Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שביקשה ממני. ויש קופון 7$ מ49$

בגדול אני בעיקר מחפש שיוכל להבריג החוצה גוז'ונים של רכב

אבל אני גם הולך להחליף שמן לבד ואולי אשתמש בזה

למרות שכנראה לא אצטרך

באייס יש 60 ס"מ אבל יעלה פי 2

רוב השימוש יהיה כנראה לגוז'ונים במידה ואין את המפתח רטיטה ברכב או שנגמרה הסוללה או משהו

תודה

פורסם
לפני 3 שעות, גרנד פריקס כתב:

אמור להספיק בשפע מקסימום תמיד אפשר להלביש צינור מתכת על הידית ( טיפ שתמצא אחד כזה ברחוב שמור עם הכלים..)

ואם אתה עושה טיפולים לבד, אז בטח יש לך ג'ק עגלה. הידית שמתפרקת ממנו היא אחלה צינור מתכת.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 13 דקות, chrono כתב:

ואם אתה עושה טיפולים לבד, אז בטח יש לך ג'ק עגלה. הידית שמתפרקת ממנו היא אחלה צינור מתכת.

אין לי. יש לי את הג'ק מספריים, מאייס, שמתחבר לבוקסה 17mm ואפשר להעלאות אותו עם מברגה-מקדחה.

• מעניין 1
פורסם

לא מספיק. 

60 ס"מ על 1/2"

45 ס"מ על 3/8".

כשצריך כוח, אז צריך כוח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לך לטמבוריה הקרובה לביתך, תקנה צינור ברזל עגול חלול שהידית שלך יושבת בתוכו טוב. מטר יעלה לך סביב 20 ש"ח, תרצה פחות תבקש שיחתוך לך ל-70-80 ס"מ. זה יעשה את העבודה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם הסתפקתי בין 18" שזה המקסימום (במשלוח זול) מעלי או 24". לבסוף החלטתי ל"השקיע" ב60ס"מ [משלוח לסניף בחינם, הגיע לאוטודיפו אחרי יומיים]. כמדומני 80 מול 40 ש"ח.

קניתי באייס (עדיין במבצע) ואני מרוצה. (יש גם איכותי יותר )

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 12.1.2026 בשעה 22:49, chrono כתב:

בידית של הג'ק עגלה יש כמו פס ברזל בסוף בשביל לסובב את הבורג שמוריד את לחץ השמן ההידראולי כדי שהג'ק ירד למטה, לכן אי אפשר להכניס את המוט לידית כוח.

• אהבתי 1
פורסם

אצלי הידית מתפרקת לשניים, והחלק העליון (זה שתופסים בו) חלול לגמרי (ועם שני חורים בקצה שנכנסים לבליטות קפיציות בחלק המתחבר לג'ק). וואלה, כבר לא זוכר איך זה בג'ק'ים הקטנים ב-200 ש"ח מ-ACE.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...