Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפגושים אצלי שחורים, לא מעט פעמים כבר צבעתי אותם אבל בשטיפה האחרונה נמאס עלי הצבע השחור.

רציתי לצבוע את הפגושים לבצע הרכב ( ירוק כהה מטאלי).

אני לא מצפה לתוצעה מושלמת והתאמה מוחלטת לצבע הרכב.

מכיוון שעוד לא בצעתי צביעות צבעוניות באוטו, אשמח להצעות באיזה צבעים להשתמש ( מטאלים) ומה טווח העלות שלהם.

אשמח גם אם תציינו איפה ניתן להשיג אותם.

אשמח אם מישהו שעשה כזאת צביעה יגיב האם התוצעה מתקבלת על הדעת.

האם יש איזשהו צבע שמכסה את הפגוש אחרי הצבעיה בברק ומגן נגד שריטות?

אני לא מעוניין ללכת למישהו שיצבע לי אותם, אל תציעו לי את זה.

פורסם

אני צבעתי כמה פלסטיקים פנימיים לצבע של האוטו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=550348#post550348

עשיתי את אותו התהליך על הפגושים ופסי הקישוט החיצוניים וזה יצא לא אחיד. מה עוד, לאחר כמה חודשים הצבע של הפגושים ופסי הקישוט מתחיל להתקלף וזה נראה זוועתי.

מהפלסטיקים הפנימיים אני מרוצה עד הגג, אבל את הפגושים ופסי הקישוט אני אצבע אצל צבעי.

מוסך אמיתי בפתח תקוה לוקח 400 ש"ח על צביעה של הפגושים ופסי הקישוט, לא כולל פירוק!

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

בטח הפגושים שהוא רוצה לצבוע מחוספסים,ולא כמו הפלסטיקים שיש בפנים הרכב.

לכן הספריי הזה לא יתאים לו.

רוב הסיכויים שזה יתקלף.

אני הכי הייתי ממליץ ללבוע אצל צבעי,אבל אם אתה מתעקש אתה יכול לנסות לשייף את הפגושים טוב טוב לבד ואז לקנות ספריי שהוא לפי מספר הצבע שלך,וככה יצא הצבע של האוטו,כמובן שעליו תצטרך לשים לקה.(את הספריי אפשר לקנות בכל מקום שעושים צבע לאוטו-בהרצליה יש אחד כזה ברחוב משכית 15,מאחורי הבניין)

נ.ב פגושים שלא באים מהחברה בצבעי הרכב נוטים להתקלף לאחר זמן לא רב.

א

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

גם אני צבעתי ככה את החלקים הפנמיים, אבל זה אחרת לגמרי, אותם אפשר לצבוע בלי צבע יסוד אפילו יחזיק כמה חודשים.הפגושים מבחוץ לא ממש מחוספסים, ואחרי שיוף טוב אני מאמין שהצבע יתפוס טוב.

השאלה שלי באיזה צבעים להשתמש, עדיף צבעים מאיכות טובה יותר מכיוון שהאוטו רוב הזמן בשמש לצערי וצבע זול לדעתי ידהה מהר מאוד.

תודה.

• תוכן חדש...