Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על הבהילות - מצאתי לאחי מגאן קופה 1600 אוטו' משנת 2001, יד ראשונה ובלא תאונות, עם קילומטראז' ממוצע לשנה. אני מכיר היטב את הדגם ואת הבעיות (רגישות תיבת הילוכים, בעיות חשמל וכו') ואף את היתרונות (יפה, מנוע חזק יחסית, בטוח, מאובזר, מחיר נוח מאוד כ-50,000 ש"ח בלבד).

השאלה שלי היא - איך הסחירות של הרכב בדגם הספציפי ובשנתון זה? האם יהיה קל למכור אותו בעוד שנה/שנתיים?

בתודה, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מצטער על הבהילות - מצאתי לאחי מגאן קופה 1600 אוטו' משנת 2001, יד ראשונה ובלא תאונות, עם קילומטראז' ממוצע לשנה. אני מכיר היטב את הדגם ואת הבעיות (רגישות תיבת הילוכים, בעיות חשמל וכו') ואף את היתרונות (יפה, מנוע חזק יחסית, בטוח, מאובזר, מחיר נוח מאוד כ-50,000 ש"ח בלבד).

השאלה שלי היא - איך הסחירות של הרכב בדגם הספציפי ובשנתון זה? האם יהיה קל למכור אותו בעוד שנה/שנתיים?

בתודה, מיקי.

לרכב יש שוק סביר מאוד במידה והוא שמור ומטופל, לעומת זאת יש לו ירידת ערך מאוד משמעותית. סביר להניח שעוד שנתיים הרכב יהיה שווה באיזור ה30K.

STI 2004

פורסם
פורום נביאים נמצא בתהליכי הקמה :hihi:

אני יודע, הנביאים ביקשו שאייצג אותם במו"מ לקבלת תנאי שכר טובים יותר אל מול בעלי האתר...

ברצינות - לא ביקשתי נבואות, אחי חושש מכך שהרכב לא "משפחתי" מספיק וניסיתי להסביר לו שמגאן 4 ו-5 דלתות הן דווקא הפחות סחירות שכן יש ה-מ-ו-ן כאלו. השאלה שלי מופנית למי שניסו לרכוש/למכור אחת כזו - האם היה קשה למצוא אחת? קשה למכור במחיר הוגן? מקבלים מחיר מחירון על רכב שמור בלי תאונות?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אחיך צודק.

הקופה לא תהיה פרקטית אם לאחיך יש צורך ברכב משפחתי.

אין טעם להציע לו משהו שהוא לא צריך רק בשביל שיהיה לו קל למכור את הרכב בעתיד.

לדוגמא: גם יאריס נמכרת יופי יופי , אבל זה לא מה שהוא מחפש , אז מיותר להמליץ לו עליה..

GOT סחוג?

פורסם

אני לא יודע מה אחיך מחפש?יופי,שאו אוף,נוחות,מהירות,התנהגות כביש..אין ספק שהמגאן קופה בעלת עיצוב מיוחד ויפה,גם היום.לגבי נוחות גם כן,אבל הטיפולים יקרים,בנוסף לתקלות חוזרות כמו שציינת{מערכת חשמל,סאן רוף-נוזל,מערכת מים,וכמובן גיר אוטמטי-צרפתייה וההמשך ידוע}.אני חושב שאם הסחירות היא דבר חשוב,וכך משתמע משאלתך,כפי שנאמר רכב יפה ומבוקש,אבל ירידת ערך מאד משמעותית.אם מרכיב המשפחתיות מצתרף למשוואה{בעל משפחה??}בוודאי שלא יהיה נוח בשימוש יום יומי.אבל בכל זאת אולי הייתי חושב לכיוון הידנית,אם קיימת באחיך איזשהי חדוות נהיגה,והעיקר שתיהיה שמורה ומטופלת,כי רובם היו כפי שבטח ידוע לך,היו בידיים לא עדינות במיוחד.שיהיה בהצלחה..

פורסם

קבלו עדכון - המגאן האוטו' היתה של בחורה מכרמיאל שפרסמה בלוח פוקוס שהיא "שמורה". הרבה דברים היא כן, שמורה לא - 80 אלף ק"מ על צמיגים מקוריים, בלי טסטס, לא מטופלת בזמן, סימני תאונות בכל מקום, צבע שרוף לגמרי, בפנים הכל הרוס. לא להאמין שהרכב רק בן 5...

א-ב-ל: בפוקוס השבוע היה מגאן קופה 1600 ידני משנת 2001, יד ראשונה. נסענו מחיפה בגשם לראות את הרכב עד לאיזור נתניה, והוא שמור מאוד, טסט לשנה, כל החלקים במקום, בלי תאונות, מטופל "כמו שעון" והכי חשוב - רואים שטיפלה בו יד אוהבת. סיבוב קצר, התרשמות, זכרון דברים ו-זהו. יש לאחי גלגלים חדשים!

הדבר היחיד שרציתי לשאול - הרכב עבר מכה קלה מאוד בטמבון האחורי שתוקנה אפילו מבלי להחליף אותו אבל נשאר כיפוף קטן (3-4 ס"מ) באמבטיה של הספייר מצד שמאל, קרי מעל לאגזוז. בדקתי את הקורות והן נקיות כך שזו לא פגיעת שלדה (אני יודע שאין לרכב "שלדה" של ממש, אלא רק קורות אורך ורוחב המחוברות למרכב מונוקוק), אבל בכ"ז, האם נראה לכם שזה משהו רציני?

ודבר נוסף - הבדיקה מחר תהיה כנראה במכון מיבדק בהרצליה פיתוח. האם הוא אמין וישר (אפילו אם זה לטובת המוכר!)? מה לבדוק בהנחה שכל מערכות החשמל עובדות (גג, חלונות קדמיים ואחוריים וכו')? האם המזגן בעייתי?

תודה בעבור התשובות. מיקי.

פורסם

בדקתי כבר כמה וכמה מכוניות במבדק והם ע"פ ניסיוני אמינים מאוד.

כל רכב הייתי בודק לאחר הבדיקה גם אצל מוסכניק שאני מכיר וכל הפגמים שהמוסכניק מצא באוטו היו בטופס הבדיקה

פורסם

RC ,USU,

שזה אומר "רב תודות" כשהקפס-לוק לחוץ. למה תמיד אני מקליד ורק אז שם לב שכתבתי שטויות?

פורסם
RC ,USU,

שזה אומר "רב תודות" כשהקפס-לוק לחוץ. למה תמיד אני מקליד ורק אז שם לב שכתבתי שטויות?

אתה אמרת.....:wink:

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...