Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי היום טרמוסטט לרנו 4, הרכבתי אותו הכל עובד פיקס המנוע מגיע לטמפ' עבודה יציבה(180F שזה בערך 82C).

נ.ב אצלי הטרמוסטט יושב בתוך הצינור העליון צמוד למשאבת מים ותפסתי אותו עם בנד כמו שYANIV אמר.

הגיע גם הזגג היום והוא הביא לי גומיות לשמשות, ומראה. עכשיו גם השמשות הקידמית והאחורית מורכבות.

כרגע עם כל השיפוץ המכני סימתי (עד שיתגלו בעיות חדשות :lol:).

עכשיו אני צריך להרכיב את המכסה מנוע והציר של המכסה מנוע שבור, משהו יודע באיזה חנות אני יכול למצוא ציר כזה או משהו שיתאים?

אני צריך גם מנעולים לדלתות - קידמי ימני את החלק שיושב על הקורה, ואחורי שמאלי את המנעול שיושב על הדלת, איפה אני יכול למצוא את זה? אם למשהו יש למכירה שיצור איתי קשר בפלאפון 054-6668143

תודה רבה על העזרה

פורסם
עכשיו אני צריך להרכיב את המכסה מנוע והציר של המכסה מנוע שבור, משהו יודע באיזה חנות אני יכול למצוא ציר כזה או משהו שיתאים?

אני צריך גם מנעולים לדלתות - קידמי ימני את החלק שיושב על הקורה,

גיל יקירי - השבוע הייתי אצל סמו , את הפריטים הללו יש לו במגרש על אחת מהגרוטאות בודאות !

תאמר לו ששלח אותך דני מהצפון עם הרנו האדומה .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

הייתי אצלו לפני שבועיים בערך, שאלתי אותו אם יש לו חלקים לרנו 4.

הוא אמר לי שאין לו ואמר לי לנסוע ישר ו200 מטר שמאלה ושם אני אמצע חלקים, המקום היה סגור.

היה שם איזה שלט עם מספר פלאפון שאפנה למקום אחר שלא קשור בכלל ואין שם חלקים לרנו 4.

מוזר כי שהגעתי אליו ראיתי שיש במגרש רנו 4 מפורקת ועוד כמה גרוטאות.:?

פורסם

כנס למגרש הראשון שתראה מצד שמאל של הכביש , יש שם רנו 4 לבנה עם מכה רצינית מקדימה תמשיך ישר עד האוטובוס הצבאי , םש זה המשרד שלו .

פורסם
כן, שם הייתי

כנס שוב ודבר עם הזקן בחביבות , זה יעזור .

כשהוא שואל אותך כמה אתה רוצה לשלם תחשוב ותוריד 50ש"ח שאותם תצטרך להוסיף בזמן ההתמקחות :wink:

פורסם

אוקי הייתי אצלו, אבל בסוף קניתי רק את החלק למנעול שיושב על הדלת כי את השאר לא הצלחתי לפרק כי הגעתי בלי כלים והפועל שלו לא היה שם. את המנעול לדלת האחורית שמאלית הצלחתי לשפץ, וגם את הציר של המכסה מנוע סידרתי. דני תודה רבה על העזרה.

הנה תמונות של האוטו מהיום אחרי הרכבת השמשות, המראה, הפגושים והגריל פלסטיק, המכסה מנוע, המשאבת מים עם הצינורות החדשים והטרומסטט מורכב בפנים ועוד כמה דברים שתראו בתמונות:

norm_A8C325F64F8248BF85AC05162B5967E3.JPG

norm_4437AC74D50F4DFCA4D4AB52CC057876.JPG

norm_575A77CA5D3A4F2CADD8F696969D9671.JPG

norm_D57FD27F22E44AB2B3CC3B1BDA3CDB91.JPG

norm_44D5610A668A4F4EA879614FBB7EF3F9.JPG

עוד תמונות יש פה:

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=3313E103CA6C4B0BA67938DF05D16296&alid=424695&page=1&dspmode=1

גיל ורטהיימר

פורסם

נו גיל כל הכבוד , אתה רואה - עם האימונים בא הגובה ...:lol:

ועכשיו בגללך הסתבכתי , אישתי טוענת שהרנו שלך יותר יפה משלי :cry: , מי מעדיף צהוב בננה על אדום כמו עליזה ? :shock:

פורסם
נו גיל כל הכבוד , אתה רואה - עם האימונים בא הגובה ...:lol:

ועכשיו בגללך הסתבכתי , אישתי טוענת שהרנו שלך יותר יפה משלי :cry: , מי מעדיף צהוב בננה על אדום כמו עליזה ? :shock:

וזה עוד לפני הפוליש שאני צריך לעשות :lol:

עכשיו רק נשאר לסדר את כל החשמל באוטו, קצת קוסמטיקה ולהעביר אותה טסט ואז צריך לבחור לה שם :lol:

האמת שהרנו שלך משמשת דוגמא בשבילי כי בחיים לא ראיתי רנו 4 שלמה, אז אני נעזר בתמונות של עליזה

פורסם

שלום גיל ודני

אז ככה שניהם מדהימות

אבל אני משוחד כי היו לי

אדומה מודל 75 וצהובה 68

אז נחמד לראות אותן

בהצלחה לכולנו

פורסם
וזה עוד לפני הפוליש שאני צריך לעשות :lol:

עכשיו רק נשאר לסדר את כל החשמל באוטו, קצת קוסמטיקה ולהעביר אותה טסט ואז צריך לבחור לה שם :lol:

האמת שהרנו שלך משמשת דוגמא בשבילי כי בחיים לא ראיתי רנו 4 שלמה, אז אני נעזר בתמונות של עליזה

אל תעשה פוליש! יש לך צבע מיטל, רק ווקס יעודי או הברקה בדורשיין-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום חברים יקרים 8)

מחר אני חוגג 30 בשעה טובה ואשמח לקבל סיבוב על רנו 4 כמתנה מהפורום הנכבד .

פשוט יש לי זיכרונות מהילדות מהרנו 4, שאז לא יכולתי לנהוג כמובן...

אז אם יש בעל רנו 4 מהמרכז שמוכן לתת לי סיבוב שישלח לי הודעה פרטית

תודה רבה רבה.

• תוכן חדש...