Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב שלי בצבע מטאלי, אך כמובן אחרי יותר מ 10 שנים על הכביש הצבע דהה והשבבי אלומיניום בצבע גם כבר בדרך הלא נכונה.

כמובן שאני כל שבועיים מצפה את רכבי בווקס טרטרל הרגי, אך הדבר נותן רק ברק שכפי שידוע נעלם כיומיים שלושה אחרי השטיפה.

שאלתי היא, האם ישנה חברה שמייצרת ווקס עם נצנצים\שבבי מתכת זעירים (ובכן הבנתם אותי).

על מנת לעורר את הצבע המטאלי עוד יותר לחיים ולהקנות לאוטו את המראה הנוצץ אשר יש למכונית בעלת צבע מטאלי אשר רק יצאה מפס הייצור.

תודה לעונים.

פורסם
שכפי שידוע נעלם כיומיים שלושה אחרי השטיפה.

קודם כל, מסתבר שלא ידוע לכולם. אצלי הוקס מחזיק לפחות חודש של ברק חזק יותר, וחודשים של תחושה חלקה יותר (במיוחד שיורד גשם אפשר לראות איך המים מחליקים).

שנית, לא מומלץ לשטוף את האוטו אחרי וקס בשבוע הראשון עם שמפו אלא מים בלבד.

חוץ מזה, יש וקסים טובים יותר מטרטל. אם אתה מתעקש על טרטל, יש סוג לצבע מטאלי ויש גם ציפוי טפלון שאמור להיות איכותי יותר.

פורסם

הציפוי עצמו, מחזיק כמובן יותר מיומים שלושה, אך כיומיים אחרי הצביעה האוטו שוב מתחיל להתכסות בעבק ולכלוכים שונים שמראה הברק קצת נפגע.

ידוע לי כמובן מתי ניתן להשתמש איך להתנהג איתו אחרי שטיפה וכדומה, אך בחיפה עם הגשם הכימיכלי והאוויר המזוהם, משתךם לעשות ווקס לעיתים תכופות.

ידוע לי על ווקסים יותר טובים מטרטל, אני פשוט משתמש בו מכוחו של הרגל.

שוב אם למישהו יש מושג על ווקס "מיוחד" לאוטו כמו שאני מבקש, אנא תענו.

תודה

פורסם

אכן הווקס אמור להחזיר הרבה יותר מיום יומיים

כניראה שהצבע אצלך נישרף מהשמש וזו הסיבה שהוא מט

וסביר להניח גם שהלכה ניזוקה במשך השנים

הפיתרון הוא רק צבע חדש

אך תנסה לפני כן לעשות פוליש עדין ולאחר מכן ווקס

פורסם

מניסיון אישי עם פוליש (עדין) על מטאלי, למרות שהחומר מיועד לצבע מטאלי - נזק ברור לצבע ולברק גם לאחר וקס. לא הייתי ממליץ בשום אופן.

פורסם

רפי תודה על האתר, אך אני מכיר אותו, ומכיר את מוצרי קרפלאן ( יצא לי להשתמש בווקס שלהם אחרי שקראתי מספר תגובות פה בפורום), אך שוב יש לי ניסיון עם ווקס וופוליש.

הצבע ברכבי לא דהה, להיפך יחסית לאוטו בן 10 הצבע מצוין, אך כמו שאמרתי אני מעוניין לתת את המראה של כרגע יצא מהמפעל, עם השבבי מתכת הנוצצים.

ואני מחפש ווקס, אשר כמובן עושה שכבת הגנה כמו כל הווקסים, אך בתוכו, יש מעיין "נצנצים" אשר נותנים את המראה המדובר.

אם מישהו יודע על כמזה מוצר, אפילו שאין בארץ, אשמח כמובן לתגובות.

תודה.

פורסם
רפי תודה על האתר, אך אני מכיר אותו, ומכיר את מוצרי קרפלאן ( יצא לי להשתמש בווקס שלהם אחרי שקראתי מספר תגובות פה בפורום), אך שוב יש לי ניסיון עם ווקס וופוליש.

הצבע ברכבי לא דהה, להיפך יחסית לאוטו בן 10 הצבע מצוין, אך כמו שאמרתי אני מעוניין לתת את המראה של כרגע יצא מהמפעל, עם השבבי מתכת הנוצצים.

ואני מחפש ווקס, אשר כמובן עושה שכבת הגנה כמו כל הווקסים, אך בתוכו, יש מעיין "נצנצים" אשר נותנים את המראה המדובר.

אם מישהו יודע על כמזה מוצר, אפילו שאין בארץ, אשמח כמובן לתגובות.

תודה.

מיצו. מעולם לא היתה ידועה בצבעים האיכותיים מידי בהם היא מציידת את הרכבים שלה.

ראה מרצדסים ישנות עם צבע מקורי, ראה בימרים שטופלו כראוי - יש יצרנים שעושים לרכבים שלהם טיפול שנקרא "זיגוג כפול" עוד לפני שהם יוצאים מהמפעל.

זה אומר שתי שכבות של צבע סוגר \ לכה לפני שהאוטו עוזב את המפעל 0- זה מתבטא בברק של הצבע לאורך זמן.

לצערך [ולצערי, קצת, לאימי יש סופר לאנסר] היפנים לא עושים את זה על בסיס קבוע אלא רק לדגמים נבחרים.

לכן אחרי זמן מה אין מנוס חוץ מלצבוע שוב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה צריך לעשות חתיכת עבודה בשביל לשמור על הצבע, שלך ולפי הסימלון זה צבע ירוק כהה, זה כמו שלי!!

קודם כל תשטוף את האוטו, אחר כך שים פלסטלינה יותר נכון תמרח על האוטו, זה מן פלסטלינה כמו של ילדים, אבל מיוחד לצבע, זה מוריד לכלכלוך ועושה את הצבע חלק חלק (כמו טוסיק של תינוק), אחרי זה מייבש את האוטו, טוב טוב עדיף כמה דקות בשמש, תעביר את האוטו לצל, ותמרח ווקס עם מכונה ולא ידנית, כי מכונה מבריקה ומורחת את הווקס ביסודיות! אחרי כל זה, יש דבר שניקרא חומר טפלון, הוא די יקר ודי קשה להשיג אותו! (תנסה בשטיפות) וגם תמרח אותו הוא שם שיכבת מגן כזאת שהאוטו שלך נוצץ! זה יחזיק לך משהו כמו חצי שנה! מניסיון!! ולא תצטרך לעשות ווקס כל שובעיים!!

ודרך אגב אם תעשה עם מכונה עדיף ללמוד לעשות, כדאי לא לעשות נזק לצבע!

אם יהיו לך שאלות, בקשות או משהו פנה אליי בפרטי!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

שורה תחתונה, אין פתרונות קסם, יש מוצרים שישפרו את מראה הרכב, אך לעולם לא באותה איכות של "רכב שיצא מהמפעל".

אל תשכח שאלה 10 שנים בהם הרכב היה חשוף לשמש\גשם\ברד\רוחות\אבק\יונים\וונדליזים\ועוד ועוד.

האופציה היחידה להגיע לצבע מבריק כמו מהחברה זה לעשות צביעה כוללת (וגם אז רצוי להשקיע אצל מקום מומלץ מאשר לסיים את זה ב-2500 שקל ולעשות כעבור שנה שוב כי הצבא התקלף).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...