Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לנו פה כמה דיונים לגבי תכניות המנויים של יוטיוב, אבל רוב השרשורים הרלוונטיים כבר ננעלו אוטומטית ולא ניתן להקפיצם. בזמנו כתבתי באחד מהם:

ציטוט

בספרד זה עולה 12 יורו לחודש. תכפילו את זה בשער היציג ותקבלו משהו כמו 50 שקלים. עכשיו קחו בחשבון שהשכר החודשי הממוצע בספרד הוא קצת מתחת ל-10K שקלים ותראו שמצבכם טוב יחסית.

בארה"ב זה עולה 14 דולר (שזה בערך אותו דבר בשקלים) לחודש, ומנעד המשכורות שם כ"כ רחב שאין מקום לדבר על ממוצע. להרבה אנשים זה ממש הרבה כסף... והמצב עם הפרסומות חמור למדי, לא נדיר להיתקל בסרטונים עם יחס 1:1 של פרסומות מול תוכן.

כמו כל סוחר סמים איכותי, יוטיוב הרגילה את משתמשיה לתוכן חינמי ואז התחילה לגבות תשלום שבמקרים רבים אינו פרופורציונלי לתמורה או להכנסות. אני אישית הייתי שמח לשלם על פרמיום אם המחיר היה קצת יותר הגיוני, אבל במצב הנוכחי לא נותר אלא להמשיך ולנסות דפדפנים ואפליקציות שונים כל פעם שהם יוצאים לקרב נגד חוסמי הפרסומות. 

אז אני לא יודע מתי בדיוק, אבל לאחרונה (ולפחות פה בספרד) יוטיוב הציגה תכנית חדשה בשם פרמיום לייט. היא לא כוללת צפיה ברקע (סרטונים לא ימשיכו להתנגן אם תעברו לאפליקציה אחרת בנייד) ולא גישה ליוטיוב מיוזיק, אבל כן מחסלת את הפרסומות. ובמחיר של 8 יורו לחודש במקום 12, בשבילי כאדם שצורך את רוב התוכן שלו בפלטפורמה הנ"ל, זה היה דיל מספיק טוב כדי להצטרף. 

לצערי, הרבה מהערוצים שאני צופה בהם בוחרים לעשות 'אינטגרציה' פרסומית במקום או בנוסף לתשדירים של גוגל, ובשביל זה אני עדיין נאלץ להשתמש בתוסף המצויין Sponsor Block שמסנן אותן בהצלחה רבה. אבל כבר לא צריך להילחם עם ההגדרות ועדכוני הגרסאות של AdBlock, Ublock, Ghostery ,לפתוח דפדפן נפרד, או לתת לאפליקציה בסגנון של Vanced גישה לא מוגבלת לטלפון ע"מ לצפות באיזה סרטון או שניים.

התחלתי חודש ראשון בחינם, אעדכן פה אם אראה שיש בעיות או מגבלות ששווה לדבר עליהן. וכן, אני יודע שיש תכנית משפחתית משתלמת ושבישראל כל העסק הזה זול יותר, כך שאין צורך להגיב עם המידע הזה. פשוט קחו את הרשום לעיל בחשבון אם שקלתם להצטרף והמחיר הגבוה של התכנית הרגילה (למשתמש יחיד) הוא מה שעצר אתכם עד כה.

לידיעתכם ושימושכם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בדקתי, אין תוכנית כזאת בישראל.

מה שאני כן רואה זה תוכנית ליחיד 24₪,

תוכנית משפחתית 46₪ שזה דיל די מפתה האמת,

ותוכנית סטודנטים שהיא זהה עד כמה שאני מצליח לקרוא שם בין השורות לתוכנית יחיד (למשל, הפעלה ברקע) - 16₪.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך הדברים האלה פועלים על הסטרימר של yes? לי אין בעיה עם פרסומת של חצי דקה, אבל הנכדות מתחרפנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יוטיוב פרימיום עובד מעולה
באוטו , בבית (ממיר GOTV חיצוני וממיר של YES) 
הלוואי והמחיר היה סביר יותר למשפחה.

