Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, zaf כתב:

מכיוון שעןד יש מכוניות אצל היבואן, מעניין לקרוא מעקב על הרכב. 
Kürtőskalács  הבטחת דיון בנושא, ממתין לקרוא ולהחכים. 😊

@קיורטוש אוטומוטיב ממתינים לסקירה 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 3.12.2025 בשעה 09:59, zaf כתב:

הוצע לי EV6 בליסינג יבואן , 20 אלף מקדמה ותשלום חודשי של 2500 שקל ל 36 חודשים, הרכב על שם טלקאר בדיוק כמו בליסינג רגיל. 

מכיוון שעןד יש מכוניות אצל היבואן, מעניין לקרוא מעקב על הרכב. 
Kürtőskalács  הבטחת דיון בנושא, ממתין לקרוא ולהחכים. 😊

Szia mizu ..rég voltam itt sajnos, mit akarsz tudni pontosan

טוב דיון סקירה לא יהיה, כי כמו שאתה רואה אין לי זמן, אבל כמה עדכונים.

את הרכב לקחנו אחרי החגים,21.10.2025 כי לא היינו לחוצים ממילה, וכמו שכתבתי בהתחלה, זה יהיה רק של אשתי, אני מקסימום מזיז אותו בחניה או פעם ב...לקחתי לנסיע קצרה של חתרשמות, אז סקירה מעמיקה לא יכול לתת כרגע.
אישתי יותר לא יכולה להתלונן שהיא מקבלת רכבים גמורים אחרי, עכשיו יש לה רכב בן שנתיים וחצי מניילון :D, באמת, דנדשה...והיא לא סומכת אלי, היא מפחדת מהנהיגה שלי. מבחינתה אם אקח לה, זה מה שאני אעשה
https://www.instagram.com/reel/DQBHFRNjpIr/?igsh=cXBxejV2emc3emlq

בדיקת PDI שלי הוכיח את עצמו, אכן אין הפתעות, באמת נראה שהרכב נשמר במקום סגור או מוצל, בתור אחד שיודעה מה זה רכב מניילון (שלישי בתוך 6 שנים, ובכלל מתוקף עבודה יושב במאות רכבים בכל שנה) אכן הוא כזה, רכב שאשכרה "חיכה" לקונה בלי שימוש ונזק חיצוני!
מבחינת בקשות שלי:

1. מצבר חדש (סנאפ אבל לפחות "טרי" מהר מאוד יוחלף למקורי או בוש, יהיה בניתור שלי בהמשך, ממילה בגלל הנושא של ICCU)
2. צמיגים, הפתעה לטובה , סט דנדש פירלי P ZERO, לא הכי טרי 3524, אבל עדיף על צמיגים עוד מעט בני 3!

3. עדכון תוכנה

ICCUupdate.thumb.jpeg.8975b376e6c86bfdd08b6bb0f3f0ffa3.jpeg

צילמתי בזמן שהמוסך מראה לי ביצוע עידכון ICCU, כרגיל עשו רק מה שביקשתי רק את העדכון של הריקול האחרון, בזמן ששכב שנתיים וחצי היה עוד 2 לפחות, יותר ישנים, לכן מול העיניים שלי, ווידאתי שמעדכנים את כל המודלים בדגש על VCU VCMS...זאת תופעה רווחת, מעט מאוד מוסכי רשת של "יצרנים" OEM מעדכנים הכל, אפילו על מה שקיים TBS או ריקול (שווה דיון בנפרד).
בקיצור בידיע שהרכבים ב-3 שנים אחרונות התייקרו ב-20-30%, איבזור פסיכי ליצרן OEM וותיק לדגם פרמיום שלהם, רכב מוכר, עם טכנולוגיה חדשנית 800V שכבר מצאו פתרונות לכשלים ובר תקין ( עזבו אותי מסוליד סטייט וטכנולוגיה של סיניות, תן להם עוד כמה שנים להוכיח את עצמם, זה עוד לא רלוונטי לאנשים כמוני שקונים רכב שנוסעים בו ומחזיקים עד הגריטה) עם VFM מטורף, מגרש בו הסיניות מחכו אותם...אבל כמו שאתם רואים זה קרה רק בסיטואציה שעבר השמדת ערך אצל יבואן !
310 אש"ח ?!?!? בסגמנט הזה אנשים רוצים סמל של GENESIS. ללא ספק היצרן עשה "אמבוש" ליבואן בכמות של רכבים באיבזור מלא שדחף אותם, לא מובן לי איך נתקעו איתם עוד מעט 3 שנים ! וואלה דגמתי כל רכב כזה שראיתי על הכבישים, והם מעטים, כוווולם היו ייצור של 03.2023 :shock: .
בקיצור אישתי סופר מרוצה, כבר עשתה מעל 2000 ק"מ הרצה, בהפרש של +- 20 אש"ח שנקנה ה-NIRO EV העממי לפני 3 שנים, זאת קטגוריה אחרת שמרגישים ורואים מבפנים וגם מבחוץ לפי דעתי, עם כח הנעה ובקרות ADAS סופר בשלות, הכל נעים אינטויטיבי, הבד והכסא סופר נוח,ואשכרה יש אופציה שליטה להכל מלחצן ולא רק מהמסך ! (בתור אחד שבודק ויושב בכל החשמליות החדשות ממש לא מובן מאליו!

