Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אל כולם..

איזה מהקומפוננטים הבאים נשמע הכי טוב בלי מגבר..או מי מהם נחשב יותר איכותי.

botson acustics fx

או

morel pulse 5.25

?

פורסם

לא כדאי להביא קומפוננט בלי מגבר כי לא תוכל לנצל אותו כמו שצריך- מהסיבה שלא תוכל לספק לו הגברה ראויה.

הבוסטון ממש טובים לפי מה ששמעתי, אבל לא יצא לי לשמוע אותם.

הפולס לעומת זאת, יצא לי לשמוע, ויחסית למחיר שלהם הם בחירה מצוינת.

לדעתי, לך תשמע את שניהם תראה מה אתה אוהב יותר, ותחליט.

שי.

פורסם

נכון, פה אחד, כי הפה שלי לא ממליץ עליהם כ"כ מהר.

בכל אופן, קומפוננט או כל רמקול צריך להיות מנוצל היטב בשביל להפיק ממנו את המיטב כמו שהומלץ,

אבל גם כך זה בסדר למי שלא רוצה.

לגבי איכותי יותר או פחות? תן לאוזן שלך להחליט.

בוסטון נשמעים טוב, אין ספק, אבל לאחרים זה יכול להיות חד מדיי, ולא רך לאוזן.

הפולס נשמעים טוב גם כן, אך בסגנון שונה לחלוטין!

בגדול, שניהם בחירה טובה, עם נטייה לבוסטון לאוזניים שלא נצרמות בקלות, או נטייה לפולס לאוזניים

עדינות יותר.

פורסם

לא יודע מה איתך , אני לא יכול להגיד שהבוסטון צורמים ... ושמעתי יותר משעה רצוף ברכב בעצם זה רכב של חבר ואני המלצתי לו עליהם וחיברנו כמה רמקולים לפני שהוא רכש אותם- סרוין ווגה הד\ליטנינג אודיו בולט\סרוין ווגה וי מאג והבוסטון.

בכל אופן אתה צודק אולי הם לא ישמעו טוב לאוזן שלו (מה שלא נראה לי כל כך), שילך וישמע את שתיהם ויחליט.

(ד"א הבוסטון עולים 1400 שקל לעומת הפולס שעולים בקושי 500)

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת גם על הבוסטון אקוסטיק אחלה של רמקולים נשמעים טוב מאד כמובן שעם הגברה ישמעו מצויין מקווה שעזרתי

גל.

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

• תוכן חדש...