וכדורגל זה לא מספיק לטעמי

(אני אומרת את זה בתור ספורטאית בפרישה למרות שהתחום שלי לא מתקרב למשחקי הכדור)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...