EV6_F.thumb.jpeg.225504d3dd64a3e1dbb6d2b731b3aaac.jpeg

בקשר להצעה של ליסינג מיבואן ב-2500 ש"ח שראיתי גם אני ברשתות, לפי דעתי למי שיש עסק או אוהב השכרת רכב לטווח ארוך ואוהב להחליך כל 3 שנים רכב ולא רותה לחטוף את המרחץ הדמים של ירידות ערך של רוב המוחלט של רכבים חשמליים, הזדמנות נדירה!
זה לא מקרה שלנו, כמו שהבנתם, אני קונה רכבים בתשלום אחד ואז יש "פתרון רכב" לכל בני משפחה...עד הגריטה !

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 11.10.2025 בשעה 17:41, ezuf כתב:

כאמור עוד חזון למועד,נעדכן ב"ה בדצמבר (אלא אם כן הרוח [האישה] תשנה כיוון)

מקפיץ לעדכן

הסוזוקי של האישה נמכר בזמן שיא (פורסם ברביעי בערב,חמישי בצהריים כבר נמכר ונמסר)

פתחנו הזמנה בצמפיון עם מקדמה בשלישי לחודש,שלשום שלמנו הכל,לטענתם הרכב יעבור התקנות (איתוראן משוקץ שהביטוח בכלל לא דורש) השבוע,ובתחילת ינואר טסט ומסירה

מחכים..(כשנקבל נשאל בסקודה העולמית לגבי חודש ייצור)

אגב ליברה הציעו מקיף וחובה 5300 (1300 חובה ו4000  מקיף),כל נהג מעל 40,העדר תביעות נקי קיים.

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעתיים, ezuf כתב:

מחכים..(כשנקבל נשאל בסקודה העולמית לגבי חודש ייצור

שיהיה במזל!

וברגע שיש לך מספר שילדה, אתה יכול לשלוח מייל לסקודה העולמית. Infoline משהו, ולפי מספר השילדה הם יאמרו לך מהו מועד הייצור.

תתחדשו ותהנו!.

נ.ב, גם במכסה המנוע, אם תעיף מבט תראה מועדי ייצור במדבקות של החלקים. 

לפני שעתיים, ezuf כתב:

אגב ליברה הציעו מקיף וחובה 5300 (1300 חובה ו4000  מקיף),

תבדוק הצעת מחיר בביטוח ישיר.. זה משהו של היבואן.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 14 דקות, saar5555 כתב:

תבדוק הצעת מחיר בביטוח ישיר.. זה משהו של היבואן.

פניקס ומנורה נתנו הצעות דומות. ויש להם מוסכים של היבואן בפוליסה.

בכל מקרה אם נציג של חברת ביטוח אומר לי בטלפון קבל הנחה 18% בשיחה הזאת בלבד ואם תעשה אחר כך כבר לא תקבל, אני שולח אותו קיבינימט.

בגלל זה אני לא עושה בליברה וביטוח ישיר.

• רעיון טוב! 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

נקלעתי השבוע לטרייד מוביל בפתח תקווה וראיתי מספר מכוניות יאריס קרוס היברידיות 0 קילומטר. ככל הנראה מגויילות. 

מה שמפתיע אותי שהן מוצעות במחיר נמוך בכ 3000 שקל בלבד מאשר חדשות באתר היבואן.  דבר מוזר , לדעתי, זה שבכלל יש טויוטה ב 0 קילומטר.

ההשערה שלי היא שאלו מכוניות שהגיעו ממלאי אוטומקס שחדלה מלפעול. ואם כך הייתי מצפה למחיר טוב יותר. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 13.12.2025 בשעה 15:15, car_me כתב:

ליברה

ליברה זו חברת הביטוח הכי מוזרה עבורי. הם מפרסמים בלי סוף, טוענים טענות רבות אך בפועל, גם לפרופיל נהג מעולה מבחינת גיל, יישוב, העדר תביעות וכו', תמיד הביטוח אצלם יקר יותר, משמעותית מאוד. זאת לפני שאני מדבר על כך שהם כלל לא מבטחים רכבים ממותגי פרימיום. 

