Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי לתומי, בדרך לעבודה כשכרגע מותקן לי באוטו רק סאב של לאנזאר וסט קומפוננט

MOREL HYBRID OVATION 6.

שתיהם יושבים על CADENCE Q4100.

פתאום שמתי לב שאני שומע רק את הצד השמאלי משמע מיד וטוויטר ובצד הימני הצד שלי אני שומע רק טוויטר, נלחצתי חשבתי אולי המגבר התחמם אבל חיכיתי איזה שעה וזה לא זה, בדקתי שהחיווט של המגבר תקין ואכן כך.

בדקתי את הכניסות על הקרוס והכל מוברג כמו שצריך.

הדבר היחיד שלא עשיתי זה לפתוח את הדלת ולראות שהחוט לא יצא(למרות שאני בספק, למה שהוא יצא בתוך דלת סגורה?)...

למישהו יש רעיון מזה יכול להיות, אני לחוץ פילים...יכול להיות שהרמקול נשרף?למרות שאני בספק הקאדנס מוציא במקס' 75RMS וגם ככה הGAIN בין חצי לשלושית רבעי

פורסם

יכול להיות שהדלת סגורה על החוט של הרמקול או שהחוט של הרמקול חשוף טיפה והוא נוגע בגוף.

עוד דבר,יכול להיות שאם הרמקול מוברג על פאנל של דלת שמאחוריו יש פח,הפלוס והמינוס או אחד מהם נוגעים בפח הזה - קרה לי את זה ולא פעם אחת.

תבדוק את הנושא הזה.

פורסם

תחליף בין 2 החוטים של יציאות הרמקולים במגבר כדי לבצע בדיקה פשוטה.

היציאה השמאלית תקינה מהמכשיר ועד הרמקול.(כי אתה שומע בו והכל בסדר).

תעביר את החוט הימני אל היציאה השמאלית (אם הוא לא שרוף/מנותק בקרוסאובר אז הוא אמור לעבוד כשורה)

ואז צריך לבדוק מדוע המגבר לא מוציא ביציאה הימנית.(אולי rca מנותק,balance לא מאופס במכשיר).

אם הרמקול לא עובד גם על היציאה הטובה (השמאלית) תבדוק בכל מקרה את ערוץ ימין במגבר ע"י

העברה של הרמקול השמאלי אליו.(אמור לעבוד כי המגבר במקרה הזה אמור להיות תקין ,כולל ה-rca)

ואז תחפש ניתוק מהמגבר והלאה.

ZZR

• תוכן חדש...