Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

עשיתי כבר שלושה Trade ins בחיים שלי על מכוניות משומשות ותמיד זה היה אותו דבר: יש רכב שמפורסם ביד2 או במגרש של הסוחר במחיר X
אני בא ואומר לסוחר שאני מעוניין ומראה לו את הרכב שלי. הוא אומר שבמידה והרכב יוצא תקין בבדיקה הוא יתן לי עליו מחיר Y. בודקים את הרכבים, הכל תקין ואז אני משלם לו את ההפרש בין X ל-Y ומשאיר אצלו את הרכב הישן ויוצא שמח וטוב לב עם הרכב ה"חדש".

הפעם קרה לי משהו מוזר. ראיתי ביד2 מודעה של סוכנות טרייד אין של אחד היבואנים הגדולים והאוטו פורסם במחיר של 119K. דיברתי אתם בטלפון ורציתי לשריין את האוטו כדי לבוא לראות אותו עוד יומיים. הכל הלך טוב עד שאמרתי לו שאני מעוניין בטרייד אין. שלחתי לו את התמונות והפרטים של האוטו שלי והוא אמר לי כמה הוא מוכן לתת עליו (שהיה סביר). ואז הוא הודיע לי שבגלל שזה טרייד אין המחיר שבו הוא ימכור לי את הרכב הוא כבר לא 119K כמו שפורסם אלא 131K.

כששאלתי איך יכול להיות שהמחיר פתאום קפץ הוא התחיל לדבר על זה שהם יצטרכו להשקיע באוטו שלי, לעשות לו בדיקה, להשביח אותו וכ"ו. אבל כל זה היה אמור להיות מגולם מלכתחילה במחיר שהוא הציע על האוטו שלי, לא ?

האם זה מקובל ולגיטימי ? לי זה נראה מסריח ולא נראה לי שאמשיך איתו... בכל העסקאות הקודמות שעשיתי זה לא היה ככה.

פורסם

סיבה אחת מתוך רבות,  שאני קונה חדש מהחברה,

שאין ברצוני להתעסק עם מוכרים ואנשי מכירות. 

ואנשי מכירות.. רוצים למכור ולהרויח. הכל תלוי כמה אתה טוב במשא ומתן. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זה לגיטימי כמו להתקשר ולהסתיר שאתה מבקש לעשות טרייד אין, ואז להפתיע ולספר את העסקה שאתה רוצה לעשות.

ה'בונבוניירה' שאתה מנסה לעשות עליה טרייד, למה שלא תמכור לבד, ואז תבוא לסוחר עם המחיר שהוא פרסם ללא עסקת טרייד? 

ככה גם תקבל יותר על הרכב שלך, וגם תשלם פחות על הרכב שאתה מעוניין בו. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לכל אחד יש את ההעדפות שלו. אני מוכן להתעסק קצת בלכלוך ולא לספוג את ירידת הערך הגדולה של השנים הראשונות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגיטימי בהחלט.

119K זה מחיר למזומן.

טרייד אין זה שירות שעולה כסף. הסוחר צריך לעבוד כדי להפוך את הרכב המשומש שלך לכסף,  במקרה הספציפי הזה - השירות עולה 12K.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסוחר צריך לתחזק עסק ולהרוויח. אז יש לו שתי אפשרויות:

1. לשלם לך ״מחיר מחירון״ ולחייב אותך במחיר גבוה תמורת הרכב החדש.

2. למכור לך את הרכב החדש במחיר הנקוב ולרכוש את הישן במחיר שחיטה.

כמובן יכול בין לבין, שילוב שלהם.

לך זה לא משנה, ההפרש שתצטרך לשלם יהיה זהה (עד כדי יכולת מו״מ).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

זה לגיטימי כמו להתקשר ולהסתיר שאתה מבקש לעשות טרייד אין, ואז להפתיע ולספר את העסקה שאתה רוצה לעשות.

ה'בונבוניירה' שאתה מנסה לעשות עליה טרייד, למה שלא תמכור לבד, ואז תבוא לסוחר עם המחיר שהוא פרסם ללא עסקת טרייד? 

ככה גם תקבל יותר על הרכב שלך, וגם תשלם פחות על הרכב שאתה מעוניין בו. 

שאלתי שאלה, לא צריך להתייחס אלי כאילו ביצעתי פשע...

פורסם

טרייד-אין תמיד היה עולה כסף ותמיד היה יקר יותר מאשר היית מגיע ללא צורך במכירת הרכב שלך.

סיכוי גבוהה שהמספרים שהוצגו לך בפעמים הקודמות, היו איך נגיד, אופטימיים, ולכן לא הרמת גבה.

למה הפעם שמת לב ?

יכולות להיות המון סיבות, אולי אתה מגיע עם רכב פחות סחיר או שהרכב הספציפי שאתה מעוניין בו הוא סחיר מדי.

יכול להיות שנפלת על סוחר לא מנוסה, שהציג לך את המחיר המקסימלי שהוא יכול בזמן שאתה "השחלת" אותו עם הטרייד בדקה ה90.

או שאתה מוסיף לו עז אחרי שכבר אישר לך מול המנהלים שלו "הנחת מזומן אני בא עכשיו" ואין לו פנים לבוא להגיד לבוס, שמע, זה-זה רק עם טרייד.

מי יודע?

בכל אופן, לשאלתך - זה הסטנדרט. ותמיד היה ככה.

הכל עניין של מספרים ואיך מציגים לך את זה, וכמה אתה מבין בזה.

כדי שיהיה פשוט - לקנות רכב עדיף, כשניתן, עם מזומן. כסף מול רכב.

ככה העסקה ברורה לך, אתה בא לקנות משהו אתה יודע כמה הוא עולה וכמה אתה משלם ובזה זה נגמר.

כשאתה צריך טרייד, או מימון, או חלילה שניהם, הסוחר יכול לשחק בנפרד גם על הרכב שהוא מוכר, וגם על כל אחד מאלו ולעשות שם את הרווח או הפיצוי שלו.

יוסיף לך 1000 שקל על הטרייד לרכב שלך בזמן שהוא מוסיף לך הצמדה על הריבית במימון.

ייתן לך מחירון על הנבלה שלך, אבל ידרוש גם מחירון שלא היה מקבל בחיים לצרפתיה עם בעיות בגיר.

וכו'.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...