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 13.12.2025 בשעה 12:35, ezuf כתב:

הרכב יעבור התקנות (איתוראן משוקץ שהביטוח בכלל לא דורש

מה העקשנות שלהם לעשות התקנות גם כשאין דרישה מהלקוח?

פורסם
לפני 11 שעות, zaf כתב:

נקלעתי השבוע לטרייד מוביל בפתח תקווה וראיתי מספר מכוניות יאריס קרוס היברידיות 0 קילומטר. ככל הנראה מגויילות. 

מה שמפתיע אותי שהן מוצעות במחיר נמוך בכ 3000 שקל בלבד מאשר חדשות באתר היבואן.  דבר מוזר , לדעתי, זה שבכלל יש טויוטה ב 0 קילומטר.

ההשערה שלי היא שאלו מכוניות שהגיעו ממלאי אוטומקס שחדלה מלפעול. ואם כך הייתי מצפה למחיר טוב יותר. 

את ה-3000 הנחה בפועל אפשר להוציא גם הטבה באחת הסוכנויות משנה של טויוטה.

המסה האמיתית של הייבוא מקביל היתה ב-CHR והקורולה הטורקיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, madmaxx כתב:

ליברה זו חברת הביטוח הכי מוזרה עבורי.

לא רק עבורך. אחרי שבדקתי מחיר ביטוח לשני הרכבים שלי באתר שלהם ויצאה יקר מדי אפילו שאין לי תביעות מעל 10 שנים, הנציג שלהם התקשר וניסה למכור במחיר יותר זול "כי יש טעות באתר" לדבריו, תחלס, אותו מחיר בערך קיבלתי גם מסוכן הביטוח שלי. אבל כאשר שאלתי לגבי רכב השני אמר שהם בכלל לא מבטחים את "אורה". לא העזתי שלאול למה ואם הם לא מבטחים רק אורה או כל רכב חשמלי. מוזרים.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
לפני 22 שעות, madmaxx כתב:

ליברה זו חברת הביטוח הכי מוזרה עבורי. הם מפרסמים בלי סוף, טוענים טענות רבות אך בפועל, גם לפרופיל נהג מעולה מבחינת גיל, יישוב, העדר תביעות וכו', תמיד הביטוח אצלם יקר יותר, משמעותית מאוד. זאת לפני שאני מדבר על כך שהם כלל לא מבטחים רכבים ממותגי פרימיום. 

אני מבטח אצלם שני רכבים והמחיר נמוך מהצעות אחרות שמצאתי. זה כמובן תלוי רכב, ביחס לשני רכבים אחרים של המשפחה המחיר בליברה דווקא היה יקר משמעותית

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני כשעה, שי כתב:

זה כמובן תלוי רכב, ביחס לשני רכבים אחרים של המשפחה המחיר בליברה דווקא היה יקר משמעותית

כן, כנראה שזה זה ולכל חברה יש את המחירון שלה לפרופיל נהג, מקום המגורים, הרכב וכו', לדוגמה אחד הרכבים היה מבוטח בחברת ביטוח בה המחיר היה הנמוך ביותר שמצאתי ושנה לאחר מכן כאשר רציתי לחדש, אצלי לא השתנה כלום, המחיר קפץ לאחד היותר יקרים. זו הסיבה, שלצערי, אני צריך כל שנה מחדש "לעשות שוק" ולמצוא את החברה עם המחיר המתאים, כמובן שהייתי שמח לדלג על הכאב ראש הזה ולהמשיך עם אותה חברה אבל כנראה שלקוחות "נאמנים" זה לא משהו שקיים בתחום ביטוח הרכב. 

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, madmaxx כתב:

כנראה שלקוחות "נאמנים" זה לא משהו שקיים בתחום ביטוח הרכב.

לקוחות דווקה מעדיפים להיות נאמנים, הבעיה היא שחברות ביטוח לא "נאמנות". הן משנות את דעתן כל שני וחמישי, כנראה על בסיס של הרכב הרכבים שהם ביטחו בשנה האחרונה עם נסיון נקודתי ולא מייצג. במיוחד החברות הקטנות שאין להן בסיס אקטוארי יציב.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 2

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
בתאריך 13.12.2025 בשעה 12:35, ezuf כתב:

(כשנקבל נשאל בסקודה העולמית לגבי חודש ייצור)

ברכות,

תהנו מהאוטו!

אם כבר יש לך מספר שילדה, במייל אליהם יענו לך מהו חודש הייצור. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...