Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טרה כותבים שיש חיידקי BIO

זה דרך יפה לשווק את זה ששמים שם חיידקים שאוכלים את הלקטוז ומשאירים שם את היציאות שלהם ואנחנו אוכלים את זה 😆

כמו בהרבה מוצרים במזון, שיווק נכון וחכם עושה את העבודה

לא יכתבו שהחיידקים משאירים שאריות ואנו צורכים אותן

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

אם הוא יאכל 5 מעדני יופלה GO או דנונה PRO לא יקרה כלום, הכל טוב, חלבון מל

האדם צריך עוד דברים חוץ מחלבון. מי שיאכל כזו כמות של מעדנים, כנראה שזה יבוא על חשבון מאכלים אחרים וגיוון תזונתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

האדם צריך עוד דברים חוץ מחלבון. מי שיאכל כזו כמות של מעדנים, כנראה שזה יבוא על חשבון מאכלים אחרים וגיוון תזונתי.

ברור, כן

צריך גם פחמימות

ירקות

מדברים על 100 גרם חלבון לפחות לאדם גדול

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

אתה צודק בתכלס אבל אני מדבר נניח על כאלה שהם בצבא

ואין להם אפשרות לאכול משהו אחר ממעדנים (פעם קוטג', היום קוטג' נהיה יותר נדיר) וטונה

אז ברור שהם צריכים גם סלט ביום ועוד

אני מדבר על זה שאנשים חייבים לאכול חלבון מבחינת עצמם או לשמר מסת שריר או לשבוע

אני הרבה יותר רעב בלי חלבון

פורסם
לפני 6 שעות, גולדן191 כתב:

זה דרך יפה לשווק את זה ששמים שם חיידקים שאוכלים את הלקטוז ומשאירים שם את היציאות שלהם ואנחנו אוכלים את זה 😆

שיווק זה חלק ענקי מהענין פה.

למי שמתעניין בתפקוד חיידקים הגוף האדם:

1. כ 2-3 ק״ג ממשקל אדם בוגר הם חיידקים.

2. בגוף האדם יש יותר תאי חיידק מתאי אדם.

3. למי שמתעניין מוזמן לקרוא על אוליגוסכרידים בחלב אם או למה חלב אם מכיל כמות נכבדה של סוכרים שהתינוק לא מסוגל לעכל.

חוץ מזה נאמרו בשרשור כמה דברים שלדעתי הם לא מדוייקים. כיוון שמי שלוקח עצות תזונתיות מפורום רכבים עלול לסיים בשתיית שמן בתקן PSA, אני ממליץ להתייעץ עם איש מקצוע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 4 דקות, borsood כתב:

למי שמתעניין בתפקוד חיידקים הגוף האדם:

1. כ 2-3 ק״ג ממשקל אדם בוגר הם חיידקים.

2. בגוף האדם יש יותר תאי חיידק מתאי אדם.

את זה לא ידעתי. מדהים, תודה. 

לפני 4 דקות, borsood כתב:

שיווק זה חלק ענקי מהענין פה.

בסופו של דבר, אני קורא פה שחומצה לקטית שהחיידקים מייצרים (אחרי שהם צורכים את הלקטוז) כן בריאה לנו ככה שסבבה, שיקראו לזה חיידקי BIO.

לפני 5 דקות, borsood כתב:

חוץ מזה נאמרו בשרשור כמה דברים שלדעתי הם לא מדוייקים. כיוון שמי שלוקח עצות תזונתיות מפורום רכבים עלול לסיים בשתיית שמן בתקן PSA, אני ממליץ להתייעץ עם איש מקצוע.

מה לא מדויק?

המטרה בפוסט היא לא לתת עיצות

היא לתת כיווני חשיבה

פורסם
לפני 7 שעות, גולדן191 כתב:

בטרה אין קרניגן.

פורסם
לפני 5 שעות, borsood כתב:

אני אוסיף על הנ"ל שאלה: מישהו מהמגיבים שמעידים פה על שינויים בתזונה בכלל נבדק קודם לכן, שידע מה הערכים שלו? למשל, מה הטעם בצריכה מוגברת של חלבון אם כבר יש לך ערך גבוה? 

פורסם
לפני 26 דקות, גולדן191 כתב:

המטרה בפוסט היא לא לתת עיצות

היא לתת כיווני חשיבה

כיוני חשיבה:

לאכול מזון כמה שפחות מתועש (מעדנים, משקאות, אבקות)

לאכול כמה שיותר מגוון

כמעט ואין קשר בין גזים במערכת העיכול לחלבון. אצל אנשים בריאים מקור הגזים הוא בדרך כלל סוכרים, ובפרט סוכרי חלב או שרשראות של סיבים תזונתיים שחלקן מכילות גופרית ותוצרי הפירוק הם בין היתר מימן גופריתי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעה, yohai71 כתב:

אני אוסיף על הנ"ל שאלה: מישהו מהמגיבים שמעידים פה על שינויים בתזונה בכלל נבדק קודם לכן, שידע מה הערכים שלו? למשל, מה הטעם בצריכה מוגברת של חלבון אם כבר יש לך ערך גבוה? 

ההמלצות שראיתי (שוב לא בדקתי לעומק) מדברות על גרם חלבון לכל קילוגרם משקל גוף.

בתזונה נורמלית של בן אדם נורמטיבי זה נראה לי כמות מאוד גבוהה בלי להעזר בתוספים.

פורסם (נערך)

חלבון זה מה שבאופנה היום. פעם היו אופנות אחרות,

מחר תהיה אופנה אחרת. השאלה מה המטרה - לעלות משקל? לרדת משקל? להתפיח שרירים?

אם המטרה היא לרדת במשקל - כבר לפני 6000 שנה היה קיים כזה קסם שנקרא גירעון קלורי.

פשוט תהיה רעב וזהו. לאורך הרבה זמן. אי אפשר לנצח תרמודינמיקה, במיוחד בטווח ארוך.

כל הקרקס של המאה ה-21 מסתובב סביב ה״אבל אני רוצה שיהיה לי נעים״

והזריקות הן הגלגול הכי מוצלח בינתיים של הגישה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 14 דקות, hans כתב:

פשוט תהיה רעב וזהו.

לא חייב להיות רעב, רק לאכול אוכל עם צפיפות קלורית נמוכה. 

וכן, חלבון, וסיבים, ומה לא. בסופו של דבר כמה ארוחות מאוזנות סוגרות 99% מהצורך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• אחראי פורום
פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

בתזונה נורמלית של בן אדם נורמטיבי זה נראה לי כמות מאוד גבוהה בלי להעזר בתוספים.

מה זה נורמטיבי בשבילך?

כי כדי להשיג רמת חלבון נדרשת ברמות משקל של 60-90 קילו, זה קל מאוד בלי שום תוסף.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 9 שעות, yohai71 כתב:

לא יכול לענות לך על זה, כי יש אצלי קשר ישיר בין ירידה במשקל - שמטיבה עם תוצאות בדיקות הדם, לבין אכילת חלבון מוגברת.

בדיקות הדם שלי חד משמעית יותר טובות משהיו ב 2019 או ב 2021 כשאמרו לי שאני צריך להוריד במשקל כי היה לי כבד שומני.

ובכל הודעה שמדברים על אכילת חלבון מוגברת, חשוב לציין ששתיית מים מאד חשובה. כ 35 מ"ל על כל ק"ג משקל גוף.

• תוכן חדש...