Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אבא שלי לקח משכן שלי את הסובאורו לגאסי ( שנת 91 מנוע 1600 גיר אוטומטי )

דגם ה GL

במילים אחדות אני רוצה להגיד שכשאמרתם לי שהאוטו אוכל דלק לא חשבתי שבצורה כזאת אני יתן דוגמא אשדוד ראשון בחזרה כבר האוטו התחיל לקרטע כי אין לו דלק (תידלקתי 50 ש"ח)

האוטו חלש מזה חלש זוועה הוא מגיע ל 105 קמ"ש בלחץ אני רוכב על ימהה די טי 50 סמ"ק מגיע ל 105 זוועה הוא חלש גועל נפשש

ויותר מזה הגענו לכניסה לאשדוד האוטו ניכבה לנו בזמן סיבוב הנענו תידלקנו הגענו לשכונה מאוכזב רצחחח באוטו הזה אני לא נוגעעע...

עכשיו אני רוצה את דעתכם כי אבא שלי עוד אומר שהאוטו הזה יהיה בסדר בשבילי.

אבל אני מעדיף להחזיר אותו לשכן כאילו לא קרה שום דבר האוטו עשה עליי רושם זוועתי .

תודה רבה לעוזרים.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אני אומר:

ניקוי קרבורטור דחוף + כיוונים ע"י צביקה.

טיפול 10,000 .

פילטר דלק + פילטר אויר = חשוב מאוד ברכב הזה.

פילטר שמן גיר אוטומטי + החלפת שמן גיר אוטומטי.

הכל יעלה לך סביבות 1000 ש"ח.

אני מבטיח לך שאח"כ אתה לא תכיר את האוטו שלך ואתה תחזור בך.

פורסם

שמע,

אני לא יודע על איזה DT אתה נוסע, אבל כניראה ש 105 זה בנפילה ממצוק,

ככה לפחות אני זוכר מהתקופה בה גם אני הייתי חסר רשיון...:wink:

בכל מקרה, אל תהיה פסימי!

סובארו זה רכב טוב, וקל לטיפול.

זה אחלה אוטו להתחיל איתו.

במיוחד אם אתה צריך להחזיק אותו לבד (הוצ' אחזקה).

אם כרגע הוא חלש יכול היות כפי שכתב קודמי שפשוט צריך ליישר קו כמו שצריך.

אבל----

יכול להיות שהאוטו פשוט גמור\קרוע\עומד להשיב את נשמתו אל האדון מלמעלה....

אני אישית הייתי מעדיף לקנות אוטו שאני יודע מה ההסטוריה שלו,

אם נוח לך המחיר, קח אותו לבדיקה ותוכל לדעת מה נסגר...

למה כשאני הייתי צעיר אבא לא קנה לי אוטו...:|

בהצלחה!

פורסם

אני לא מבין אותך, שאלת אם כדאי לקנות את האוטו הזה, אמרו לך פה אחד שהוא איטי להחריד וזולל דלק אז מה אתה מופתע?!

בשביל מה שאלת בכלל אם בכל מיקרה לא הקשבת!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

חמוד זה לא חוכמה לנסוע על רכב גמור או לא מטופל בעליל, זה לא סוד שהלגאסי 1600 לא הכי חזקות אבל לא כפי שאתה מתאר נהגת על רכב גמור או עם סתימת דלק או עם דלק מהול או השד יודע מה או אולי סתם רכב לא מטופל

קח לך דוגמה

לי יש אימפרזה 95 שעברה 215 אלף והיא נוסעת מעולה, לא מזמן נהגתי על אותו רכב רק ידני שעבר 139 אלף והיא נוסעת ומרגישה הרבה יותר גרוע מהרכב שלי ועוד היא ידנית, החל מהצליל המנוע ותגובה תחושת הגה ובלמים, אז לסיכום אין מקום לשפוט את הרכב שנהגת עליו

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אני לא מבין אותך, שאלת אם כדאי לקנות את האוטו הזה, אמרו לך פה אחד שהוא איטי להחריד וזולל דלק אז מה אתה מופתע?!

בשביל מה שאלת בכלל אם בכל מיקרה לא הקשבת!

בואו ונעשה סדר בדברים

דבר ראשן לאסטרה ג' אס איי

אני לא קניתי את האוטו פשוט אבא שלי לקח את האוטו מהשכן כדי לראות איך הוא ולא יותר מזה!

דבר שני אני באתי וסיפרתי לכם את הבעיות בכדי לדעת מה הפיתרון ועם בכלל שווה לקנות את הרכב ולהיכנס לזה.

נכון לעכשיו ממש ממש אבל ממש ממש האוטו הזה הוריד את החשק (לא שיהיה לי ליפי זה חשק לאוטו הזה)

אבל גם אבא שלי אומר עכשיו שזה ממש ממש לא משהו והוא כבד מאוד ולא כמו שהוא ציפה.

אני לא מזלזל במילה מהממילים של אנשי הפורום .

בסך הכל הגיוני מאוד שיש סתימת דלק

כי בכל מקרה האוטו כבה בזמן נסיעה 2 פעמים והאוטו עמד במשך חצי שנה עד לשיום שני בוא הנענו אותו לראשונה אחרי חצי שנה.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

הכל תלוי במצב הרכב.

סובארו מכונית אמינה מאד ומעולם לא שמעתי על סובארו שטופלה כראוי שעשתה בעיות כלשהם.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אסף איש, יש לי הרגשה שהרכב סובל מהזנחה פושעת

לי הייתה לגאסי 92, אוטומט, מנוע 1.6, האוטו הגיע ל-180 בלי הרבה מאמץ.

כמה ק"מ הרכב עבר ?

אני מאמין שהחלפת שמן גיר, מנוע, פלאגים, פילטרים למינהם, או בקיצור ישור קו, יחזירו את הרכב לחיים.

דבר איתי במסנג'ר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני ממש ממש לא יודע את היסטוריתה הטיפולים של הסובארו הזאת

ואני לא חושב שיש אדם שיוכל לענות לי עליה כי היא יד שלישית

והיא עשתה 199 אלף קילומטרר.

ולזה שאומר שהדי טי לא מגיע ל 105 אז ברוך הבא למועדון!

אני לא היחיד שהדי טי שלו נוסע 105 קמ"ש וזה לא שקה כל קח ועם אתה עוד לא מאמין אתה מוזמן לבוא לראות ולהאמין (נימדד במדידה עם הונדה סיויק.

פורסם

*אין צורך לצטט הודעה ארוכה, די ברור למי אתה עונה*

תראה אני מתאר שאוטו שנת 91 יש לו לפחות 150000 ק"מ ויותר כך שטיפול וכ"ו אמנם ירענן את האוטו אבל לא ישנה פלאים!!

מדובר במנוע 1600 בודי כבד יחסית ולא יותר מ- 90 כ"ס!!

אין מה לעשות אוטו עייף..

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני לא יודעע

זה ממש ביאס וזה מוריד את החשק אפילו לטפל באוטו בכדי להגיע למצב טוב

אחרי שאתה מקבל רושם כזה בנסיעה הראשונה עוד ליפני שרכשת את הרכב אתה מבין שזה לא בשבילך.

• תוכן חדש...