Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מקבל מהעבודה צ'רי טיגו 7 פלאג אין קומפורט, בנסיעת מבחן הביאו לנו את הדגם לאקצ'רי (🤦‍♂️). ראיתי קובץ pdf עם ההבדלים בין רמת הגימור, והן לא מעטות.

אצטרך להחליט בהקדם ברכב חברה ולא בטוח שאספיק לקפוץ לסוכנות צ'רי לראות רמת גימור קומפורט.

למישהו יש תמונה של הרכב ברמת הגימור הזו? בעיקר מבפנים, לראות איך נראים המושבים מבד. שום תמונה ומידע לא הצלחתי למצוא באינטרנט.

תודה רבה.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

לא תמצא בשום סוכנות של צ'רי Tiggo 7 עם רמת גימור ליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

ולמה אתה צריך מושבים מעור בחום הישראלי? קירור וחימום למושבים קיים רק ברמת גימור NOBLE.

אמנם הרכב פחות מאובזר מול LUXURY ו- NOBLE אבל כרכב ליסינג ברמות המחירים שלו, יחד עם שווי שימוש, הוא עדיין נותן את התמורה הגבוהה ביותר, מה גם שפריסבי מנסה להיפטר ממלאים אז יש דילים טובים לחברות, זה הרכב הנוכחי אצלנו בחברה.

עריכה אחרונה על ידי yo-av-minus
פורסם

זה לא רק מושבי עור. מושבים חשמליים, גג פנורמי, משטח הטענה אלחוטי, מצלמות 540°, תאורת אווירה, מערכת sony, אפילו מראות מתקפלות אין 🤦‍♂️. ואולי עוד דברים ששכחתי.

בכל מקרה, מדובר על שלושה רכבים לחברה, מנסים ללחוץ על המנהל.

פורסם (נערך)

באמת? מניסיון בדגם הזה או בכללי משטח הטענה? 

לפני 5 שעות, yo-av-minus כתב:

אמנם הרכב פחות מאובזר מול LUXURY ו- NOBLE אבל כרכב ליסינג ברמות המחירים שלו, יחד עם שווי שימוש, הוא עדיין נותן את התמורה הגבוהה ביותר, מה גם שפריסבי מנסה להיפטר ממלאים אז יש דילים טובים לחברות, זה הרכב הנוכחי אצלנו בחברה.

ומרוצים בחברה מהרכב?

השווי שימוש שלו באמת זול, 3,086 לעומת 4,164 לסיאט אטקה סטייל או סקודה אוקטביה סלקשיין 150 כ"ס האלטרנטיבות האחרות.

כרגע על טויוטה קורולה סטיישן 2021 משלם 3,490 שווי שימוש.

עריכה אחרונה על ידי amit_a

פורסם

מנסיון ב- FX ובטיגו 7, פרט שולי, הטעינה בכבל מהירה מאוד.

אצלנו כל מי שבחר ברכב מרוצה, הרוב שמקבלים דגמים לבחירה בוחרים בצ'רי.

אני עברתי מקורולה עגלה לצ'רי FX (שבזמנו הגיעה עם 186 כ"ס) אתה תבין את ההבדל אחרי יום עם הצ'רי, אם יש לכם אפשרות תבקשו עמדת טעינה אחת לפחות בחניה בעבודה.

אם אתם סוגרים מול פריסבי, השרות דרך סניף ראשון (אם הוא קרוב לכם) הוא המהיר והיעיל ביותר.

ההבדל במחיר למעסיק מול חברת הליסינג הוא לא ההבדל שמוצג במחירון, צריך להשוות את שתי ההצעות.

האוקטביה רכב מעולה, ובתור סדאן אולי הייתי בוחר בו, אבל הוא לא בר השוואה לקטגוריה של הטיגו 7 ובהחלט לא שווה את החיתוך בנטו לעומת הטיגו.

פורסם

כולם לוקחים צרי כיוון שהרכב מתומחר בצורה מאוד אטרקטיבית למעסיק , לנסועה של עד 30K המחיר הוא כ 3100 ש"ח למעסיק, בהשוואה ישירה יונדאי קונה תעלה 3800-3900 שקל תלוי במספר הרכבים הנדרש.

המעסיק צריך לקחת בחשבון שאם לא מטעינים את הרכב הטיגו צורך 13 קמ"ל בממוצע , הקונה לא תתקשה להגיע ל 18 קמ"ל.

פורסם
בתאריך 12.12.2025 בשעה 14:11, zvit כתב:

נראה לי שפספסתי פה משהו..

איפה ה540 מעלות?

לי זה נראה כמו 360 מעלות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...