Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובה לקחת לבדיקה מטעמך.

סלקט או לא סלקט - הם עדיין סוחרי רכב.

לסמוך בעיניים עצומות - בשום אופן לא. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כשאני עשיתי טרייד בטיויטה סלקט (רעננה) הם שלחו אותי עם הרכב שלי למכון בדיקה (דינמומטר) ועם התוצאות האלו הם התחשבנו על מה מורידים,

את הבדיקה הזו הם גם מראים ללקוח הבא (כך זה עבד ברכב שאני קניתי מהם) כך שלפחות ברענה הבדיקה שהם מראים היתה הוגנת בהחלט.

פורסם

הם נותנים אחריות די מלאה לשנתיים, לא?

עקרונית, שקט נפשי בקנייה של עשרות אלפי ש"ח מצדיק הוצאה של עוד 500, אבל לטעמי במקרה של יבואן עם שם טוב ואחריות זה קצת פחות קריטי.

תקלות קורות, אבל הן יקרו גם עם מכון בדיקה.

פורסם

אם המכונית מיד פרטית, לא הייתה בבעלות ליסינג, אז דו"ח סליקה בעלות של 10 ש"ח יציג לך היסטוריה ביטוחית שסוגרת לך פינה בכל הקשור לתאונות. במקרה כזה, אפשר לוותר על בדיקה במכון, שלרוב לא שווה את עלות הנייר שעליו מודפס הדו"ח. 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לעניות דעתי, זו עצה שאתה יכול להחיל על עצמך, אבל לא כשאתה מייעץ לאדם אחר. 

אני לא לקחתי רכב משומש למכון בדיקה, בערך 20 שנים. אם קרה שלקחתי רכב לבדיקה זה כי חשדתי במשהו, ורציתי לאשש או להפריך את החשד, או לקחת רכב שכבר החלטתי שאני קונה, וטופס בדיקה 'שחור' משרת את מטרותיי לצרכי מו"מ. 

את הסיכון אני לוקח על עצמי, ואני היחיד שיהיה אשם כאשר אני 'אפול'. 

אבל להמליץ לאדם אחר לא לקחת רכב לבדיקה, זה לא דבר שאני אעשה בחיים. 

• רעיון טוב! 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה הסיכון ברכב פרטי מטויוטה סלקט?

רכב פרטי, שעדיין שווה הרבה כסף, בטוח היה מבוטח במקיף. אם עבר תאונה משמעותית, זה נרשם בדוח סליקה. טויוטה סלקט מציגים את אותה הבדיקה שהרכב עבר כאשר נכנס אליהם.  תיעוד הטיפולים מציגים לך, אחריות נותנים.

הדבר היחיד שצריך להחליט עליו, האם לשלם את המחיר הנדרש,  שהוא משמעותית יותר גבוה מהמחיר בשוק יד 2.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, menir1 כתב:

אם המכונית מיד פרטית, לא הייתה בבעלות ליסינג, אז דו"ח סליקה בעלות של 10 ש"ח יציג לך היסטוריה ביטוחית שסוגרת לך פינה בכל הקשור לתאונות. במקרה כזה, אפשר לוותר על בדיקה במכון, שלרוב לא שווה את עלות הנייר שעליו מודפס הדו"ח. 

ומה עם רכב פרטי שנפגע על ידי רכב ליסינג והתיקון שולם על ידי חברת הליסינג? יכולה להיותֶפגיעה משמעותית בלי דייווח במרכז הסליקה, כי לא הביטוח שילם.

לא לוותר על בדיקה גם ברכב בן 10 ומעלה - הן משיקולים כלכליים והן משיקולי בטיחות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

לעניות דעתי, זו עצה שאתה יכול להחיל על עצמך, אבל לא כשאתה מייעץ לאדם אחר. 

אני לא לקחתי רכב משומש למכון בדיקה, בערך 20 שנים. אם קרה שלקחתי רכב לבדיקה זה כי חשדתי במשהו, ורציתי לאשש או להפריך את החשד, או לקחת רכב שכבר החלטתי שאני קונה, וטופס בדיקה 'שחור' משרת את מטרותיי לצרכי מו"מ. 

את הסיכון אני לוקח על עצמי, ואני היחיד שיהיה אשם כאשר אני 'אפול'. 

אבל להמליץ לאדם אחר לא לקחת רכב לבדיקה, זה לא דבר שאני אעשה בחיים. 

אבל שוב במקרה  (לפחות שלי) של טויוטה סלקט אתה מקבל בדיקה כזו לידיים, ועוד בדיקה ששימשה אותם בקנית הרכב.

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

מה הסיכון ברכב פרטי מטויוטה סלקט?

רכב פרטי, שעדיין שווה הרבה כסף, בטוח היה מבוטח במקיף. אם עבר תאונה משמעותית, זה נרשם בדוח סליקה. טויוטה סלקט מציגים את אותה הבדיקה שהרכב עבר כאשר נכנס אליהם.  תיעוד הטיפולים מציגים לך, אחריות נותנים.

הדבר היחיד שצריך להחליט עליו, האם לשלם את המחיר הנדרש,  שהוא משמעותית יותר גבוה מהמחיר בשוק יד 2.

פגיעות שנרשמות במרכז הסליקה זה רק כאלה שהחברת ביטוח שילמה עליהם.

פגיעות (גם חמורות) שלא בוצעה תביעת ביטוח עבורן. לא ירשמו במרכז הסליקה 

ויש לא מעט אפשרויות שרכב נפגע בלי התערבות של ביטוח.

.

פורסם
לפני 21 שעות, ... כתב:

רכב מטויוטה סלקט - יש טעם לקחת לבדיקה במכון חיצוני? לסמוך בעיניים עצומות על ההצהרות שלהם לגבי הרכב?

אם לא תבדוק , אולי תקבל רכב כזה ?

אבל ברצינות - קח לבדיקה שלך , במקום שלא הם בדקו בו.

עדיף במקום כמו ״המרכזי״ בפתח תקווה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...