Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין, מקסימה, קאמרי, 607 , ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המעומדות הינן מכוניות סאלון.

1.) טויוטה קאמרי 2.4

2.) פיג'ו 607 2.2

3.) ניסאן מקסימה 3.0

את הקאמרי אני מכיר מ - א' ועד ת' וככל הידוע לי היא עולה על השתים הנותרות, אך אשמח לקבל התיחסותכם לנקודות הבאות, המבדלות את השלושה א.) בסיס גלגלים

ב.) התנהגות כביש

ג.) הנאה מנהיגה עד כמה שניתן

ד.) בטיחות, ואמינות.

פורסם

אני בטוח שה607 עולה על היפניות בנוחות והתנהגות, אבל מבחינת אמינות הסיפור הוא שונה.

אתה מכיר את הטויטה, תעשה סיבוב על הניסאן והפיג'ו ותחליט.

haters will hate

פורסם

נהגתי הרבה על ה 607 2.2, להלן סיכום קצר: (לא נהגתי על האחרות)

מאוד מרשימה מבחינת חומרים ופאר.

נוחה לנהג ולנוסעים.

מרווחת מאוד, אך לא כמו ה605 שלפניה.

מגהצת טוב את הכביש.

שקטה, גם כשקורעים את המנוע.

לא כיף לנהוג. כן כן, כל בני משפחתי מסכימים בנקודה זו. האוטו לא הדוק כמו ה406 למשל. קשה לדעת איפה הוא מתחיל ונגמר, הכל יותר מעורפל, לא כיף "להשתולל" , בקיצור, אפילו לא בדקתי את המגבלות.

כוח סביר פלוס. (לדעתי ה 607 גם קלה יותר מה 407 2.2 וגם בעלת יחסי העברה קצרים יותר.)

לגבי אמינות, הרכב היה חדש ולא היו שום תקלות.

פורסם

ה-607 חלשה להחריד בגרסת ה-2.2 מנוע חלשה מידי לגודל ולמשקל שלה..

איכותית מבפנים, לא יודע איך זה נשמר עם הזמן.. נוחות נסיעה טובה, ציפיתי ליותר.

פורסם

לא ידוע לי ש ה-605 היתה מרווחת יותר מ ה -607 היו אצלנו כמה עשרות 605 אכן מרווחות מאוד אך האם אתה בטוח ש - 607 פחות מרווחת מ ה - 605 ? , למיטב ידיעתי שתיהן עם בסיס גלגלים זהה 2.80

פורסם
ה-607 חלשה להחריד בגרסת ה-2.2 מנוע חלשה מידי לגודל ולמשקל שלה..

איכותית מבפנים, לא יודע איך זה נשמר עם הזמן.. נוחות נסיעה טובה, ציפיתי ליותר.

למה אתה אומר מנוע חלשה מידי?

מנוע סביר פלוס, אותו כוח בדיוק כמו בהונדה סיוויק (עם ה 110 כ"ס).

כמובן זה חלש יחסית למכוניות סלון רציניות יותר.

עשר שנים לפני ה607 - ה 605 , 2 ליטר טורבו , היתה גם יותר מרווחת, גם יותר "מגהצת", גם יותר זולה, גם יותר הדוקה, ובהחלט הרגישה יותר חזקה. פיג'ו הצליחו להרוס הכל, ולשפר רק בסעיף העיצוב, השקט והפאר.

- כן לדעתי היא טיפה פחות מרווחת בברכיים, אבל זה עדיין מספק לכל אחד.

פורסם

העניין הוא שלפי האופ' שהצעת עדיף שתחשוב יותר על כיוון של אמריקאית שהרי גם המקסימה וגם הקאמרי הן מכוניות שאפשר לומר שתוכננו הותאמו ונעשו בעיקר עבור השוק האמריקאי, כך שעדיף ללכת על הדבר האמיתי יתרונן של שתי אלו על האמריקאיות הינו אמינות מצוינת שמירה על ערכן באופן יחסי לרכב סאלון, וצריכת דלק טובה יותר (איני חובב אמריקאיות ידוע) , יתרונן של האמריקאיות הינונוחות נסיעה עדיפה לאוהבי שיט תענוגות, לגבי ה - 607 למיטב הבנתי היא חסרה את המאפיינים של מחליפתה קרי התנהגות כביש מהנה, אך יחד עם זאת עדיין מדובר לדעתי באופ' מצוינת באם אינך חובב הגה מושבע זאת לאור האבזור, נוחות המכונית תא מטען אדיר ואיכות החומרים המצוינת כך שבסכום היא לדעתי המנצחת.

פורסם

האם מדובר ברכבים חדשים?

אם כן, למה דווקא אלו? (ואם לא, למה דווקא אלו...?)

מה התקציב? אם מדובר בחדש יש הפרש גדול למדי בין השלישיה.

אני אתייחס לרכישת רכב חדש.

