Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתלבט על רכישת סקודה סופרב, רמת גימור Style, היברידית 218 כ"ס שנת 2021.

אשמח לכל חוות דעת ומידע בנושא. 

הרכב על פניו, ברמת הגימור נראה קצת "פשוט", מושבי בד כאלה. 

מתעניין ברכב מפני שאני צריך בגאז גדול בעיקר, רוצה לעבור להיברידי כדי לחסוך בדלק אבל לא רוצה לוותר על הטורבו בנזין וחווית הנהיגה, ובכלל אני רגיל לתחושה של הקונצרן. כיום נוסע באיביזה FR 2018 שתכלס אם לא גודל הבגאז' לא מחליף אותה עוד הרבה זמן כי כל השאר מדהים לי ברכב הזה. 

אשמח לדעת עד כמה הסופר באמת חסכונית בדלק, איך הביצועים והתחזוקה וכל מידע שיש. 

תודה לכולם וחג שמח

פורסם

מוסיף מידע נוסף בנושא הפלאג אין: 

כרגע אין לי אפשרות לטעינה ביתית כלל,

יש לי אפשרות לטעון פעם פעמיים בשבוע במשרד שחולק עם משפחתי, יש עמדת טעינה לרכב חשמלי אקספנג אז אינני יודע אם ניתן להשתמש באותו החיבור. 

ובנוסף אני בבונה על טעינה מעצם הנסיעה עצמה(ריאלי?) לפחות בבין עירוני. 

פורסם
לפני 9 שעות, Liondi כתב:

הרכב על פניו, ברמת הגימור נראה קצת "פשוט", מושבי בד כאלה

כל כלי הרכב מהדגם הזה בשנת 2021 הגיעו בייבוא מקביל. רמות הגימור במקרים מסוימים די מוזרות וחלק מכלי הרכב הגיעו ללא מערכות בטיחות בכלל (הותקן מובילאיי מקומי)

אין לסמוך על מפרטים ברשת ויש לבדוק כל רכב לגופו. שכן הייבוא המקביל בנוי על הזדמנות די אקראיות ולא על תכנון ומפרט מסודר.

לפני 9 שעות, Liondi כתב:

יש עמדת טעינה לרכב חשמלי אקספנג אז אינני יודע אם ניתן להשתמש באותו החיבור. 

אפשר - מתח הטעינה המקסימלי 3.6 כלומר טעינה מלאה תוך ארבע שעות - אין אפשרות לטעינה מהיר

לפני 9 שעות, Liondi כתב:

ובנוסף אני בונה על טעינה מעצם הנסיעה עצמה(ריאלי?) לפחות בבין עירוני

ריאלי, תקבל צריכה של קצת פחות מ-20 ק"מ לליטר בתנאים אופטימליים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 7 שעות, zvit כתב:

כל כלי הרכב מהדגם הזה בשנת 2021 הגיעו בייבוא מקביל. רמות הגימור במקרים מסוימים די מוזרות וחלק מכלי הרכב הגיעו ללא מערכות בטיחות בכלל (הותקן מובילאיי מקומי)

אין לסמוך על מפרטים ברשת ויש לבדוק כל רכב לגופו. שכן הייבוא המקביל בנוי על הזדמנות די אקראיות ולא על תכנון ומפרט מסודר.

תודה רבה על התשובה. 

כן, משהו מאוד מוזר היה לי ברמת הגימור בתמונות, בנוסף מרכב הרכב הוא סטיישן, מה שככל הנראה כלל לא משווק בארץ. 

יש משהו שכדאי לשים לב או דרך לבדוק לגבי רמת הגימור? 

לפני 7 שעות, zvit כתב:

ריאלי, תקבל צריכה של קצת פחות מ-20 ק"מ לליטר בתנאים אופטימליים.

כלומר אקבל רכב גדול יותר עם צריכת דלק פלוס מינוס כמו באיביזה. 

מצדיק השקעה ברכב היברידי? נוסע סביב 10-15 ק"מ בשנה

לפני 4 שעות, nissan1211 כתב:

כמה קמ אתה נוסע בשנה ובאיזה תוואי שמצדיק היברידית על פני בנזין ?

סביב 10-15 להערכתי, אני עצמאי נייד וזה מאוד משתנה, יש ימים שהרכב די עומד ויש ימים של 300 ק"מ ביום. 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Liondi כתב:

סביב 10-15 להערכתי, אני עצמאי נייד וזה מאוד משתנה, יש ימים שהרכב די עומד ויש ימים של 300 ק"מ ביום. 

אם כך , הייתי נשאר עם טורבו בנזין. ההבדל בחיסכון לא ממש גדול כי הבנזין מספיק חסכונית בבין עירוני. בנוסף הרכב נוסע רק 40-50 קמ על חשמל שזה יחסית מעט והסוללה מכבידה עליו ופוגעת בהתנהגות הכביש לעומת הבנזין ותוסיף על זה את עניין האמינות שעלולה להתווסף עקב ריבוי טכנולוגיה. לסיכום הייתי מעדיף בנזין או לכל הפחות היברידית "רגילה" מלאה כגון קאמרי וסונטה שם לפחות המערכות יותר מוכרות מבחינת אמינות ואין צורך להטעין 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...