Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, פיאסטה YOUTH מודל 97, יד שנייה.

ללא עבר של תאונות

115,000 ק"מ

טסט בעוד חודש וחצי.

ספר טיפולים מלא.

בעל רכב קודם החליף גלגלים.

הרכב אצל המוכר כ-4 חודש. מוכר אותו בגלל שאישתו לא מסתדרת עם גיר ידני..

כמה שאלות:

1. כמה משפיע תאריך הטסט על המחיר שמסוכם?

2.אם אשתו עשתה "נזק" לגיר, מוצאים את זה בבדיקה נכון?

3.פשוט לא מצאתי את זה בחיפוש: אפשר לבדוק משכון/שיעבוד בבנק הדואר, במקום לעשות את זה בטלפון או דרך האינטרנט?

4. 115 אלף ק"מ זה סביר, נכון?

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב .. מה זה אשתו לא מסתדרת עם גיר ידני ? מה קרה ? היא קיבלה רשיון אתמול או לא נהגה בחיים עם גיר ידני ?..

בדוק את הרכב ב4 עיניים .. תחושה שלי .. הוא מסנה להפתר מהרכב .. כי הוא גילה בו משהו ..

האם הוא עשה תיקון כלשהו לאחרונה ? (כי יש מצב שבתיקון הוא גילה על הרכב דברים שלא ידעה .. דברים שגרמו לו לרצות ולמכור את הרכב .. ).

אינני יכול לקבוע, כי לא ראיתי את הרכב, ולא מכיר את המוכר.. לא חסרים אנשים ישירים, כך אני מקווה .. אבל קיים סיכוי .. ולא קטן כ"כ שזה לא המקרה (ובמיוחד כשמדובר בכסף)

פורסם

תשמע לדעתי הוא מסבן אותך . שמעתי הרבה סיפורים כאלה : למשל הרכב היה של סבא שמת ואף אחד לא נהג בו בכלל אבל רשום על שמי כי לפני הפטירה לטעמי נוחות העביר את האוטו עלי

אקיצר תהיה זהיר!

פורסם

זה לא בדיוק מטעמי נוחות ..לפי החוק אסור לפנסיונר להחזיק ברכב,ואם יש ברשותו רכב אז הביטוח-לאומי חותך להם את הפנסיה כמעט בחצי.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

כדי לא לז%^ן לך את השכל, כמו שני קודמי, אנסה לעזור.

1. הטסט הקרוב ויכולת המיקוח שלך יכולים להוזיל את מחיר הקניה.

2. כן. בלי קשר לאשתו, תברר מה מצב הגיר, והאם הבלאי שלו סביר לנסועה של הרכב.

3. תקרא את השרשור הדביק בראש פורום ייעוץ.

4. הממוצע בארץ נע בסביבות 15-20K לשנה.

לא חסרות סיבות שאדם מוכר בגללן רכב אחרי ארבעה חודשים.

אולי זכה בפיס, אולי נוסע לעבוד בחו"ל, אולי מצטרף למנזר, ואולי גילה שהמנוע לקראת סוף חייו.

זה לא פורום ניחושים, וכדי שלא כל אחד ינחש מה הסיפור שמאחורי הרכב הזה, מי הפנסיונר שמכר אותו, או מי הדודה שלא מסתדרת עם הגיר שלו, אני ממליץ לך לבדוק את הרכב בקפידה, כי כל הניחושים שנכתבו יכולים להתקיים, ומיכוון שאני לא רוצה שיהיו פה ניחושים נוספים, מאנשים עם דמיון פורה יותר.

מי שלא יכול להגיב ברמה סבירה, או שחושב שהפורום הוא צ'אט/תוכנית ניחושים - מתבקש לא להגיב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בתור אחד שהיה לו פורד פיאסטה יוטה שנת 96 לפני שנה יש לי משהו להגיד בנדון

רק תקח בחשבון שכול 100 אלף ק"מ מתאפס הספידומטר של הק"מ ומתחיל מ0

בכללי תקח לבדיקה תחתים אותו על שאסי מנוע וגיר שהוא מתחיב עליהם כמובן

וזהו אם הרכב מטופל במורשה מה טוב תלך איתו למוסך ותבדוק את כול הטיפולים

שהרכב עבר

בהצלחה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תודה לכל העונים...

בסופו של דבר הרכב לא נקנה. היו כל מיני פגיעות פח ושקעים למיניהם שהמוכר "שכח" אפילו כששאלתי אותו אם יש בפירוש אם יש פגיעות..

אגב, רציתי לשאול שאלה נוספת: אני יודע שיש גבול לכמה רכב משנת 96 או 97 יכול להיות שמור.

מאילו דברים אפשר להעלים עין כשאני רואה רכב? בתוך הרכב ומחוצה לו. אני כמובן מדבר על חיצוניות הרכב ולא מבחינה מכנית ..

תודה.. שי.

• תוכן חדש...