Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 6.8.2025 בשעה 07:43, davemustaine87 כתב:

האם יש עוד משהו שצריך לעשות מעבר ? לא ראיתי משהו מיוחד בהוראות שימוש. 

הבוש שאני קניתי בזמנו הגיעו עם פס חומר אטימה מוכן, אם אצלך אין חומר אטימה אז זה בהחלט רעיון לא רע לדאוג שיהיה.

מומלץ להמנע מפלטות מתאמות למיניהן, בגדול זה דבר די גרוע שעלול לגרום להתחממות יתר. אני משתמש בכזו לכמה דקות בעוצמה די נמוכה בשביל המקינטה, לא מעבר לכך.

דבר אחרון, יש חומרי ניקוי ייעודיים לכיריים ויטרו/אינדוקציה. לא להשתמש בחומרים אגרסיביים שלא מיועדים לכיריים מזכוכית, ולא בסקוטש - רק מטליות רכות, ומטלית מיקרופייבר לסיום למראה מבריק.  

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

יש לי מקינטה של ביאלטי ייעודית לאינדוקציה, אם אתה משתמש אולי כדאי שתשקיע כמה לירות בפריט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו מקינטה ביאלטי Mukka Express שמכינה קפוצ'ינו (או דמוי קפוצ'ינו, לטהרנים). אני חושב שאין כבר להשיג כאלה, ולא מצאתי מוצר מקביל (מביאלטי או מיצרן אחר) שמתאים לאינדוקציה. בכל אופן אני משתמש בה די מעט אז אני לא מוטרד יותר מדי מהעניין. 

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

הייתי הולך עם כיריים אינדוקציה ועוזב תשתית גז.

בבית שקנינו הלכנו ישר לגז (אחרי אינדוקציה על השיש), והצטערנו על זה.

כשעברנו לדירה אחרת - חזרנו לאינדוקציה(חד פאזי גם כן).

מה שכן, חפש בהוראות של הכיריים כמה ניתן להפעיל בו זמנית.

היה לנו כיריים אינדוקציה של בוש שהיה ניתן להפעיל רק 2 בו זמנית, לא משנה עוצמת השימוש.

זה היה בלתי נסבל.

קנינו של מידאה וניתן להפעיל 4 נפרדים על עוצמה עד 5, 3 עד 7 ו 2 עד 8 (כשהמקסימום זה 9 עם בוסט).

מבחינתנו עושה את העבודה בצורה מעולה. וברור שאי אפשר לטגן על עוצמה כזו, אבל לחלוטין אפשר לתכנן נכון ולהניח 3 סירים (עוד לא קרה לי שהייתי צריך 4).

*עריכה:

עכשיו אני רואה שגם נבחר אינדוקציה וגם כבר נרכש. מקווה שהקניה טובה !

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם
לפני שעה, yaniv572 כתב:

קנינו של מידאה וניתן להפעיל 4 נפרדים על עוצמה עד 5, 3 עד 7 ו 2 עד 8 (כשהמקסימום זה 9 עם בוסט).

אני חושב שזה גם מה שקנינו, כי גם אצלנו זה בדיוק אותן הגדרות. 

בכול מקרה נדיר מאוד שאנחנו משתמשים ביותר מ-2 במקביל, ואם יש שלישי אז זה כניראה יהיה ל"אש נמוכה" 

• תוכן חדש...