Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חור קטן (טוב אני מקווה שהוא קטן) באגזוז, האם זה גורם לצריכת דלק גבוהה?

במרכז התקנות אמרו שאולי בגלל זה צריכת הגז גבוהה,

קסנטיה...

נ.ב.

ובקשר לשעון האנאלוגי למערכת הגז, בגלל צורת המיכל שעון רגיל יעלה וירד עם תנועת האוטו כך טוענים...

פורסם

**נערך פונט צבעוני לאורך כל ההודעה, הצבעים נועדו להדגיש חלק מסויים ולא את ההודעה כולה, אפשר לקרוא גם בלי להפוך את השרשור לצבעוני כמו איזה תוכי או סיוויק של ערסים**

בדרך כלל כשמתקינים את המערכת ידוע על צריכת דלק גבוהה במיוחד (1-5משהוא כזה) אחרי 4 תדלוקים צריכת הדלק אמורה להיות יותר קטנה סתומרת 1-6,7 ככה וכן הלאה

אבל זה לא נשמע לי הגיוני שחור באגזוז ישפיע בצורה כזאת או אחרת לצריכת הדלק תבדוק אם זה החור היחיד שיש אולי יש חור בצינור ההובלה למנוע ..

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם

שלום

לא נראה לי כי חור במערכת פליטה תגביר צריכת גז אלא עם המערכת סתומה.

לעומת זאת מאד חשוב לדעת אם גם בנסיעה על בנזין הצריכה גבוהה.או אז הבעיה היא כללית ברכב.

מערכת גז דורש מכונית תקינה מאד, ממצתים ועד אטימות מליאה של הסעפת והפילטרים. אם המערכת ממוחשבת . יש לדעת כי הממברנות בממיר הגז עוברות "הרצה" ומתרככות בהתחלה , לכן נידרש כיול מכני וממוחשב , אפילו מספר פעמים.

מנוע הצעדים של מערכת הגז מושפע ישירות מחיישן הלמבדה ולכן יש למדוד את נתוניו ע"מ לדעת אם הוא תקין.

אשמח לדעת איזה סוג מערכת התקנת.

עוד לידיעתך צריכת הגז בליטרים גבוהה עד 15% מדלק.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אוקי אז רקע קצר.

את ההסבה עשיתי לפני יותר מחודש, אני מודע ל4 תדלוקים הראשונים,כיום תדלוק 8 בערך אבל צריכת הגז לא השתנתה, ועומדת על 1ל 7, בבנזין צריכת הדלק היתה בתוך העיר 1 ל 12, ומחוץ לעיר 1 ל14, שזה יפה מאוד.

האוטו תקין לחלוטין ועשיתי 3 כיולים כבר במערכת הגז, היום עשיתי את השלישי, בתקווה שישתפר. את זה אני אדע עוד יומיים בערך.

פורסם
אוקי אז רקע קצר.

את ההסבה עשיתי לפני יותר מחודש, אני מודע ל4 תדלוקים הראשונים,כיום תדלוק 8 בערך אבל צריכת הגז לא השתנתה, ועומדת על 1ל 7, בבנזין צריכת הדלק היתה בתוך העיר 1 ל 12, ומחוץ לעיר 1 ל14, שזה יפה מאוד.

האוטו תקין לחלוטין ועשיתי 3 כיולים כבר במערכת הגז, היום עשיתי את השלישי, בתקווה שישתפר. את זה אני אדע עוד יומיים בערך.

לפי תאורך את המצב : מערכת הגז שלך אינה תקינה או לא מכוילת. ההפרשים גדולים מדי לעומת נתוני הבנזין אשר אתה מציג.

פורסם

ארז, היכן התקנת את המערכת?

באיזו מערכת מדובר - רב נקודתית או חד נקודתית (מיקסר)

האם יש ברשותך נתוני בדיקת 4 גאזים?

פורסם

בבדיקת הגזים הבחור שבדק אמר שהמנוע מראה תוצאות מדהימות,

התקנתי בכרמיאל, אבל עשיתי היום עוד כיול פשוט אמרו שאולי זה בגלל החור באגזוז.. יש שם איזה חורון...

נ.ב. המערכת שלי הזרקה רב נקודתית בוודאי, ממוחשבת והכל כמו שצריך, מערכת דיי מתקדמת אני מניח.

פורסם

תוצאות מדהימות? אישית הייתי נבהל:

אם התוצאה מדהימה אותו , כנראה שהוא לא ציפה להצליח בהתקנה :)

אבל ברצינות , האם יש לך את התוצאות?

אפילו מתוך זיכרון? מה היה ערך הלמבדה בסל"ד גבוה (בגפ"מ כמובן)

פורסם

היו כמה מספרים

אחד 15? יכול להיות? אני לא יודע כלום בזה!

אחד 1.06

וCO היה על 0.009 אם אני לא טועה! זה יכול להיות? הוא אמר שהמנוע כאילו יצא מחברה.

פורסם

15 כנראה חמצן

1.06 כנראה למבדה

ו 0.009 יכול להיות CO

בהנחה שאלו הנתונים עבור סל"ד גבוה יש כאן סתירה:

חמצן גבוה משמעו שלא כל החמצן נשרף ולכן הייתי מצפה לתערובת ענייה בגפ"מ , ובמספרים - למבדה גבוהה מ 1.1

הערך 1.06 עבור למבדה הוא לא מצויין אלא סביר וזהו.

ערך ה CO נמוך וטוב מאד.

וכל מה שרשמתי יכול להיות שטויות לגמרי כי ההנחה הבסיסית שלי , איזה מספר מייצג מה , לא בטוחה...

פורסם

האם הגז השרוף מריח חזק? אם אכן כך, אזי יש להגדיל את התערובת בממיר . תערובת ענייה מדי מתקזזת ע"י לחיצה חזקה יותר על דוושת הגז=צריכה גבוהה.

פורסם

אז זהו, שהגדילו לי את הלחץ היום עוד קצת, ואין ריח של גז או של משהו שרוף וגם לא היה.

היום בלילה אני נוסע לתל אביב אז זאת תהיה בדיקה מצויינת נסיעה ארוכה רמת הגולן תל אביב, יופי יופי של בדיקה.

• תוכן חדש...