מה חשוב לך ברכב? האם הא-ב שנתת הוא הדירוג? אם נתעלם מבסיס הגלגלים, תכניס לרשימה את ה-B4 3.0R (ואם אתה רוצה יש לך גם אופציה ידנית) ויש לך רכב שיענה לכל ההגדרות, חוץ ממרווח עצום, כמו שיש ב-607 למשל, אבל בהתנהגות והנאה מנהיגה הוא יחסל את השלישיה שנתת בהליכה... מצד שני, ה-B4 לא בדיוק קטנטנה עם בסיס גלגלים של 267 ס"מ, אם כי לקאמרי למשל יש בסיס גלגלים של 272 ס"מ והרבה מעליה הפ'גו עם 280 ס"מ.

בכל מקרה אם תפרט יותר מה אתה מחפש ברכב, (בנוסף לשאלות בתחילת ההודעה שלי) נוכל לעזור לך טוב יותר.

אגב, נראה שיש לך ניסיון עם ה-607, האם אתה מחליף אותה? (או באיזה רכב אתה נוהג כרגע, זה גם יעזור)

ובקשה קטנה לסיום, אל תפתח כמה שירשורים בייעוץ ברכישה אלא תרכז את השאלות שלך בשירשור אחד. פעם קודמת שאלת על משומשת ב155K, אז אני מניח שאתה מדבר על משומשות ולא חדשות? אם כן, יש גם אופציות טובות בהרבה למי שרוצה הנאה מנהיגה והתנהגות בתור פרמטרים חשובים.

גיא

פורסם
האם מדובר ברכבים חדשים?

אם כן, למה דווקא אלו? (ואם לא, למה דווקא אלו...?)

מה התקציב? אם מדובר בחדש יש הפרש גדול למדי בין השלישיה.

אני אתייחס לרכישת רכב חדש.

מה חשוב לך ברכב? האם הא-ב שנתת הוא הדירוג? אם נתעלם מבסיס הגלגלים, תכניס לרשימה את ה-B4 3.0R (ואם אתה רוצה יש לך גם אופציה ידנית) ויש לך רכב שיענה לכל ההגדרות, חוץ ממרווח עצום, כמו שיש ב-607 למשל, אבל בהתנהגות והנאה מנהיגה הוא יחסל את השלישיה שנתת בהליכה... מצד שני, ה-B4 לא בדיוק קטנטנה עם בסיס גלגלים של 267 ס"מ, אם כי לקאמרי למשל יש בסיס גלגלים של 272 ס"מ והרבה מעליה הפ'גו עם 280 ס"מ.

בכל מקרה אם תפרט יותר מה אתה מחפש ברכב, (בנוסף לשאלות בתחילת ההודעה שלי) נוכל לעזור לך טוב יותר.

אגב, נראה שיש לך ניסיון עם ה-607, האם אתה מחליף אותה? (או באיזה רכב אתה נוהג כרגע, זה גם יעזור)

ובקשה קטנה לסיום, אל תפתח כמה שירשורים בייעוץ ברכישה אלא תרכז את השאלות שלך בשירשור אחד. פעם קודמת שאלת על משומשת ב155K, אז אני מניח שאתה מדבר על משומשות ולא חדשות? אם כן, יש גם אופציות טובות בהרבה למי שרוצה הנאה מנהיגה והתנהגות בתור פרמטרים חשובים.

גיא

התקציב הינו 160000 ש"ח כיום אני נוהג בכל מה שמסתובב אצלנו לא משהו ספציפי אך,בעיקר ב - B-4 הרכבמיועד לשימושי כרכב פרטי ואכן חשובים לי הפרמטרים הבאים:

1.) הנאה מנהיגה, בטיחות, ומרווח פנימי, לפי הסדר כאמור, נסיוני עם ה - 607 בא ליידי ביטוי בשנת יצור 2001 , אך משיחה שקיימתי אתמול עם מכונאי מלובינסקי, הבנתי שהרכב שופר משמעותית מבחינת יכולת תגובה ע"י הח' הגיר בגיר מתקדם יתר במודלים שבאו אחרי 2001 בכל מקרה היא בעדיפות אחרונה והעדיפות הניתנת לה הינה רק בשל מרווח פנים נדיר למדיי, ה -B-4 מכונית מדהימה בכל קנ"מ הבעיה היחידה לצערי שבמסגרת הנדרש היא קטנה מידיי אחרת היא היתה בראש הרשימה מלחתחילה.

פורסם

אם אתה קודם כל מחפש הנאה מנהיגה.. פסול את שלושת המתחרות שציינת.. הן לא ממש מספקות את זה!

כמו שגאי אמר, סדרה חמש מצטיינת ביכולת דינמית גבוה מאוד, אך גם האחזקה גבוה יחסית.

מתחרות נוספות הן ההונדה אקורד ומאזדה 6 2.3 B4 של סובארו, את המכוניות הללו תוכל לרכוש בשנתון מתקדם יחסית.

פורסם

עוד אפשרות - אאודי A6 משנת 2001-2002, מנוע 1800 טורבו חזק שניתן "לחזק" בעלות נמוכה מאוד או מנוע 2400 גמיש וחסכוני. מרווח פנים מעולה, נוחה ומפנקת, לא מנקרת עיניים כמו מרצדס, בימר, יגואר ושות'.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...