Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי מזדה לנטיס 99 אוטומט, והבעיה שלי זה כשאני שם הילוך אז הגיר מגיב להילוך אחרי 2 שניות כלומר שמתי D ורק אחרי שניות אני מרגיש שהאוטו מתחיל לנסוע.

מישהו יודע מה הבעיה??

ב.אם מישהו פה היה פעם בבדיקת גיר??? מה בודקים שם??? כמה זה עולה

פורסם
שלום.

יש לי מזדה לנטיס 99 אוטומט, והבעיה שלי זה כשאני שם הילוך אז הגיר מגיב להילוך אחרי 2 שניות כלומר שמתי D ורק אחרי שניות אני מרגיש שהאוטו מתחיל לנסוע.

מישהו יודע מה הבעיה??

ב.אם מישהו פה היה פעם בבדיקת גיר??? מה בודקים שם??? כמה זה עולה

סימפטום של גיר בסוף חייו.

מומלץ לבדוק מפלס שמן גיר אוטומטי (כאשר הרכב מונע, בסלד סרק, לא לפני שהעברת 2-3 שניות למצב R ואח"כ D).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בואנה אני לא מאמין. יש לי את כל הבעיות שיש לפורום הזה

אתה בא להגיד לי שימיו של הגיר בבלנו שלי ספורים ?

אין סיכוי שככה פשוט הגיר הגיע ???

(זאת לא תופעה שהחלה.. ככה הגיר מתנהג מאז שאני מכיר את האוטו הזה)

פורסם

עד כמה שזכור לי , זוהי תקלה מוכרת בגיר אוטו' של המזדה.

ויש פתרון לבעיה. (לא שיפוץ גיר) פנה למוסך מורשה מזדה.

בכללי : תופעה זו בגירים אוטו' מצביעה על מצמד קידמי שחוק בגיר, ודורש שיפוץ גיר מלא.

פורסם

גם אני חושב שהגיר שלי קצת דפוק... שאני על R ומשלב ל D אני מרגיש מין בעיטה כזאת

זה בסדר או שימיו של הגיר ספורים ?

פורסם
גם אני חושב שהגיר שלי קצת דפוק... שאני על R ומשלב ל D אני מרגיש מין בעיטה כזאת

זה בסדר או שימיו של הגיר ספורים ?

סיבות לדפיקות בשילוב הילוכים גיר אוטו':

(1)חופש בגל-הנע(דריישאפט) או ציריות(תלוי בסוג ההנע).

(2)תושבות פגומות.

(3)סל"ד גבוה.

(4)גיר פגום.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

danniel אתה מכיר מישהו עם כזאת בעיה שאתה יודע שניתן לסדר את זה במוסך של מאזדה???

אולי איפה שאני מתקן אז המוסכניק דפוק כי פען הוא אמר לי שזה לא בעיה בגיר אלה בפיקוד?

יש לך גם מזדה??? אם אתה מכיר מוסך טוב באזור הצפון של מזדה אשמח לדעת.

פורסם

לא יכול ליהות שזאת בעיה..גם אצלי בבלאנו..אבל אני לא מחשיב את זה לבעיה...לוקח להגיב כשניה שתים..

כי אם אני מעביר מ P ל D למשל ולא נוגע בברקס אז באמצע יש R אז האוטו ינסה ישר אחורה ובזכות זה שלוקח לו להגיב שניה אפשר להעביר בלי זהו יזוז ..חוץ מיזה האוטו בן שנתיים ואפשר להגיד חדש ...וגם זה קורה בעוד הרבה גירים.

פורסם

כי אם אני מעביר מ P ל D למשל ולא נוגע בברקס אז באמצע יש R אז האוטו ינסה ישר אחורה ובזכות זה שלוקח לו להגיב שניה אפשר להעביר בלי זהו יזוז

חח חשיבה יפה.. אז בשורה התחתונה אין ממה לדאוג ?

כי גם אני זוכר את הגיר ככה מאז שאני מכיר את האוטו שלי.. ומאז הוא עבר בואו נגיד שנתיים ..

פורסם

אומרים פה שזאת בעיה אבל אני לא יודע....אולי ברכבים מסוימים...אצל חבר שלי בלנסר ביכלל לוקח להגיב איזה 2-3 שניות..אצלי בבאלנו זה שניה שתים.

• תוכן חדש...