• אהבתי 1

פורסם

אני על הדיל המשפחתי מהרגע שהוא נכנס לישראל. 4-5 מכשירים ב 45.90 לחודש (כ 9 שקלים למכשיר לחודש).

לא סוף העולם אבל נותן לך שקט ובלי פרסומות על טמפונים באמצע שיר.

איציק

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם אני עשיתי את זה במשך כשנה, אבל לאחרונה יוטיוב (לפחות בספרד) התחילו לחסום צפיה בדפדפן הזה. לכאורה הוא אמור להזדהות בתור כרום רגיל, אבל איכשהו הם יודעים שהוא לא.

הדרך היחידה שעבדה בשבילי בחודשים האחרונים הייתה צפיה בפיירפוקס עם סוללה של תוספים חוסמי פרסומות ברקע, אבל זה כאמור משחק חתול ועכבר אינסופי, שבו כל כמה שבועות יוטיוב מזהה את החוסמים מחדש ולא מאפשרת שימוש תקין באתר.

פורסם

יש כ"כ הרבה חברות שמנסות להיכנס לנו לכיס וכל אחד זה רק כמה עשרות ש"ח בחודש.

אני החלטתי באופן גורף לא לעשות אף מנוי, מעבר לתשלום עצמו ההתעסקות של עוד הורדה באשראי.

החריג היחיד הוא גוגל תמונות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Derish כתב:

הדרך היחידה שעבדה בשבילי בחודשים האחרונים הייתה צפיה בפיירפוקס עם סוללה של תוספים חוסמי פרסומות ברקע, אבל זה כאמור משחק חתול ועכבר אינסופי, שבו כל כמה שבועות יוטיוב מזהה את החוסמים מחדש ולא מאפשרת שימוש תקין באתר.

לא יודע לגבי גלישה בטלפון, אבל במחשב נייד/נייח יש לי תוסף יחיד בפיירפוקס שעובד כבר שנים בלי למצמץ - AdBlocker for YouTube™

זה דפדפן שכל מטרתו בחיים היא לשדר יוטיוב ברקע, ולכן אין שם תחרות בין תוספים. לא חתול ולא עכבר.

אחת לכמה חודשים יש איזה גיהוק כי גוגל חוסמים משהו, תוך יום וחצי מתעדכן לבד.

אגב, נרשמתי לחודש חינם של יוטיוב משפחתי, עוזר בעיקר לקטנים שבוהים ביוטיוב בטלוויזיה בין האזעקות.

לא יודע כמה יחזיק הניסוי הזה, נראה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מנוי משפחתי משתלם רק ל 3 אנשים ומעלה וחבל שכך,

אני והבת משלמים כבר שנים 23/24  כ''א שח כל חודש.

אני מאד מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, hans כתב:

לא יודע לגבי גלישה בטלפון, אבל במחשב נייד/נייח יש לי תוסף יחיד בפיירפוקס שעובד כבר שנים בלי למצמץ.

כנ״ל גם במחשב וגם בטלפון (לא רואה דרך האפליקציה וגם לא רואה צורך) לעתים נדירות אני צריך לרפרש את הדף כדי שהוא ינגן. אני משתמש בחוסם פרסומות אחר.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 3.3.2026 בשעה 08:55, baer כתב:

אני החלטתי באופן גורף לא לעשות אף מנוי, מעבר לתשלום עצמו ההתעסקות של עוד הורדה באשראי.

אני גם חשבתי ככה אבל בסוף זה תשלום על נוחות, בדיוק כמו הסיבה לזה שאתה כנראה עם רכב ולא בתחבצ.

בתאריך 3.3.2026 בשעה 08:55, baer כתב:

אני גם חשבתי ככה אבל בסוף זה תשלום על נוחות, בדיוק כמו הסיבה לזה שאתה כנראה עם רכב ולא בתחבצ.

וכמובן כאשר מקבלים משהו בחינם, אתה המוצר. מעדיף לשלם קצת ושלא יקפצו לילד שלי פרסומות באמצע סמי הכבאי על תרומה לילד שמחובר לזונדה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...